Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Δεν παραδέχομαι τίποτα!


Με τις πολιτικές γκρίνιες και την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αμφιβάλλω αν κάποιος «νομοθέτης» αισθανθεί την ανάγκη να ενδιαφερθεί για την Τήνο. Που θα πάει; Θα ξανάρθουν στις βουλευτικές εκλογές στα καφενεία με χαμόγελα και αισιοδοξία. Εγώ μπορεί να έχω ξεχάσει τις βιομηχανικές ζώνες, τα έργα πνοής και το λιμάνι, αλλά το PC μου έχει μνήμη ελέφαντα.

«Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω και δεν παραδέχομαι τίποτα»! Την γελοιογραφία την προσέθεσα εγώ, και ευχαριστώ το Παρόν της Κυριακής που μας είδε.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι λυπηρό να είναι το νησί μας η μικρογραφία της Ελλάδας. Περί αυτού πρόκειται. Το μέρος είναι μικρό και όλοι το αγαπάνε. Αλλά μας τρώει η επιπολαιότητα και η αλαζονεία. Αυτός ο συνδυασμός είναι επικίνδυνος σε ένα κόσμο που όλο και περισσότερο ΟΛΑ μαθαίνονται και δεν κουκουλώνεται τίποτα. Ας μην παρεξηγούμε την σιωπηλή ανοχή με επιδοκιμασία.

αμμοδύτης είπε...

δείτε και αυτό: «δεν έγινε τίποτα»

http://www.antinews.gr/?p=3340

Ανώνυμος είπε...

οι βουλευτές Κυκλάδων μπορεί να μην έχουν πολυ σχέση με internet. Να στείλεις επιστολές για την βιομηχανική ζώνη. θα πρέπει να πάρουν θέση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος, υφυπουργός Εμπ Ναυτιλίας, τα είχε πεί πριν από 4-5 μήνες για το λιμάνι!

Ανώνυμος είπε...

και γραφτηκε στο Tinos biz

Ανώνυμος είπε...

και που τόπε ο υπφυπουργός ίδρωσε κανενός το αυτί?

Ανώνυμος είπε...

"Έρευνα για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γιώργος Σανιδάς. Ο εισαγγελέας εξαιρεί όμως από την έρευνα τους υπουργούς που χειρίστηκαν την υπόθεση την περίοδο 1998-2008, αναφέροντας ότι παραπλανήθηκαν από τα γνωμοδοτικά όργανα"

από την εφημερίδα "ΝΕΑ".

ΈΤσι να μην ανησυχεί κανείς ουτε ο underwater! και στο λιμάνι τους παραπλάνησαν και τους τύλιξαν σε μια κολα χαρτι και δεν κατάλαβαν πότε άλλαξε.

Ανώνυμος είπε...

επανάληψη μήτηρ μαθήσεως, κάπως έτσι τέλος πάντων...

αμμοδύτη μια φορά το μήνα ανέβαζε την ανάρτηση με το λιμάνι, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και γιατί η μαρμάγκα παραφυλάει...

αμμοδύτης είπε...

δεν ξέρω ποιά μαρμάγκα παραφυλάει, αλλά δεν έχει νόημα...ξαναέθεσα το θέμα γιατί έστειλε πάλι επιστολές η ακτοπλοϊκή εταιρία. Σίγουρα και αυτοί κοιτάνε τα συμφέροντά τους.

Χριστιανοορθόδοξο, ή τουριστικό, το λιμάνι μας δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο. Αν έχει στοιχίσει κάτι και στον φορολογούμενο... ξέρεις πταίσματα.

Νομίζεις την βρίσκω με ατέλειες?

Ανώνυμος είπε...

δυο μεγάλες πληγές της τηνου που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι 1)Οι παράνομες γεωτρήσεις και 2)Τα αδέσποτα κατσίκια,
παιδια πολύ φοβάμε οτι αν δεν γίνει κάτι μ αυτή τη μάστιγα στο νησί, όσο περνάνε τα χρόνια η ζωη στα χωρια θα είναι αβίωτη. τα νερα όλο και περισσότερο λιγοστεύουν, όσο για τα κατσίκια είναι σαν το καρκίνο, εξαπλώνοντε όλο και περισσότερο σε νέες περιοχές και καταστρέφουν ξερολιθιές που συγκρατούσαν τα χώματα επι αιώνες. έτσι τα χωράφια γίνοντε κρανιου τόπος. τι γίνετε με της υπογραφές? θα κάνουμε κάτι?

αμμοδύτης είπε...

Εντάξει κυπάρισσε, μην βιάζεσαι: οι παράνομες γεωτρήσεις γίνονται μετά τα τέλη Οκτωβρίου όταν ο πολύς κόσμος έχει φύγει.

Όσο για τα κατσίκια, ξέρω ότι έχουν μαζευτεί υπογραφές, αλλά δεν ξέρω ποιός τις έχει ή τις συντονίζει. Νομίζω, ο underwater είχε δώσει κάποια διέυθυνση, αλλά δεν θυμάμαι.

Μου είπε ωστόσο καλός άνθρωπος από την Νομαρχιακή, ότι υπάρχει σκέψη να επικυρηχθούν. Αυτό θα ήταν ευχής έργον. Για να δούμε...