Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Έκτακτη εμφάνιση (και πράσινα λουκούμια)

"Γέμισε η Ερμούπολη και η Άνω Σύρα με την αφίσα του καλλιτέχνη. Η είδηση της αυριανής επίσκεψής του, φαίνεται ότι κινητοποίησε αρκετούς.. Έτσι εκτός από τις συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών και άλλες επαγγελματικές ομάδες και εργαζόμενοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον ΓΑΠ. Αν και το πρόγραμμα τηρείται μυστικό, πιστεύεται ότι ο "λαοπρόβλητος" θα ακούσει από τους Συριανούς τα σχόλια που πρέπει".


http://kepparou.blogspot.com/2011/03/ekt.html

Αν πει τίποτα για Πράσινη Ανάπτυξη, ανεμόμυλους, λεφτά που υπάρχουν, αειφόρα νησιά, την υπερήφανη Εθνική εξωτερική πολιτική, ή τον Μέγα Φίλο και Συναγωνιστή Καντάφι, ξέρετε...



Μην του περάσει κανενός από τον μυαλό ότι υπάρχει ή ότι πρέπει να υπάρχει ευχαρίστηση με αυτές τις εικόνες. Η Ελλάδα έχει προδοθεί και έχει παραδοθεί, και μπαίνουμε σε φάση φτώχειας και Κατοχής και είμαστε διχασμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Είτε τον συμπαθείτε, είτε όχι, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, ΕΤΣΙ, ούτε να υποστούμε τις ταπεινώσεις και την φτώχεια, που έρχεται. Ακόμα, δεν έχουμε δει τίποτα (και αυτό που έχει καταφέρει είναι να αναβάλλει το πρόβλημα -- για να μην χρεωθεί το κόστος. Λάθος, κατά την γνώμη μου. ΔΕΝ θα ξαναϋπάρξει στις μέρες μας εκλογικό αποτέλεσμα με την άνεση και τον ενθουσιασμό του 2009, που σημαίνει ότι πολλά από εδώ και πέρα θα είναι με το ζόρι και βίαια).

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χιλιάδες κόσμου από το πρωί διαδηλώνει στην Ερμούπολη ενάντια στο ΓΑΠ και το ξεπούλημα της ζωής και της χώρας μας. Τα ματ ρίχνουν συνεχώς χημικά για να διαλύσουν το πλήθος κόσμου που έχει μαζευτεί και το οποίο απ ότι φαίνεται αντιστέκεται για τα καλά στη χούντα. Όταν οι πολιτικοί μας μιλάνε για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ αυτό εννοούνε να μας δέρνουν και να μας ψεκάζουν χημικά για να το βουλώνουμε.!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤ !

Ανώνυμος είπε...

Ένας καλός τρόπος για να κάνουν τη δουλειά τους οι μεγάλοι, είναι να σε βάζουν να ασχολείσαι με πράσινα άλογα ή λουκούμια ,
κι αυτοί να προετοιμάζονται .

Έτσι θα βρούν τις εκτάσεις ελεύθερες και ανεμπόδιστες από τους μικρούς και θα ορμήσουν μετά φράγκα τους, να τις φάνε.

Αναμείνατε !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοφανή για το νησιωτικό χώρο επεισόδια γίνονται αυτή τη στιγμή στην Ερμούπολη της Σύρου κατά την εκεί επίσκεψη του ΓΑΠ. Πολίτες αλλά και μαθητές που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον ΓΑΠ εμποδίστηκαν από τα ΜΑΤ τα οποία έκαναν όχι μόνο χρήση δακρυγόνων αλλά και χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκειμένου να απωθήσουν τον κόσμο!

ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ???

Ανώνυμος είπε...

Που τα βρήκε τα ΜΑΤ η Σύρος?

Ανώνυμος είπε...

μα θα πήγενε χωρίς ματ στη Συρο ο γαπ? είπαμε κοινωνική συνοχή!

Ανώνυμος είπε...

εικόνες απο σύρο:

http://www.syrostoday.gr/WebTV/740-Alnteies-apo-ta-MAT-stn-Suro.aspx

Οι μπάτσοι δεν είναι παιδία των εργατών, είναι τα σκυλιά των αφεντικών

Ανώνυμος είπε...

Ώρα να μπει στον χορό των Ανατολικών επαναστάσεων και η ψωροκώσταινα δηλαδή; Ελπίζω να μην μας βομβαρδίσουν οι δυνάμεις.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HQCOdh8cZ1E

Ανώνυμος είπε...

Τα λουκούμια είναι Νοεταξικά και η Πράσινη ζάχαρη άχνη είναι για παραλλαγή. Το ΓΑΠ προσπαθεί να μας πει ότι η Κατοχή είναι για το καλό μας. Ευτυχώς μεθαύριο θα ξαναγινουμε πατριώτες

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΡΗΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει τραυματίας στη Σύρα?

Ανώνυμος είπε...

http://syrianospolitis.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

http://www.syrostoday.gr/News/3657-Epeisodia-stnv-Ermoupoln.aspx

Ανώνυμος είπε...

