Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

1981-2011, 30 χρόνια ..."Αλλαγή"! Χρόνια μας Πολλά


Με 155 ψήφους (και αρκετή προβοκάτσια στην Πλατεία Συντάγματος), ψηφίστηκε, βασικά από τους Πασοκικούς βουλευτές, πλην ενός, η δεύτερη φάση αυτού που θεωρώ λανθασμένη -- έως προδοτική -- υποθήκευση και ξεπούλημα της χώρας σε ξένους.  Δίνουμε τό σπίτι για να πληρώνουμε την υπηρέτρια για λίγους μήνες ακόμα.  Πήραμε αναβολή του αναπόφευκτου, έχοντας όμως στο μεταξύ δώσει πράγματα που δεν θα έπρεπε να μην είναι δικά μας.  Τα κάναμε όλα αυτά, όχι για το δικό μας συμφέρον, αλλά για το συμφέρον και την βολή των ξένων πιστωτών μας.

Η φωτογραφία είναι από το http://netakias.wordpress.com/2011/06/29/efialtis/  όπου θα δείτε ποιοί ψήφισαν αυτό (και ποιοί το προηγούμενο) "Μνημόνιο".

Δεν γκρινιάζω κατά της λιτότητας, θα έπρεπε να ζούμε με βάση τις δυνατότητές μας και θα έπρεπε να βασιζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα για την "Ανάπτυξη" και όχι στην δημόσια και επιδοτούμενη παρασιτολογία.  Για να το βάλω στα τοπικά μέτρα του νησιού, και μόνο, φανταστείτε τον Δήμο Τήνου να ζει μόνο από τα έσοδα από τους δημότες και τις επιχειρήσεις τους... Θα ήταν ...άλλος Δήμος.

Επειδή αρκετοί από εμάς λατρέψαμε τον Ανδρέα Παπανδρέου, δείτε την προεκλογική του ομιλία το 1981:



Αν αντέξετε δηλαδή... Αξίζει να την δείτε...


Το γράφημα αυτό είναι πια ...παλιό.  Πρέπει να είμαστε κοντά στο 150%

59 σχόλια:

Ελληνας Ναύτης είπε...

ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!

Ανώνυμος είπε...

Η Αλλαγή έφερε το χάσιμο της χώρας μας και αυτοί και όλοι πίσω στο μηδέν

Ανώνυμος είπε...

Τότε του έφταιγε η δεξιά. Τώρα πάλι ηδεξια του φταίει. ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ

ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ
ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέτε

ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

1η 4ετία
2η 4ετία
3η 4ετία
4η 4ετία
5η 4ετία
κ.ο.κ.

Σας εφτιαξα πινακάκι για να σβήνετε

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΗΜΕ 4.01 ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 Ο ΠΡΩΗΝ ΥΦΙΠΟΥΡΓΟΣ ΚΚΚΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΡΕ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΡΙΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΝΟΥ ΤΟΥ. ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΑΡΕ ΤΗΝΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΝΆΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΜΆΛΙΣΤΑ. Ο ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΊ ΤΗΝ ΤΗΝΟ . ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΉΣΕΙΣ ΓΎΡΩ ΣΤΑ 27 ΕΚΑΤ/ΡΙΑ 12 ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ 12 ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ 1.5 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ 1.5 ΜΠΑΣΚΕΤ . Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΝΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΤΗΝΟΣ ΣΕ ΕΤΗ ΜΕ ΠΑΧΥΛΆ ΠΟΣΑ ΥΠΕΡΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ . Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΝΤΗΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΗ ΨΩΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΕΡΙΑ)

Ανώνυμος είπε...

egw orfano psifisa apo ipoxrewsi kai mono . omws ta pragmata stin poli exoun allaksei kaneis ergazomenos den kathetai kai oloi doulevoun oi ipiresies to idio i poli einai kathari pas sto dimarxeio gia ena xarti kai to perneis amesws oxi ela avrio kai kati tetioa pou isxian prin, kegetai mia lampa stin adikathistoun taxitata kai oxi meta apo mines . egw pantws tha diskoleytw tin epomeni fora na min psifisw ton krontira an sinexisoun na leitourgoun ola opws simera . ase pou me to kanali enimeronomaste gia ola kai sta simvoulia akoma einai poli diavasmenos o dimarxos exei gia ola apantisi me epixirimata .

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΤΗΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΗΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΙΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΩΝΙΜΕ 10.38 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΑΝΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΙΑΝΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΗΣ.'''''''

απ' τσ' αλλιοι... είπε...

ο αγαπιανός του αγαπιανού τον αγαπιανό, ώ αγαπιανε...

Δεν έχουμε εκλογές ρε, τι τρώγεστε; ο κόσμος χάνεται και ασχολείστε με Κροντηροορφανόπουλους; Ο αμμοδύτης έκανε μόνο ένα παραλληλισμό και εσείς πλακωθήκατε να χωρίσετε τα άχερα σε ξένο αχερώνα σαν γαϊδούρια...

Και εσείς που μιλάτε για αποδοτικότητα δημάρχου κτλ, κρατάτε μικρό καλάθι... Τα μάθαμε εμείς απάνω αυτά 12 χρόνια τώρα! Και εμείς είδαμε βιολογικούς καθαρισμούς δισεκατομμυρίων πολλές φορές, σήραγγες, ελικοδρόμια, Βερσαλίες... και τώρα ψοφάμε χωρίς ένα αγροτικό γιατρό!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ο κροντηρασ ειναι αποδοτικοσ τι μαλλονετε αφου πηρε τα σκατα απο το λιβαδι τι αλλο θελετε εκανε το ελικοδρομιο εκανε το λιμανι πουντα ρεεξεφτιλεσ μονο παχια λογια λογια και καναλια και δημοσιοτητα και αποφασεισ μηδεν

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VwWiVkXNHYg&feature=share

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1750ΕΥΡΩ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο 10.38 ΠΑΛΙ. ΘΑ ΠΕΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ Ο ΑΓΑΠΙΑΝΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΗ ΨΩΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ ΨΩΝΙΖΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΑΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται... βαρκούλες αρμενίζουν.....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις τι μου είπε ένας ξένος φίλος; Ότι ο Ανδρέας το είχε καταλάβει ότι μια φούσκα είναι όλο το σύστημα και σου λέει πάρε δανεικά να τα μοιράσουμε και αν τα πάρουν πίσω γράψε μου. Και ότι που θα είμασταν χωρίς τα δανεικά μόνο με πορτοκάλια και ροδάκινα; Βουλγαρία θα είμασταν. Xωρίς χρέος αλλά και χωρίς ιδιωτικές περιουσίες. Κανονικά μου λέει εικόνισμα έπρεπε να τον έχετε. Βρε λες να έχει δίκιο;

Ανώνυμος είπε...

Ε λοιπόν μια ηθελημένη μαλακία να πετάξει κάποιος, όπως πχ. ο 4.01 τσιμπάτε όλοι.

Εύχομαι όσοι απάντησαν να μην έχουν σχέση με τα κοινά.

Ανώνυμος είπε...

ολοι εχουν διστυχοσ με την τοπικη αυτοδιοικηση.

Ανώνυμος είπε...

Διαβλέπω τηνιακιά κωλοτούμπα μπλογκοδημοσιογραφική .

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν βλέπεις καλά . Η κωλοτούμπα κοντεύει να παλιώσει.

krontiras kai na kaiei !!! είπε...

255 !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειγόντως φτιάξε θέμα για κωλοτούμπες.

Θα γίνει πανηγύρι.

Ανώνυμος είπε...

το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

απο οτι εχω μαθει αυτοι στον Δημο Τηνου ειναι τοσο λαμογια που εχουν κανει μια πουστια και δεν θα ξαναγινουν εκλογεσ στην τηνο σε τοπικο επιπεδο θα ειναι ο Κροντηρας για παντα Δημαρχος μεχρι να βαρεθει

Ανώνυμος είπε...

εκτός αν τον ψηφίσουμε ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να μας εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο... μπας και ξεκουμπιστεί!!!

Ανώνυμος είπε...

Τόκλεισες το μαγαζί.
Και τώρα τι θα κάνουμε, θα γεμίσει ο τόπος μυλαράκια .

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ
ΖΑΛΩΝΗΣ-------ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΙΔΑΛΗΣ
\

ΤΗΝΟΣ ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΠΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

τολμήστε αλλά μην κάνετε πολύ φασαρία...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
Ο ΑΜΜΟΔΥΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ .......Χρειάστηκαν περίπου 20 ώρες και μόλις 1.129 λέξεις για να επιχειρήσει ανεπιτυχώς ο Αντώνης Σαμαράς να καμουφλάρει τη φανερή αμηχανία του μπροστά στις θετικές εξελίξεις.

Μια αμηχανία απολύτως ανθρώπινη, καθώς καμία από τις προτάσεις ή εκτιμήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν δικαιώθηκε ενώ παράλληλα η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν συμμετείχε στην τιτάνια εθνική προσπάθεια των δυο τελευταίων ετών.

Σε μια επίδειξη ιδιότυπου μεγαλοϊδεατισμού, μπολιασμένου με μπόλικη συμπλεγματική κουτοπονηριά, ο Αντώνης Σαμαράς ουσιαστικά αναγκάστηκε να συνεχίσει στην ίδια λαϊκίστικη γραμμή που ίδιος χάραξε, υποστηρίζοντας ότι οι χθεσινές αποφάσεις αποδεικνύουν ότι το Μνημόνιο...απέτυχε. Συνειδητά, αρνήθηκε να βοηθήσει τους πολίτες να καταλάβουν τι ακριβώς είναι η "επιλεκτική χρεοκοπία" κι επέλεξε να κινδυνολογήσει με μια φοβική τοποθέτηση "μπορεί να αποδειχθεί και επικίνδυνη, πολύ περισσότερο που δεν υπάρχει κανένα απολύτως ιστορικό προηγούμενο."

Από τη δήλωση του, την οποία...


...μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη εδώ, ξεχωρίζω έναν καταπληκτικό συλλογισμό, δείγμα της μάταιης προσπάθειας του να παρουσιάσει το άσπρο σαν να είναι μαύρο:

Συμπέρασμα δεύτερο: Η βελτίωση των όρων δανεισμού που επιτεύχθηκε χθες είναι θετικό βήμα και παρέχει ανακούφιση.Βεβαίως, οδηγηθήκαμε εκεί ακριβώς επειδή το αρχικό Μνημόνιο απέτυχε.

Προσέξτε! Για να δανειστούμε, υπογράψαμε το Μνημόνιο με το οποίοι οι δανειστές μας ζήτησαν κάποια πράγματα. Κι επειδή δεν τα κάναμε, θύμωσαν και...μας βελτίωσαν τους όρους του δανείου! Άρα το Μνημόνιο...απέτυχε! Αν είχε πετύχει, θα μας τα χάριζαν τα λεφτά;

Αντί επιλόγου, επαναλαμβάνω για ακόμα μια φορά ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι η μόνη θλιβερή φιγούρα αυτής της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον αυτός ζει και το παραμυθί της αρχηγίας. Η πραγματική απογοήτευση είναι η στάση βουλευτών όπως οι Χατζηδάκης και Μητσοτάκης οι οποίοι ως πρόβατα, υπομένουν κάθε εντολή του τσοπάνη τους.

Υπάρχει σήμερα άνθρωπος στη Νέα Δημοκρατία που να μην είναι ικανοποιημένος από τις χθεσινές εξελίξεις; Το αποκλείω. Μέχρι κι από τη Ραφήνα ακούστηκε ένα "Πάλι μας έσωσε ο Γιώργος"...

Ανώνυμος είπε...

Βάλε κάτι καινούργιο . Εχω βαρεθεί να διαβάζω μακακίες.

Βάλε για τις αλλαξοκωλιές που ζητάει κάποιος παραπάνω.

δάσκαλος είπε...

5.12 όταν αντιγράφεις να βάζεις παραπομπή στην πηγή σου

antidhmarxos είπε...

Ας ξυπνήσει κάποιος τον αμμοδύτη που έπεσε σε χειμερία νάρκη καταμεσής του καλοκαιριού...
Οφιούσσα σε χρειαζόμαστε

krontiras kai na kaiei !!! είπε...

gia osous kai oses den exete xwnepsei tis ekloges akoma na sas enimerwsw oti 3696 emeis 3441 eseis kai na kaiei ............. etsi etsi mia zwi pisw apo ton krontira ....... oti den ftanei i alepou ta kanei kremastaria lene ....... mou arese liges meres prin tis ekloges poso sigouroi isastan kai poso eimastan emeis alla den milousame gt mesa mas gelousame apo to mikromialo sas pou nomizate oti ksafnika irthe o simos na kanei ti sta xwria??? na ginei dimarxos??

Ανώνυμος είπε...

κάποιος κάνει πλάκα... ή πρόκειται για κανένα 19χρονο παιδάκι...
ας πω και εγώ κανένα ανέκδοτο να περάσει η ώρα: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΄ΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ... θού κύριε φυλακήν τω στόματί μου...

Ανώνυμος είπε...

perisi sto panigiri tou agiou panteleimona stin kalloni itan kai o kirios orfanos kai o kirios aspros kai o kirios psaros kai ola afta ta lamogia pou to mono pou ithelan itan o psifos sas koutoi kalloniwtes alla kai pou tous ton dwsate ton psifo oute o kalloniwtis philosofos pou tixainei na ton lene kai panteleimona kai na giortazei den parevriskontan vevea se 3 xronia tha ksanarthoun gia psifo...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 6.06, χαίρομαι για τα κριτήρια που βάζεις για την επιλογή των αιρετών της τοπικής αυτοδιοικησης.
Φαντάζομαι εσύ τους δικούς σου του επέλεξες από τις συμετοχές τους σε κηδείες,μνημόσυνα,γάμους και πανηγήρια.
Να τους χαίρεστε όλους.

Ανώνυμος είπε...

ο Σιμοσ δεν θα αργισει να ξαναγινει δημαρχοσ παλιολαμογια

Ανώνυμος είπε...

Αραγε οι χοντρομπαλαδεσ ηταν στον αγιο παντελεημονα'''' αλιμονο σιγα να μην δεν ηταν αφου τουσ καιει το αποτελεσμα τησ καλλονησ

Ανώνυμος είπε...

κολλημένε ΞΥΠΝΑ! Είπαμε να το πάρουμε στην πλάκα αλλά εσύ ή είσαι παιδάκι, ή τρως καλά ή είσαι τελείως μ@λ@κ@ς με το συμπάθιο κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

Stoixhma oti o dhmarxos tha zitisei daneio prin to telos tou etous ?

Ελληνας Ναύτης είπε...

Που είσαι ρε Αμμοδύτη? Το έκλεισες το μαγαζί;

Ανώνυμος είπε...

Φοβατε ο χοντρομπαλασ αντιδημαρχοσ τουσ κατοικουσ τησ καλλονησ γιατι δεν του αρεσε το αποτελεσμα τησ καλλονησ γιαυτο τρεχει στησ εκκλησιεσ και παρηστατε στα πανιγηρια [πχ αγιοσ παντελεημωνασ] μηπωσ και λιωσει τισ αμαρτιεσ του και μηπωσ των λιπηθουν οι καλονιωτεσ ...Σε μαθαμε στα κατω μερη τι υπουλο τομαρι εισαι δεν μασ αλλαζεισ τη γνωμη με τα πανιγυρια μαλλον πηγενε να δουλεψεισ και ασε τουσ δημουσ.

περίεργος είπε...

τι ακριβώς δουλειά μπορεί να κάνει ένας ανεπάγγελτος...;

Ανώνυμος είπε...

Ο οφιούσος δεν τοκλεισε το μαγαζί .
Επειδή έπεσε έξω στις προβλέψεις του είναι λυπημένος

αμμοδύτης είπε...

τρίχες 10:06.

Όσες προβλέψεις έχω κάνει έχω πέσει 100% μέσα. Τώρα εάν εσύ νομίζεις ότι έχει σωθεί από το ...κόμμα σου, να κοιταχτείς (και να κοιτάξεις και τον λογαριασμό).

ΚΑΙ πτωχευμένοι ΚΑΙ σε καθεστώς κατοχής, και, ανάλογα τι δουλειά κάνεις ή δεν κάνεις, εκτός εάν εξάγεις κάτι, ζητιάνος και προσκυνημένος. Αλλά ίσως έτσι έχεις μάθει, και δεν σου κάνει εντύπωση.

Φιλάκια

ΥΓ Βλέπω έχετε όρεξη για σχόλια με τον Δήμο. Μην χάνετε τον καιρό σας. Το πρόβλημα της Ελλάδας μετατοπίζεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

αμμοδύτης είπε...

Και με το Χρηματιστήριο στα 1182, όντως έχω πέσει έξω. Προέβλεπα περί τα 1000 με 1100... Αλλά μάλλον τον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ο πρώτος !!!!!
Τι θα γινόμασταν χωρίς εσένα, χωρίς τις προβλέψεις σου.

Πες μας κάτι ο Αη Στράτης έγινε το πρώτο πράσινο νησί.
Εμείς πότε θα γίνουμε πράσινο νησί και τι θέση θα πάρουμε ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αη Στράτης έγινε πειραματόζωο. Στην Τήνο δεν χρειάζεται έχουμε την Παναγία και τα τάματα (και τον Μέγα Εργοδότη Δήμο -- σε λίγο όλοι σκουπιδιάρηδες και με Δημοτική Αστυνομία.

Ανώνυμος είπε...

Μη γράφεις τέτοια αμμ'δύτη. Στα 1120 το χρηματιστήριο.

αμμοδύτης είπε...

1101. Κάτω 3+%.

Αρχίζουν και άλλα κρατη στην Ευρωζώνη να τρίζουν.

Μην φοβάστε, λεφτά υπάρχουν! Και με την Παγκόσμια Διακυβέρνηση όλα θα πάνε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Μεγκάλε πες μας κάτι για τον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο !!!!

Για το 2012 !!!!

Για την καταστροφή του κόσμου !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέτε

ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

1η 4ετία
2η 4ετία
3η 4ετία
4η 4ετία
5η 4ετία
κ.ο.κ.

Σας εφτιαξα πινακάκι για να σβήνετε

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι δεν ειναι αξιοι να καθαρισουν τουσ δρομουσ θα ειναι αξιοι να καθαρησουν τισ παραλιεσ ειναι ποτε δινατον.