Θέλετε να μειώσετε τις εκπομπές CO2; Κόπτεσθε υπέρ των Α.Π.Ε. και των ανεμογεννητριών; Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος! Κόψτε το κρέας, τις γαρίδες και το τυρί. Μελέτες δείχνουν ότι οι εντατικές φάρμες παραγωγής μοσχαριού είναι σημαντικός παράγων στην παραγωγή CO2 και η μείωση κατανάλωσης κρέατος καταπολεμά το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Καταπολεμά επίσης τις καρδιακές παθήσεις και δεν επιβαρύνει τον λογαριασμό της ΔΕΗ (σε αντίθεση με τις Α.Π.Ε., που αυξάνουν την πίεση και επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό).
http://www.nytimes.com/2008/12/04/science/earth/04meat.html?_r=1&hp
Καταπολεμά επίσης τις καρδιακές παθήσεις και δεν επιβαρύνει τον λογαριασμό της ΔΕΗ (σε αντίθεση με τις Α.Π.Ε., που αυξάνουν την πίεση και επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό).
http://www.nytimes.com/2008/12/04/science/earth/04meat.html?_r=1&hp
Το γράφημα λέει ότι ο ένοχος είναι το μοσχάρι και όχι του χοιρινό και κακώς έχεις το γουρουνάκι στην εικόνα
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχεις απόλυτο δίκιο ανώνυμε 4:46, δίορθωσα το κείμενό μου
ΑπάντησηΔιαγραφή1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας αντιστοιχεί σε 20 ΚΙΛΑ CO2!
Απο εδώ και πέρα, "ο φίλος μας το γουρουνάκι" (ή το καρότο και το ψωμάκι)
Και η φασολάδα συμβάλει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπί χούντας (και οχι μόνο) υπήρχε αυστηρός έλεγχος στο συνάλλαγμα. Τότε εισάγαμε μοσχαρίσιο κρέας. Για να μειωθούν οι εισαγωγές και να γλυτώσουμε συνάλλαγμα, η κρατική τότε τηλεόραση διαφήμιζε τον «φίλο μας το γουρουνάκι» και τον «φίλο μας το κουνελάκι»
ΑπάντησηΔιαγραφή