Φοβούνται και τη σκιά τους...
Ακου Ματ στη Σύρο,πού βρέθηκαν, ποιος τους πληρώνει για να βαράνε φοιτητές και 15χρονα.
Αν απειλούμαστε τόσο πολύ απ τα παιδιά μας, έχουμε ξοφλησει σαν λαός,είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚATΩ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

http://www.syrostoday.gr/WebTV/741-Ta-prwta-epeisodia-stn-Suro.aspx

Ανώνυμος είπε...

για τσεκαρετε την πληροφορια

antinews pepito είπε:
21/03/2011 στις 9:54 pm

το λεω με καθε επιφυλαξη. τοπικος τηλ. σταθμος μετεδωσε οτι υπηρχαν ελευθεροι σκοπευτες σε ταρατσες για φυλαξη του λαοπροβλητου. αν μπορειτε ελεγξετε την πληροφορια.

αμμοδύτης είπε...

Τι να ελέγξω; Η θέα του πρωθυπουργού να γιουχάρεται όταν θα μπορούσαν τα πράγματα να μην έχουν φτάσει εδώ, ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ δημιουργεί.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ να παραδώσουμε την Ελλάδα σε ξένους. Οι παππούδες μας πέθαναν για αυτον τον τόπο. Ούτε είμαστε για πέταμα, ούτε η Ελλάδα είναι για πέταμα.

Τον ΓΑΠ τον έφαγαν τα ψέματα (ή οι κακοί σύμβουλοι που του είπαν να τα πει).

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=9ithRj9aOq8&feature=player_embedded

το βίντεο από την Σύρο

Ρώσικη Μαφία είπε...

Ευτυχώς ο δικό ςμας δήμαρχος είναι το "άλλο Πασόκ". Πόσο περήφανους μας κάνει όταν τον βλέπουμε στην ΤV να μας τάζει Ρώσους αγοραστές (επιλεγμένους όχι οτι κι ότι) για τα απούλητα... Να'σαι καλά Παναγιώτη μου καμάρι του νησιού μας!

Ανώνυμος είπε...

Ήρθες στην Σύρο για να πουλήσεις μούρη,

αφού πρώτα μας έκανες, την χώρα μας, αχούρι!!!

Ανώνυμος είπε...

lpgfhglkhl;l;;'sd=g[l;gcxza3]r=4q0[ogdz;lkvxfz;'lka[s\toa;
'lkgxlk][0peait4a6'ks';l
'hklgwp[]e5y9s
'lk\=-oy-=oqeAXKC

Ανώνυμος είπε...

http://www.oplognosia.com/index.php?option=com_content&view=article&id=495:q-q-&catid=39:2009-05-04-05-52-15&Itemid=59

"ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΖΟΥΛΕΣ" - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
Συντάκτης: Νικήτας Κυπρίδημος
Χρειάστηκε μια πρωτοφανής θεoμηνία για να ακουστεί για πρώτη φορά από επίσημα χείλη η ανάγκη να σωθούν οι αντιδιαβρωτικές πεζούλες.

Ο δήμαρχος Ανδρου μίλησε στα ραδιόφωνα το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και περιέγραψε πως τα νερά της βροχής παρέσυραν χώματα και λάσπες και ουσιαστικά κατάστρεψαν την καλύτερη παραλία του νησιού.

"Οι αναβαθμίδες πρέπει να ανασυσταθούν, να συντηρηθούν και να διατηρηθούν" είπε ο δήμαρχος για τις πατροπαράδοτες πεζούλες που προστατεύουν τα νησιώτικα εδάφη.

Πρώτη φορά στα 36 χρόνια που παρακολουθώ τα ελληνικά οικολογικά θέματα ακούστηκε επίσημα αυτή η άποψη. Οι πεζούλες λογικά θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα στην οικολογική ατζέντα, αλλά δεν είναι. Διότι δεν υπάρχει, και δεν μπορει να υπάρξει, χρηματοδότηση και επιβολή μελετών για να κονομάνε κάτι μακάριοι μελετητές εις βάρος των κορόιδων. Οι πεζούλες είναι εκεί χιλιάδες χρόνια και δεν χρειάζεται καμία μελέτη για να συντηρηθούν. Και έτσι οι πεζούλες παραμελούνται και τα εδάφη χάνονται.

Οταν ακούσετε επίσημο φορέα να ασχολείται σοβαρά με τις πεζούλες τότε θα καταλάβετε ότι αποκτήσαμε οικολογική πολιτική. Το έδαφος είναι το Α και το Ω της οικολογίας. Οι φώκες, οι δενδροφυτεύσεις και οι κλιματικές αλλαγές είναι στην καλύτερη περίπτωση δευτερεύοντα και στην χειρότερη κομπίνες.

Οταν κάποτε, ελπίζουμε, θα έχει έντονη νεροποντή και τα νερά γύρω από την Αττική δεν θα αλλάξουν χρώμα από παρασυρόμενο χώμα, τότε θα έχουμε και έμπρακτη εφαρμογή οικολογικής πολιτικής. Μέχρι τότε θα χάνουμε κάθε χρόνο έδαφος ίσο σε όγκο με τη Νάξο

Να τα βλέπει ο κυνηγητικός σύλλογος Τήνου!