Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Τέλος εποχής (2)

Η εγκληματικότητα έχει αρχίσει και ξεφεύγει στην Αθήνα… Οι Κυκλάδες μπορεί να μην είναι στην Ελληνική επικράτεια… Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί και να μην είναι. Η «Κλιματική Αλλαγή» βγάζει λεφτά για επιτήδειους, τα κανάλια προσπαθούν να με πείσουν ότι ο …Νοστράδαμος ήταν …προφήτης και ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου.

Τέλος εποχής, θα έλεγε η Ζάχαρη. "This is the end, my only friend, the end"... Για να δούμε… Η μεγαλύτερη πληθυσμιακή ομάδα παγκοσμίως, το μεταπολεμικό boom, όσοι γεννήθηκαν από το 1946 έως το 1950, αυτοί που πήγαν στο Woodstock, ή στο καλλιμάρμαρο να ακούσουν τον …Παπαδόπουλο, είναι τώρα 60άρηδες. Δεν χρειάζεται αναλογιστική μελέτη, αυτό είναι το τέλος εποχής.



Εεεε... όχι ακόμα...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έκρηξη ισχυρής βόμβας με ένα νεκρό σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στη συμβολή των οδών Πολίτη Φωτίου και Ιακωβάτωνστα Κάτω Πατήσια. Τραυματίστηκε ένα κοριτσάκι που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, συνοδευόμενο απο την μητέρα του.

Εικάζεται ότι ο νεκρός – που έχει διαμελισθεί – είναι είτε ο δράστης επίθεσης (έσκασε η βόμβα στα χέρια του) είτε περαστικός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

http://www.antinews.gr/?p=39068

Ανώνυμος είπε...

Έκρηξη ισχυρής βόμβας με ένα νεκρό σημειώθηκε στις 22.41 έξω από κτίριο της σχολής Δημόσιας Διοίκησης επί της οδού Ιακωβάτων 61 στα Πατήσια.

Τραυματίστηκε ένα 10χρονο κοριτσάκι που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Το παιδί, αφγανικής καταγωγής, περνούσε από την περιοχή μαζί με τη μητέρα του, η οποία φέρει επιπόλαια τραύματα και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Θεωρείται πιθανόν ότι ο άνδρας μετέφερε τη βόμβα ή την κρατούσε για άλλο λόγο και εξερράγη στα χέρια του με αποτέλεσμα να διαμελιστεί αυτός και να τραυματιστούν οι διερχόμενες γυναίκες.

Δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα και πιθανόν η έκρηξη σημειώθηκε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησή της.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη σε μεγάλη ακτίνα

http://www.antinews.gr/?p=39068#comments

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλυπτικό το τέλος εποχής

Ανώνυμος είπε...

Ασχήμια.

Όφιος... είπε...

Α, ναι, αφγανικής καταγωγής...

Που σημαίνει ότι δεν θα δούμε κηδείες και κλάμματα και οργισμένα βλέμματα κατά τον ουρανό, δεν θα ακούσουμε συνεντεύξεις από τους γειτόνους για το πόσο καλός ήταν και τί καλό παιδί πήγε χαμένο.

Μονάχα μια είδηση, που θα την φανταστούμε πώς μπορεί να έφτασε στην οικογένεια του 15άχρονου, εκεί στην πατρίδα του , κάποια κλάμματα σε άλλη γλώσσα, κάποιες κατάρες ποιός ξέρει για ποιόν...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι όφιε. Αυτοί είμαστε.

Ζάχαρη είπε...

Καλημερα.
εεε...οχι ακομα.Μενω σε αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Νεκρός ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ από πυρά ληστών

πριν από 55' - Νεκρός από πυροβολισμούς ληστών έπεσε ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ που βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια. Προηγήθηκε άλλη αιματηρή ληστεία, σε κοσμηματοπωλείο στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ιδιοκτήτη του

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1795802

Ανώνυμος είπε...

Τέλος εποχής και αρχή Νεας. Γίνεται το συνέδριο της σοσιαληστικάτι διεθνούς στην Αθήνα και ζητουν απο τη νομαρχια αθηνών 1 εκ. ευρώ. τελικά ενέκριναν μόνο μισό εκ.

@αλλενάκι

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

Κάποιος Ινδός Πατέρας ισχυρίστηκε ότι ο άνθρωπος ωριμάζει μετά το 64ο έτος της ηλικίας και τότε μπορεί να ξεκινήσει να δημιουργεί συνειδητά.
Στο τέλος εποχής που βρισκόμαστε, κυριαρχεί η φοβία να πατήσουμε το νέο κατώφλι. Εκεί χρειάζεται κάποιο ανάλαφρο σπρώξιμο. Ίσως κάποιοι ωριμάζουν για να σχηματίσουν την νέα σοδειά. Οι νέες - μεγάλες - προκλήσεις απαιτούν πήδημα έξω από την σκιά.
Όταν απομακρύνεται ένας ήχος αισθανόμαστε ότι πέφτει η συχνότητα του. Και μέχρι να μειωθεί τελείως η ένταση δεν μπορούμε να προδικάσουμε τα πιθανά φαινόμενα συντονισμού.

αμμοδύτης είπε...

Δεν ξέρω πιό θέατρο παραλόγου παίζεται μέσα στην Αθήνα, κρίμα για τους ανθρώπους, κρίμα και για την πόλη. Φοβάμια ότι η κατάσταση θα ξεφύγερι όταν σφίξουν για πολλούς τα πράγματα.

Ζάχαρη, κανείς δεν βιάζεται, εγώ ακολουθώ τον μποτίλια

500.000 για σοσιαλιστικό συνέδριο; Μήπως είναι και πράσινο; Πόσες υποτροφίες θα έδιναν με 500.000;

Φίλε Μποτίλια, live to ride χαχαχα!