tag:blogger.com,1999:blog-2650199391392463993.post799864304789710386..comments2023-10-08T12:06:46.671+03:00Comments on ophioussa: Η κοιλιά πιλάφι.αμμοδύτηςhttp://www.blogger.com/profile/10959080465046386438noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2650199391392463993.post-23336509715681630152010-02-14T00:01:50.560+02:002010-02-14T00:01:50.560+02:00οι πανσετούλες μας φάγανε ανώνυμε 10:13!
Για να μα...οι πανσετούλες μας φάγανε ανώνυμε 10:13!<br />Για να μας δω πώς θα τρώμε τις κοιλίτσες και άλλα, αν πέσει πείνα από δω και πέρα...<br /><br />Έτοιμοι είμαστε να αλληλοφαγωνόμαστε, μην ανησυχείς καθόλου.aerialhttps://www.blogger.com/profile/16391103405445942721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2650199391392463993.post-60036869656726084862010-02-13T23:23:46.128+02:002010-02-13T23:23:46.128+02:00Καταπληκτικό πιάτο.Καταπληκτικό πιάτο.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2650199391392463993.post-27150780376181299582010-02-13T22:13:49.366+02:002010-02-13T22:13:49.366+02:00ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΠΑΝΣΕΤΟΥΛΕΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ.ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΠΑΝΣΕΤΟΥΛΕΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2650199391392463993.post-42818628199885392022010-02-12T18:26:52.339+02:002010-02-12T18:26:52.339+02:00Μεγάλη είναι η δική μου παράληψη γιατί έπρεπε από ...Μεγάλη είναι η δική μου παράληψη γιατί έπρεπε από την αρχή να σας αναφέρω ότι μέσα στο ρύζι βάζω ζαφορά, και όχι του εμπορείου αλλά την μαζεύω από τους αγρούς.<br />Σε κάποια άλλη ανάρτηση θα αναφερθώ λεπτομερώς για την ζαφορά της Τήνου.<br />Μπορεί η Κοζάνη να είναι ξακουστή για τον κρόκο της (ζαφορά) αλλά και εμείς εδώ έχουμε αρκετή.<br />Εκεί λοιπόν οφείλεται το κίτρινο χρώμα του ρυζιού.asparagushttps://www.blogger.com/profile/10813518459416312002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2650199391392463993.post-13782212805911687462010-02-12T14:10:17.137+02:002010-02-12T14:10:17.137+02:00βρε Ασπαράγγι τι πειρασμούς βάζεις πάλι?
Κάτι γίν...βρε Ασπαράγγι τι πειρασμούς βάζεις πάλι?<br /><br />Κάτι γίνεται όμως με την τελευταία φωτογραφία έχει πολύ κόκκινο και κίτρινο, μήπως δεν το αποδίδει σωστά το χρώμα του φαγητού?<br /><br />Είμαι λιχούδα, τι να κάνουμε?<br /><br />@αλλενάκιAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2650199391392463993.post-12163626134387641752010-02-12T07:47:50.018+02:002010-02-12T07:47:50.018+02:00Αυτό είναι πράγματι παλιά συνταγή. Πριν το 1960. Μ...Αυτό είναι πράγματι παλιά συνταγή. Πριν το 1960. Μέχρι τότε τίποτα δεν πήγαινε χαμένο και πολλά που σήμερα μας φαίνοτναι περίεργα τότε ήταν λιχουδιές. Έχω ακούσει πχ ότι δεν υπήρχε βούτυρο και στο ψωμί έβαζαν χοιρινό λίπος γλύνα. Και η πηκτή αν το καλσκεφτείς έχει περίεργα κομάτια.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2650199391392463993.post-838464288471966762010-02-12T00:54:56.940+02:002010-02-12T00:54:56.940+02:00Σλουρπ!Σλουρπ!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2650199391392463993.post-58180840916820533322010-02-12T00:24:55.783+02:002010-02-12T00:24:55.783+02:00asparagus, περίεργο το φαγητό αυτό, ομολογώ ότι δε...asparagus, περίεργο το φαγητό αυτό, ομολογώ ότι δεν το είχα ξανακούσει.<br />Ίσως η γιαγιά μου να το έφτιαχνε, η μαμά όμως ποτέ.<br /> <br />Στην φωτογραφία πάντως φαίνεται<br />νόστιμο.<br /><br />Καλή όρεξη λοιπόν! Και του χρόνου!aerialhttps://www.blogger.com/profile/16391103405445942721noreply@blogger.com