Τρίτη 5 Απριλίου 2011

"Αν έκανα κόμμα, θα το έλεγα Πατρίδα"







Ξέρω ότι οι γραμμές είναι αργές, αλλά αξίζει να τον ακούσετε.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας αξίζει ο Μίκης, είμαστε πολύ μικροί γι' αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Εγραψε:
Pitsirikos

Απόψε στις 8, κλείνουμε την τηλεόραση, αγνοούμε τα δελτία των 8 και των 9, και μπαίνουμε στο Διαδίκτυο. Από τις διευθύνσεις xreokratia.gr και debtocracy.gr, από τις 8 το βράδυ και μετά θα είναι διαθέσιμο το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που στηρίχθηκε αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των θεατών και το οποίο θα διατίθεται χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης.
Οι δημοσιογράφοι Άρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη συνομιλούν με σημαντικούς οικονομολόγους, πολιτικούς και δημοσιογράφους, οι οποίοι παρουσιάζουν εναλλακτικές ερμηνείες αλλά και προτάσεις για την κρίση δημοσίου χρέους της Ελλάδας και της Ευρωζώνης.

Θέλω να παρακαλέσω όλους τους φίλους αναγνώστες να στηρίξουν αυτήν την τίμια και γενναία προσπάθεια, και να κάνουν γνωστό το ντοκιμαντέρ σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν.

Επί ένα χρόνο, όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν με τη μία και μόνο άποψη. Ήρθε η ώρα να ακουστούν και άλλες απόψεις. Ήρθε η ώρα να μιλήσει το Διαδίκτυο. Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας.

Ανώνυμος είπε...

ολα ειναιδυαδικα ολα εχουν δυο πολους ολα ειναι ζευγος αντιθετων τα ακρα αγγιζονται

Ανώνυμος είπε...

ο Μίκης έχει αυτό που έχουμε χάσει όλοι. έχει ψυχή και πάθος και τσαγανό, βαδίζει πάνω σε ενα δρόμο με καρδιά. γι αυτο και λάμπει! γι αυτο και σ αυτή την ηλικία ζει με τη καρδιά ενός έφηβου. αλίμονο σε εμάς, τη μιζέρια της προκαταλήψεις, της δικαιολογίες και το μικροαστισμό μας. ας ψοφήσουμε μέσα στα απόνερα των φεημ στόρι και τον elada exis taledo.

Ανώνυμος είπε...

Τι έπαθε είναι ο Μίκης?

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Σ. ΛΗΝΑΙΟΥ

Αγαπητέ Μίκη

Διάβασα σήμερα, στην επίσημη ιστοσελίδα, την αναπάντεχη, ολοκληρωτική μεταστροφή της ΣΠΙΘΑΣ και λυπήθηκα πάρα πολύ.

Όπως είναι φυσικό, μου είναι αδύνατο πλέον να συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα σου. Δεν μου το επιτρέπει ο χαρακτήρας μου, τον οποίο ξέρεις πολύ καλά.

Όπως ακριβώς έκανα κάθε φορά, στα 50 χρόνια της γνωριμίας μας που αποφάσιζες παρόμοιες, ακατανόητες, μεταστροφές. Θέλοντας πάντα να υπερασπιστώ το μεγάλο έργο σου και τους μεγάλους αγώνες σου που κάποιοι προσπαθούσαν και προσπαθούν, συστηματικά, να αμαυρώσουν.

Παραμένω μαχόμενος στις Ιδέες της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών της 1ης Δεκέμβρη και της 3ης Απρίλη.

Δεν θέλω όμως να έχω καμιά σχέση με την Κίνηση Εξαρτημένων Πολιτών της 11ης του Απρίλη 2011.-

Στέφανος Ληναίος

http://resaltomag.blogspot.com/2011/04/blog-post_12.html#more

Ανώνυμος είπε...

το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ .........