Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Οι παράνομες διανοίξεις, καμιά φορά χωρίς να το καταλαβαίνουμε, όταν κανείς δεν κοιτάει


"Κάποιοι" σημάδεψαν με καλάμια, Μελισσοκόμος σημάδεψε ανά 5 μέτρα,  από την Β' Εύρεση προς "Λιχνόβουρλα".  "Κάποιοι" που ανοίγουν "αγροτικό δρόμο" σε περιοχή που δεν έχει αγρότες.

Έχω ξαναγράψει ότι οι ΑΠΕτεώνες (ή μάλλον ντόπιοι προπομποί τους) έχουν σκοπό να ανοίξουν δρόμο από του Πολέμου τον Κάμπο. Εννοείται ότι θα είναι παράνομος, δήθεν έγινε μόνος του νύχτα, και θα έρθει ο Κοπελούζος να πει ότι τον ...βρήκε. Για να γίνει δρόμος από του Πολέμου τον Κάμπου, νόμιμα, θα ήταν σχεδόν αδύνατο, αφού είναι το οροπέδιο από όπου μαζεύονται όλα τα νερά του Πύργου και των Κάτω Μερών... Αλλά, είπαμε, θα γίνει νύχτα, από μόνος του. Ή από ...μελισσοκόμο!  Με την καλή δικαιολογία ότι έχει πολλές μέλισσες, αυτός ξέρει, και δεν νοθεύει το μέλι.


Την "χάραξη" αυτή την προέβλεψα όταν ο καραγκιόζης από τον Καρκάδο είχε ξεκινήσει από την άλλη άκρη.  Πώς ανοίγουν οι παράνομοι δρόμοι για τους αιολικούς και άλλα θαύματα.


Εδώ είναι προηγούμενο "έργο" του ιδίου.  20 μέτρα κάτω από σχεδιαζόμενη Α/Γ.  Φυσικά, και ο τύπος από τον Καρκάδο, και ο μελισσοκόμος, είναι πεπεισμένοι ότι έχουν δίκιο, δικαίωμα, και ...όλοι το κάνουν, κλπ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται όπως φαίνεται διάνοιξη και μέσα στο λειβάδι. Μέσα στο ποταμό, κοντά στην κολυμπήθρα έχει μπει βαρύ όχημα ,έχει καταστρέψει τις καλαμιές και έχει σταματήσει κοντά στην άμμο περίπου πριν το χωράφι ενος Πέπε ,η κάπως έτσι. Το πλάτος της διάνοιξης θυμίζουν μεγάλο δρόμο. Λίγο παρακάτω γίνεται συστηματική αμμοληψία

αμμοδύτης είπε...

Μήπως απλά καθαρίζουν τον ποταμό? Πρέπει να καθαρίζει (και όχι μόνο τά κεντρικά κομμάτια) ειδεμή θα ξαναγίνει ΟΛΟ βάλτος, όπως ήταν προπολεμικά. Οι κάλαμοι (που μπήκαν για προστασία από τον αέρα) γεμίζουν τα πάντα.

Πάντως, για μόνιμο "δρόμο" ούτε συζήτηση. Πλημμυρίζει το μέρος όταν βρέχει.

Ανώνυμος είπε...

φιλε αμμοδυτη περνεις υλικα απο την μαντρα του γιαυτο δεν μιμας για την παρανομη αμμοληψια