Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Η Νέα Πράσινη Τάξη



Όταν άρχισα να γκρινιάζω για την Πράσινη Απάτη, το κίνητρό μου ήταν απλό: Είμαι κατά της καταστροφής των βουνών πάνω από το χωριό μου, με την ψεύτικη και εντελώς αντιεπιστημονική δικαιολογία της ...σωτηρίας του πλανήτη. Τα αιολικά, η "πράσινη ανάπτυξη", η ίδια η "Υπουργός Κλιματικής Αλλαγής" και οι όχι τόσο αφανείς πελάτες της, είναι η τοπική, η ελληνική απάτη.

Η απάτη είναι δυστυχώς διεθνής. Στην Αμερική και την Δυτική Ευρώπη, ο κόσμος έχει ξυπνήσει και έχει αρχίσει να αντιδρά στην νέα εκδοχή σκοταδιστικού φασισμού. Εδώ να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε. Για φόρους ψάχνουν. Φόρους, υποταγή, υπανάπτυξη, και τα κεφάλια κάτω. Όχι!

Το βίντεο είναι από
εδώ μέσω νοών...νοείτω. Αξίζει να το δείτε...

8 σχόλια:

Ελληνας Ναύτης είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πολλούς διακεκριμένους κλιματολόγους ο βαρύς χειμώνας που πλήττει μεγάλο μέρος του βορείου ημισφαιρίου είναι μόνο η αρχή μιάς παγκόσμιας τάσης για δροσερότερες καιρικές συνθήκες που είναι πιθανόν να διαρκέσουν για τα επόμενα 20 με 30 χρόνια.

Τα αποτελέσματα έρευνας βάση διαφόρων κλιματολογικών αναλύσεων των φυσικών κύκλων της θερμοκρασίας των υδάτων σε περιοχές του Ειρηνικού και του
Ατλαντικού ωκεανού έδειξαν ότι ένα σημαντικό μερίδιο της αύξησης της
θερμοκρασίας του πλανήτη που μπορεί να φτάνει και το 50% οφείλεται στους χρονικούς κύκλους αύξησης ή μείωσης της θερμοκρασίας που συμβαίνουν χιλιάδες
χρόνια στον πλανήτη μας.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι για την ώρα η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει σταματήσει και τα επόμενα καλοκαίρια μπορεί να είναι πιό δροσερά.

Ώς χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρουν το ότι την περασμένη εβδομάδα το 56% της επιφάνειας των ΗΠΑ καλυπτόταν από το χιόνι κάτι το οποίο έχει να συμβεί
εδώ και πολλές δεκαετίες

http://www.meteo-news.gr/gr/meteo-subjects/climate-change/1263551888

Ανώνυμος είπε...

Ο Γάλλος προεδρος Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κατέληξαν σήμερα στις Βρυξέλλες σε μία συμφωνία για ενδεχόμενη οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, η οποία προβλέπει δάνεια από άλλες χώρες της Ευρωζώνης με συμμετοχή του ΔΝΤ Η συμφωνία θα υποβληθεί στον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ, σύμφωνα με τη γαλλική προεδρία

ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ ΟΥ ΘΝΗΞΕΙΣ ΕΝ ΠΟΛΕΜΩ και διαλέγεις που θες το κόμμα

Ανώνυμος είπε...

Η ζωή θέλει κριτική σκέψη και να ρωτάμε πάντα "γιατί;" Ίσως δεν είναι αφέλεια τελικά, αλλά αλαζονεία να θεωρούμε ότι μπορεί εμείς, η αμελητέα ποσότητα να επηρεάζουμε την συμπεριφορά του πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα πάνε να μας βάλουν χέρι και ψάχνουν για θεωρίες

Ανώνυμος είπε...

French President Nicolas Sarkozy is scrapping a planned tax on carbon emissions, three days after the ruling party was defeated in local elections.

Prime Minister Francois Fillon told members of parliament of the Union for a Popular Movement that any carbon tax should be imposed throughout the European Union to be effective.

“The idea is that this carbon tax should be European or not happen at all,” Jean-Francois Cope, the head of the UMP’s parliamentary group, told reporters after the meeting. “It will be a fight at the European level.”

An earlier planned carbon tax was rejected last December by France’s constitutional court, which ruled that it penalized households too heavily and excluded many industrial polluters. France’s Medef business lobby had campaigned against the levy.

In regional elections last weekend, Sarkozy’s UMP kept control of only one out of 22 regional councils in mainland France

http://www.heliogenic.net/2010/03/24/sarkozy-drops-carbon-tax-after-election-defeat/

αμμοδύτης είπε...

"Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!" Έλληνα Ναύτη

5.42, αυτό είναι από πριν 2 μήνες, αλλά η ηλιακή προέλευση των κλιματικών αλλαγών θα γίνει κατανοητή, που θα πάει;

9.06, σίγουρα επηρεάζουμε τον πλανήτη με τις μεγάλες πόλεις, την καταστροφή δασών, την μόλυνση με βαρειά μέταλλα και οργανοχημικά. Για το αν εμείς επηρεάζουμε την θερμοκρασία, με το CO2, υπάρχουν αμφιβολίες.

9.59, το είδα, ένας ένας θα τον απορρίπτουν τον φόρο κάρβουνου. Είναι μόνο για πλούσιους, αλλά οι πλούσιοι τον φαντάζονται στους φτωχούς.

Ελληνας Ναύτης είπε...

Ομως ποιοι είναι χειρότεροι;
Οι Τούρκοι; Οι Αιγύπτιοι; Οι Αγγλοι; οι Γάλλοι; οι Ρώσοι;
ή μήπως οι κοτσαμπάσηδες;