Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Η Πράσινη Υπερθέρμανση


Έχει ενδιαφέρον αυτός ο χειμώνας, επειδή εν μέσω συνεχιζόμενης προπαγάνδας ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται, επειδή ζούμε σχετικά …άνετα, έχουμε ρεκόρ πολικού ψύχους σε όλο το βόρειο ημισφαίριο


Κατά την διάρκεια της σύσκεψης της Κοπεγχάγης, η πόλη άσπρισε από χιονοθύελλα και είχαν να δούνε χιόνια από το 1995. Η Βόρεια Αμερική είχε πρωτοφανή κάλυψη από χιόνια. Το Ντάλλας στο Τέξας ήταν χιονισμένο πρώτη φορά στα τελευταία 80 χρόνια. Η Ιρλανδία είχε τον πιο κρύο χειμώνα από το 1986. Η Μάλτα είχε τον πιο κρύο χειμώνα των τελευταίων 13 χρόνων, η Αγγλία τον πιο κρύο των τελευταίων 30! Η Βόρεια Ινδία έχει νεκρούς από τον παγετό, η Πολωνία στους -25, η Βόρεια Κίνα στους -32, η Βουλγαρία στους -27.


Πάνω από 200 νεκροί σε δύο εβδομάδες. Άνθρωποι, όχι εικονικά χαριτωμένα αρκουδάκια. Θα μου πείτε, χειμώνας είναι… Ναι με ρεκόρ παρατεταμένου παγετού. 3ος χρόνος στην σειρά. Το γράφημα που υπαινίσσεται ότι ο πλανήτης είναι σε φάση ψύξης σας το έδειξα… Εγώ δεν ξέρω τίποτα.


Βέβαια, τα πράσινα παπαγαλάκια ψελλίζουν ότι οι παγετοί είναι και αυτοί σύνδρομο του φαινομένου του θερμοκηπίου. Ναι, ούουου, σίγουρα!… Και εγώ αναρωτιέμαι, σε ποια κλιματική αλλαγή αναφέρεται το Υπουργείο της κυρία Μπιρμπίλη.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ινγκιλτέρα! Άστα, έχουμε παγώσει...

Ανώνυμος είπε...

Ε, τα παπαγαλάκια το καλοκαίρι θα ζεσταίνονται (ζεσταίνομαι ζεσταίνομαι) και τωρα είναι παγωμένα και δεν μιλάνε

Ανώνυμος είπε...

τι έχουν να κερδίσουν με το να πιστεύουμε στην υπερθέρμανση?

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ePDkUVH3MXQ

Ανώνυμος είπε...

Μπα τώρα θα σου λένε για αστάθεια του καιρού. Θα έχουμε καύσωνες και παγετώνες. Και θα σου λένε ότι δεν είναι φυσιολογικό.
Αυτός ο έρημος πλανήτης έχει περάσει από εποχή παγετώνων, από τροπικό κλίμα κλπ. χωρίς να υπάρχει άνθρωπος και να κατοικεί σε αυτόν. Τότε τι έφταιγε;

Ανώνυμος είπε...

in the long run afterall the survival rate for everyone drops to zero...

καλό απόγευμα!

@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

Personally, I can't wait

Ανώνυμος είπε...

The chairman of the UN's climate science body said he would not resign in the wake of a row about a mistake on glaciers that appeared in a key report.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8479795.stm

Ανώνυμος είπε...

τώρα τα λαμόγια διαδίδουν όλες τις εξηγήσεις γιατί ο πλανάητης ενώ θα έπρεπε να θερμαίνεται, δεν θερμαίνεται. Ντροπή