Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Ad Memoriam


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Requiem æternam dona eis, Domine, et lux perpetua luceat eis

Ανώνυμος είπε...

Μποζόνιο Χιγκς: Θεωρητικό σωματίδιο χάρη στο οποίο η ύλη αποκτά μάζα, γνωστό και ως το «Σωματίδιο του Θεού». Αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Πίτερ Χιγκς, του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, το 1964. Ο καινούργιος επιταχυντής ενδέχεται να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του. (Λες να μιλάει λατινικά;)

Underwater είπε...

Φίδι θα καταθέσεις και στεφάνι σήμερα?... πολύ συγκινητικό!

αμμοδύτης είπε...

έχασα δύο συμφοιτητές μου, εάν ενδιαφέρει...

Underwater είπε...

Ξέρεις πόσοι άλλοι, σε άλλα μέρη έχουν χάσει φίλους, συγγενείς, παιδιά?

αμμοδύτης είπε...

Βγάλε εσύ μια ανάρτηση για τους άλλους σε άλλα μέρη. Ο κάθένας ό,τι θυμάται.

Η λογική σου είναι θλιβερή ώρες-ώρες. Μου θυμίζει την δικαιολογία της Νέας Δημοκρατίας ότι κλέβουν το 2008 επειδή έκλεβαν και οι Πασόκοι το 2002.

Στις 11 Σεπτεμβρίου θυμάμαι αυτό που θυμάμαι. Στις 14 Ιουλίου κάτι άλλο. Την πρωταπριλιά θα θυμάμαι αυτούς που κάνουν αντιπολίτευση αλλά δεν μπορούν να κυβερνήσουν

Και κάθε μέρα θυμάμαι του κρατικοδίαιτους βεδουϊνους που φοράνε παντελόνια.

Ανώνυμος είπε...

underwater μήπως είσαι από τους κακομοιρους που ζουν απο τον αντιαμερικανισμό; Και ο πρωθυπουργός λέει να το δοκιμάσει. Η αναπολείς τους άραβες τους πέρσες τους αδερφούς τούρκους, τους αζέρους και τα σκατά; Ξέρω ξέρω, είμαι ζιωνιστής, και τους πύργους τους γκρέμισαν οι εβραίοι για να εισπράξουν΄από την ασφαλιστική

Underwater είπε...

Η λογική μου μπορεί να είναι θλιβερή αλλά είναι ενός είδους λογική. Αυτοί που ψηφίζουν ξανά και ξανά τον πρόεδρο της Α. μπορείς να μου πεις τί είδους λογική έχουν?

αμμοδύτης είπε...

μπες στο realclearpolitics αν έχεις τέτοιες απορίες.

Underwater είπε...

Μπήκα αλλά δεν βγάζω άκρη. Εκτός από ένας κακόμοιρος με θλιβερή λογική (να θυμηθώ να τα προσθέσω στο προφίλ μου) είμαι και λιγάκι slow.
Ρωτάω εσένα που έχεις μια έμφυτη ευκολία στο να δίνεις χαρακτηρισμούς. Πώς θα χαρακτήριζες την λογική των ψηφοφόρων φίλων αμερικανών?

αμμοδύτης είπε...

με υπομονή.
Τα κύρια περιεχόμενα έχουν σειρά από άρθρα άλλα με προφανή προκατάληψη, άλλα με συγκεκαλυμμένη. Το σύστημά τους παραδέχεται ότι υπάρχει πάντα κάποια προκατάληψη. Ωστόσο αν διαβάσεις 4-5, θα καταλάβεις που βρίσκονται στις προτιμήσεις, αλλά καμιά σχε΄ση μετ ις δικές μας φυλλάδες.

Πάνω δεξιά έχει προγνωστικά, με πιο σημαντικό τον μέσο όρο, και αν το κάνεις κλικ θα δεις κάθε poll μόνο του.

Καλή διασκέδαση