Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Παλιά νέα κόλπα των αιολικών "επιχειρηματιών" στις Κυκλάδες


"Ο Δ. Κοπελουζος , η ENEL Green Power, o Ι. Σαμαράς (συγγενής;) είναι τα βασικά ονόματα στον νέο σύνδεσμο Παραγωγών Ηλεκτρισμού απο ΑΠΕ. Αυτοί οι τρεις πάνε μαζί. Και ο ΑΣΠΗ ΕΛΛΑΣ (νέος σύνδεσμος για "λόμπινγκ") είναι περισσότερο δικός τους , αρα ευκολότερα κατευθυνόμενος .

Οι πληροφορίες μας λένε οτι ο Κοπελούζος έχει ήδη πουλήσει ποσοστά των αδειών της ΡΑΕ αν όχι όλες στην ΕΝΕΛ.

Η ΕΝΕΛ είναι στις Κυκλάδες ότι η EDF στην Κρήτη. (Θα την πληρώνουμε για πανάκριβο αιολικό ρεύμα που είναι βασικά άχρηστο για την ηλεκτροδότηση.  Οι Κοπελούζος-Σαμαράς θα βγάλουν τα λεφτά τους πουλώντας τις άδειες στην ENEL. Το πως θα αμειφθούν ή έχουν αμειφθεί οι διάφοροι Τοπικοί για την συνεργασία τους στο περιβοήτο Προεδρικό Διάταγμα που έγινε με την βοήθεια της Ροδούλας Ζήση, αν δεν το ξέρετε, να ανοίξετε τα αυτιά σας να το μάθετε).

Οι πληροφορίες μας λένε οτι οι παραπάνω που φτιάξανε τον ΑΣΠΗ θα δραστηριοποιούνται κυρίως στις Κυκλάδες αρα και στην ΑΝΔΡΟ (και στην ΤΗΝΟ). Τους περιμένουμε. Μέσω του ΑΣΠΗ θα προσπαθήσουν να ''ανοιξουν'' το δρόμο για τις πράσινες μπίζνες τους. Ο ΑΣΠΗ υπογραμμίζει την ανεπάρκεια των δικτύων μεταφοράς ενέργειας σε περιοχές με υψηλό αιολικό δυναμικό ( προφανώς αναφέρονται στις Κυκλάδες και ζητούν εμμέσως να κατασκευαστούν δίκτυα μεταφοράς που θα πληρώσουμε εμείς , για να μπορούν να τα εκμεταλλευτούν οι ίδιοι ) Μεταξύ των άλλων στόχων του ΑΣΠΗ θα είναι να μελετά και να προτείνει μέτρα για την παραγωγικότερη εκμετάλλευση των ΑΠΕ, να συμβάλλει στη διάδοση τους στην κοινωνία μέσω της διοργάνωσης σεμιναρίων, συνεδρίων, συμποσίων και σχετικών εκδηλώσεων. ( καλό εεε !!! λεγε ψηστήρι η προπαγάνδα )

http://sagini3.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8585.html (Διαβάστε το, οι αντιδράσεις στην Άνδρο είναι μεγάλες. Όπου πάνε τα αιολικά κάνουν το μέρος σκουπιδότοπο, αλλά τάζουν, τάζουν, και οι ηλίθιοι τα πιστεύουν και τρέχουν μουλωχτά και νύχτα να κάνουν τις βρωμιές τους).

http://www.energypress.gr/news/ASPH-ELLAS:-O-neos-syndesmos-gia-tis-etairies-APE"

Στην εικόνα φαίνεται του Πολέμου ο Κάμπος. Η υδρολεκάνη από όπου μαζεύουν νερό οι πηγές Καρδιανής, Καλλονής (και Τεσσάρων Χωριών), Ιστερνίων, Πύργου. Δεν πειράζει, θα πίνετε εμφιαλωμένο.

2 σχόλια:

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/i-krisi-ksekinise-me-ti-diasosi-tis-germanias-ap-noto-toy-p-panagiotoy

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΥΣΤΟΧΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
http://www.dailymotion.com/video/xg5r6u_tvxs-gr-yy-yyyyy-yyy-yyy_people

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ,ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Κ.Α. ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΑΣ Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ο Υ Ν!
http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΕΥΤΥΧΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΟ....