κάνοντας αυτά που επιβάλλουμε στους εαυτούς μας να κάνουμε, κάποιοι ή μάλλον κάποιες πιο τυχερές-εγώ θα τις έλεγα πιο «ψαγμένες», να μου επιτραπεί η έκφραση, περνάνε πιο κεφάτα, δημιουργικά και σαφώς πιο ΜΥΡΩΔΑΤΑ!
Και ιδού το γιατί: στα πλαίσια του Καλλιτεχνικιού Στεκιού του Δήμου Εξωμβούργου, οι μαθητευόμενες
και ειδικευόμενες μαγείρισσες που προνόησαν τον περασμένο Οκτώβρη να δηλώσουν συμμετοχή στα μαθήματα, μαζεύονται στα χωριά και κάθε Πέμπτη μεγαλουργούν!
Και που να ξέρατε που εξαφανίζονται οι άντρες την ίδια μέρα και ώρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο καλύτερο τυρί στην Ελλάδα, επί σπάγκου κρεμάμενο !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάτι μεταξύ παρμεζάνας και ανθότυρου, με τέσσερα ή πέντε διαδοχικά στάδια παρασκευής και με γαλακτικές καλλιέργειες που, σε αντίθεση προς την κοπανιστή, δεν έχουν μελετηθεί ακόμη.
http://www.nytimes.com/2010/01/18/science/earth/18family.html
ΑπάντησηΔιαγραφήΔε μ' αρεσουν τα φαγιά. Neeeeext
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα καλύτερα στρογγυλά τυράκια τα κάνανε και τα κάνουν στην Καλλόνη και στην Αετοφωλιά
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλααααά, τα τυράκια είναι φοβερααα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλλά το πρώτο πιάτο μήπως είναι πήχτρα στη σάλτσα;
Δεν ξέρω, έτσι νομιζω
Καλή σου μέρα!
@αλλενάκι
Το πρωτο πιάτο πρέπει να είναι ψάρια σαβόρι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΩς μια απο τις μαθητριες του συγκεκριμένου δρωμενου του καλλιτεχνικου στεκιου τουδημου Εξωμβουργου θελω να ενημερωσω οτι το πρωτο πιατο δεν ειναι φουλ στη σαλτσα, αλλά ειναι οντως ψαρια σαβορι, πραγμα που σημαινει οτι αν δεν εχει σαβορι δεν υφισταται κ το συγκεκριμενο πιατο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο στον Δήμο που οργανώνει τέτοιες δραστηριότητες, προβάλουν το νησί και βοηθάνε και την διατήρηση της παράδοσης
ΑπάντησηΔιαγραφήΣωστά, αλλά οι υπόλοιποι βλέπουμε και ζηλεύουμε!
ΑπάντησηΔιαγραφή