Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

sulla testa del popolo

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-report-shows-Nazis-planned-Fourth-Reich--EU.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4566027&ct=84

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=A1wKflgzTNw&feature=related

Ανώνυμος είπε...

O κόσμος έχει αρχίσει και ξυπνάει. Βοηθάει ότι χρωστάμε, τουλάχιστον να ξυπνήσουμε

Ανώνυμος είπε...

http://www.nooz.gr/greece/entos-tou-2010-o-protos-dasikos-xartism

Πως σου φαίνεται το ανσάμπλ και το παιδικό φτυαράκι; Μήπως τελικά πρόκειται για αφέλεια... Και χαρά του εμπρηστή σε λίγους μήνες.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Ότι βίντεο δεν έχω δει σε όλη μου τη ζωή έχω δει αυτές τις μέρες. Καλή εβδομάδα.
@αλλενάκι

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

Ο φίλος στο βίντεο καλά τα λέει. Ας σημειωθεί όμως - σε συμπλήρωση της πολύ σημαντικής παραπομπής που δίνει ο ανώνυμος στο πρώτο σχόλιο - ότι ο πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας, πρόεδρος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ από ιδρύσεως και για μεγάλο διάστημα, ήταν υποδιευθυντής της ναζιστικής IG Farben και ανώτατο στέλεχος των Ες ες.
Η διεθνής του Ναζισμού εξακολουθεί να αποτελεί παγκόσμιο ισχυρό παίκτη. Στοιχεία επ' αυτού εν πρώτοις στο: gizadeathstar.com του Joseph Farrel.
Το θέμα είναι σημαντικό και δεν τελειώνει με αυτά.

Ανώνυμος είπε...

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/8579322.stm

Ανώνυμος είπε...

Αχ παιδιά ηρεμήστε λίγάκι, τουλάχιστον εμείς ΈΛληνες που έχουμε φάει ΤΟΟΟΟΣΑ από την ΕΕ (άσχετο αν στο τέλος αυτά κατέληξαν στις τσέπες μερικών άσχετων, γιαυτό μόνο εμάς τους ίδιους πρέπει να κατηγορούμε και όχι την ΕΕ) ας κάνουμε λίγο κράτη στις αντιευρωπαϊκές κορώνες...
Όσο για τους Εγγλέζους Ευρωσκεπτικιστές αυτοί το μόνο που ονειρεύονται είναι τα περασμένα αποικιοκρατικά μεγαλεία τους και διηγόντας τα να κλαίς.Επειδή δε πρόκειται να συνέλθουν ποτέ από αιώνιο κόμπλεξ ανωτερώτητας της πρώην αυτοκρατορίας που έχει καταντήσει νυν κουρελαρία, μισούν όποιοδήποτε και οτιδήποτε μη Εγγλέζικο συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ και βγάζουν διάφορα σενάρια.

Ανώνυμος είπε...

Ο θείος στο βίντεο κλίπ είναι Ιταλός, δεν είναι Άγγλος! Γαι διαφάνεια μιλάει

Ανώνυμος είπε...

Χαίρω πολύ Θανάσης. Ο κύριος στο βίντεο είναι Ιταλός μέλλος της Λέγκας του Βορράς καραφασίστας πρώτης γραμμής στο ίδιο Ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα με τους Άγγλους εύρωσκεπτιστές του Εθνικού Μετώπου. Νόμιζα ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν δημοκράτες και δημοκρατικούς θεσμούς κι όχι φαστιστοειδή να τους λένε τι να σκέφτονται. Αλλά δε βαρυέσαι, σημεία των καιρών ο καθένας μιλάει για διαφάνεια και τα τοιαύτα αλλά εννοεί άλλα πίσω, ο καβγάς είναι να μη τα χωνεύουμε εμείς για όνομα του Θεού.

Ανώνυμος είπε...

Θανάση έχεις επιχειρήματα του κώλου. Ο Βοργκέζιο είναι φασίστας, αδερφή ξενοφοβικός ανώμαλος ότι θες. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΕ ΕΧΕΙ ΑΣΧΕΤΕ ΘΑΝΑΣΗ? Σε ρωτάει αν ξέρεις ότι οι τρεις μουσκετέροι της ΕΕ είναι στην Λέσχη τάδε και δείνα και του λες "είσαι φασίστας" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Α έτσι ε...;
Κοριτσάκι μου, ζήσε ευτυχισμένη στην άγνοιά σου, συγχαρητήρια και εις ανώτερα, και να φέρουμε πίσω το Χίτλερ και το Μουσολίνι να σου φτιάξουν την Ευρώπη αφού πιστεύεις ότι ο εν λόγω κύριος (απαξιώ να γράψω καν το όνομά του) τα λέει σωστά. Αυτούς θά ήθελε αυτός, κι εσύ με λες άσχετο γιατί τον απορρίπτω.
ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ οι Πασόκοι και οι ΜΚΟ τους λένε ότι αν δηλώνεις "Έλληνας" είσαι φασίστας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΜΠΟΥΙ ¨Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ? ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ ΜΠΙΛΝΤΕΒΕΡΓΚ. ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥς ΞΕΡΟΥΜΕ

αμμοδύτης είπε...

χαχαχα... έβαλα εγώ συνδέσμους, αλλά βάλατε και εσείς.

Πράγματι ενδιαφέρον το άρθρο της εφημερίδας. Το Γ' Ράϊχ δεν ήταν ούτε τυχαίο, ούτε πρόσκαιρο, λίγο ...άκομψο ίσως! Από το 1800 που φτιάχτηκε η νέα Γερμανία στα χνάρια της Αγίας Ρωμαϊκής (Γερμανικής) αυτοκρατορίας και του Καρλομάγνου. Και, προσωπικά, στην Ευρώπη, στην αρχή σαν Στάζι, αργότερα σαν κάτι άλλο σίγουρα παίζει ρόλο. Και η ΕΕ, για πολλούς (σίγουρα για πολλούς Άγγλους) είναιο έκφραση αυτής της Αυτοκρατορίας.

Ανώνυμε 2.36, ο "αιρετικός" οικολόγος δεν έιναι καθόλου αιρετικός. Πιστέυω ότι όλο το πράσινο περιβαλλοντικό είναι κομπίνα σε βάρος των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών, και ευκαιρία για λίγους να γίνουν πλούσιοι από αυξημένο κόστος ρεύματος και φορολογία με περιβαλλοντικό πρόσχημα.

Αααα... το ίνδαλμά μου η Μπιρμπίλη φυτεύει...


αλλενάκι, Κυριακή ήταν χαζεύαμε το utube... από την Γκρηκ τιουμπ καλύτερα...

Φίλε Μποτίλια, τυχαία τον βρήκα τον Ιταλό, αλλά παρ όλο ότι ποτέ μου δεν πίστευα θεωρίες συνομωσίας, αυτό αρχίζει να με ανησυχεί... Λες; Το ναζιστικό κεφάλαιο δεν εξαφανίστηκε, απλά μεταλλάχτηκε (και ακούω ότι διασώθηκε και μετά τον πόλεμο από τον φόβο των Ρώσων)

Πω πω καυγάς! Ο κύριος της ανάρτησης ρώτησε κάτι απλό, σχετικά με τις σχέσεις τριών συμπτωματικά άγνωστων αλλά στα χαρτιά και ίσως στην πράξη παντοδύναμων γραφειοκρατών. Πράγματι δεν έχει καθόλου σημασία αν είναι δεξιός ή αριστερός, και πιστέυω ότι οι ταμπέλες αυτές έχουν τελειώσει από το 1990.

Η "αντίδραση" για την οποία κάτι έχω γράψει, έχει επανέλθει στο διεθνές προσκήνιο, και πολλοί δήθεν σοσιαλιστές θα είναι οι ακροδεξιοί του μέλλοντος, και πολλοί δήθεν ακροδεξιοί θα είναι οι υπέρμαχοι της ελευθερίας.

Όσο για την επιλογή Ωκεανίας και Ευρασίας, διαβάστε, όσοι αντέχετε, το "1984" του Όργουελ.