Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Ξεκαθάρισε το τοπίο


Με την βαρυσήμαντη ομιλία του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, ξεκαθάρισε το τοπίο. Οι υπουργοί και οι σύζυγοί τους δεν θα πλουτίζουν από τις καρέκλες τους. Οι προϊστάμενοι δεν θα βάζουν χέρι στις υφιστάμενές τους προκειμένου να μην τις απολύσουν. Η φορολογία θα γίνει αναπτυξιακή. Η χώρα θα ανακτήσει το χαμένο κύρος. Θα λυθεί το ενεργειακό. Δεν θα φταίει το Πασοκ, το 2009, για πράγματα που έγιναν το 2008.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βαρυσήμαντη ή βαρειά-ασήμαντη?

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τι πίνει μας δουλεύει?

άκου τι είπε ο άνθρωπος, "το θέμα Ζαχόπουλου ήταν λέει τραγικό, αλλά διογκώθηκε άδικα.."

Το "μαλ....βότανο" του δίνουν ή το παίνει μόνος του!

Ανώνυμος είπε...

Προηγουμένως μας τα παίρναν οι δήθεν σοσιαλιστές αλλά μάθαμε ότι τα έπιαναν κιόλας. Τώρα οι καθαρτικοί τα πιάνουν και έχουν για ελαφρυντικό ότι τρο έκαναν οι προηγούμενοι. Είναι κι αλλου έτσι ή μόνο στην Ελλάδα?

zavodiniakia είπε...

Το λυπηρό είναι ότι αυτοί που νομίζαμε μας έκαναν ανθρώπους, αποδείχτηκαν λαοπλάνοι. Αυτοί που ήταν δήθεν νεοφιλελεύθεροι είχαν το χέρι του Καραγκιόζη. Οι εκσυγχρονιστές, και αυτοί το χέρι στο μέλι. Οι αδιάφθοροι, ο θεός να φυλάει. Θα τον λυπόμουν τον κύριο πρωθυπουργό, αν δεν πλήρωνα εγώ τα σπασμένα και φαγωμένα της παρέας του.

Ανώνυμος είπε...

και να γράψει 100 φορές «δεν θα ξανακάνω αταξίες στο μέτρημα των ψήφων»

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ήταν απαράδεκτο να κλέβεις (και οταν έκλεβες) ήσουν κλέφτης. Μετά άρχισαν τα δωράκια στον εαυτό μας. Μετά έγινε αποδεκτή η ομαδική ληστεία. Ε ρε ξύλο που θέλουμε.