Το διαδίκτυο δεν είναι πραγματικότητα, είναι εικονική πραγματικότητα. Βλέπεις μια οθόνη και η οθόνη σου δείχνει αυτό που διαλέγεις να δεις. Η αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg σε νέες περιπέτειες…
Βέβαια, κοιτάς εσύ, αλλά σε κοιτάνε και αυτοί που κοιτάς. Και αλληλοκοιτάζεστε, αφού έτσι επιβάλουν τα πρωτόκολλα επικοινωνίας και τα πρωτόκολλα καλής συμπεριφοράς. Όπως στα sonar των υποβρυχίων: “Ping!”
Κι αν θες πραγματικά να μπερδευτείς, πάτα εδώ, στο http://www.ip-adress.com/ . Θα δεις τον εαυτό σου να σε κοιτάει. Αυτά... για εικονικά αυτοαναφερόμενα συστήματα.
Βέβαια, κοιτάς εσύ, αλλά σε κοιτάνε και αυτοί που κοιτάς. Και αλληλοκοιτάζεστε, αφού έτσι επιβάλουν τα πρωτόκολλα επικοινωνίας και τα πρωτόκολλα καλής συμπεριφοράς. Όπως στα sonar των υποβρυχίων: “Ping!”
Κι αν θες πραγματικά να μπερδευτείς, πάτα εδώ, στο http://www.ip-adress.com/ . Θα δεις τον εαυτό σου να σε κοιτάει. Αυτά... για εικονικά αυτοαναφερόμενα συστήματα.
Το ιντερνετ είναι εθιστικό και σε μερικές περιπτώσεις αντμετωπίζεται κλινικά
ΑπάντησηΔιαγραφήThe prevalence of Internet addiction disorder can be attributed to the fact that it has become increasingly difficult to distinguish between the online and offline worlds. The Internet has tremendous potential to effect the emotions of humans and in turn, alter our self-perception and anxiety levels.
25% of users fulfill Internet addiction criteria within the first six months of using the Internet. Many individuals initially report feeling intimidated by the computer but gradually feel a sense of "competency and exhilaration from mastering the technology and learning to navigate the applications quickly by visual stimulation". The feeling of exhilaration can be explained by the way IAD sufferers often describe themselves as: bold, outgoing, openminded, intellectually prideful, and assertive.
Εκτός ελληνικής «Επικράτειας» οι Κυκλάδες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕισήγηση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ανάβει το πράσινο φως σε κάθε είδους καταπατητές, με το σκεπτικό ότι το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ιδιοκτησία στα Κυκλαδονήσια, αφού εκεί το ελληνικό κράτος δεν διαδέχθηκε την Οθωμανική Αυτοκρατορία
Την ελληνική Ιστορία ξαναγράφει αυτές τις ημέρες ο Αρειος Πάγος, εγείροντας άμεσα θέμα δημόσιου οικονομικού και περιβαλλοντικού συμφέροντος, αλλά και έμμεσα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο.
Οι επίμαχες αποφάσεις του Αρείου Πάγου θα κρίνουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς στις Κυκλάδες και στα νησιά του Αιγαίου. Εισήγηση αρεοπαγίτη αποδέχεται αίτηση αναίρεσης ιδιώτη υιοθετώντας το σκεπτικό του ότι στα νησιά του Αιγαίου και ιδίως στις Κυκλάδες το ελληνικό Δημόσιο δεν διαδέχθηκε το οθωμανικό και ως εκ τούτου οποιαδήποτε έκταση που δεν ανήκει στην ιδιοκτησία ιδιώτη, είτε πρόκειται για αγρό, είτε για αιγιαλό, είτε ακόμα και για ολόκληρο ακατοίκητο νησί-βραχονησίδα, μπορεί να περιέλθει μέσω χρησικτησίας στην κυριότητα κάθε καταπατητή.
Επί της υπόθεσης η απόφαση του Αρείου Πάγου αναμένεται να εκδοθεί σε λίγες εβδομάδες. Εφόσον γίνει δεκτή η εισήγηση, θα αποκτήσει χαρακτήρα νομολογίας επιφέροντας ολοκληρωτική ανατροπή στο ισχύον ιδιοκτησιακό καθεστώς των Κυκλάδων και άλλων νησιών του Αιγαίου.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=10868966
Το διάβασα και εγώ. Λίγο περίεργο φαίνεται. Στηρίζεται στο οτι οι Οθωμανοί δεν κατέκτησαν τις Κυκλάδες αλλα τις πήραν με συνθήκες και τρίχες κατσαρές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟπότε αν κατάλαβα καλά οι "Ασσίζες της Ρωμανίας" ισχύουν ακόμα στα νησιά μας και τα μεσαιωνικά μας χωριά πρεπει να βρουν επειγόντως εναν seigneur.
Πάντως καλού κακού εγώ διεκδικώ το Δρακονήσι (Τήνου) απο τον παππού μου και το Δεσποτικό Αντιπαρου απο μια θειά μου Βιάζη.
όλα κι όλα ναύτη... το δρακονήσι μου το άφησε ο παππούς μου... Και τα Πρασινονήσια! (Μπορεί να βγάλουμε τίποτε βάζοντας καμιά ανεμογέννήτρια πάνω... ίσως κανένα αλίφονα, ή έστω μαζεύοντας αυγά απ'τα γλαρόνια)
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο κακό με την εικονική πραγματικότητα είναι όπως και με την μακακία -- δεν συναντάς κόσμο
ΑπάντησηΔιαγραφή