Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Λεωντίδες διάττοντες


Δεν ξέρω πώς το έχουν δει οι κυβερνώντες μας, αλλά τα παραμύθια και τα θέατρα συνεχίζονται. Μία δύο μέρες μετά τις εκλογές, να το έλλειμμα στα ύψη, να οι δήθεν καυγάδες του Πρωθυπουργού με την κα Μέρκελ, να και η δήθεν άρνηση της Αυστρίας να πληρώσει για τα δικά μας σπασμένα… Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, είναι για να φτιάξει το ηγετικό προφίλ του ο Πρωθυπουργός μας εν όψει επικείμενης χρεοκοπίας.

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά μετά 6 μήνες που βρίζουν όποιον τολμούσε να πει ότι η αναδιάρθρωση είναι αναπόφευκτη, τώρα περίπου ανακοινώθηκε σαν επίτευγμα ότι επιμηκύνθηκαν τα δάνεια (αντί να τα εξοφλήσουμε σε 10 χρόνια θα τα εξοφλήσουμε σε …110 – χαριτολογώ) και συνεχίζουν να λένε ότι η αναδιάρθρωση αποκλείεται, δεν θα μπούνε νέοι φόροι, δεν θα υπάρξουν απολύσεις... Νομίζω ότι έχω αρχίσει να χάνω επαφή με την Ελληνική γλώσσα.

Σαν την θεία Λένα έχουμε γίνει… Καλημέρα στον μπαμπά, μου καλημέρα στην μαμά και σε σας καλά παιδάκι, να’ χετ’ όνειρα γλυκά.

Απόψε και αύριο, αν βγείτε έξω και αράξετε να κοιτάτε ανατολικά, προς τον αστερισμό του Λέοντα, θα δείτε μετεωρίτες να εξατμίζονται στην ατμόσφαιρα. Ωραίο θέαμα, θέλει λίγη υπομονή.


Οι εικόνες του νοτιοανατολικού και του ανατολικού ουρανού είναι από προχτές, δεν έχουν αλλάξει… Δείτε και το http://www.greekastronomy.gr/amateur/amateur_meteor01.htm

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re tora pios tha mpei antidimarxos apo toys 2 kilarades toy dimoy ejomboyrgoy

Ανώνυμος είπε...

ekei tha deis fagoma glyko einai to bazo me to meli

Ανώνυμος είπε...

ala pio glyko einai to gemisma tou portofoliou

Ανώνυμος είπε...

Όποιος πήρε τους πιο πολλούς ψήφους ελπίζω. Και δεν τους πήρε επειδή έταζε και δεν είχε τον αδερφό του να κάνει φέης κοντρόλ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πιστεύω να θέλει αυτός με ρους περισότερους,γιατί το Αντιδημαρχιλικη έχει τρέξιμο και χαλάει το προφίλ.Πάντα στα ύσηχα ήταν σαν μοναχός,τώρα αδελφός γιός και γυναίκα τα έδωσαν όλα.