Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αντί βροχής, που δεν λέει να πέσει


Φέτος δεν έχει βρέξει αρκετά... Κάθε φορά που το δελτίο καιρού λέει "βροχές", βγαίνουμε όλοι και περιμένουμε, κάνει μια ψιχάλα, υγρασία, και αυτό ήταν.


Τα λαγκάδια δεν "έχουν τρέξει", τα πηγάδια είναι πεσμένα, και οι πηγές δεν θα τα πάνε καλά το καλοκαίρι. Τουλάχιστον η ομίχλη, μέσα Μαΐου έκανε το τοπίο ενδιαφέρον.


Μαθημένοι είμαστε από αυτά, όσοι θυμόμαστε παλιότερα χρόνια, που πότε έβρεχε 15 μέρες συνέχεια, πότε δεν έβρεχε καθόλου και ξαφνικά έκανε μία πλημμύρα και έπαιρνε τα πάντα... Μαθημένοι είμαστε...

6 σχόλια:

kakavos είπε...

Μπράβο για την εξαιρετική δουλειά σας, θέλοντας να κάνουμε κάτι σχετικό με τα μονοπάτια της Κύθνου, εχοντας υπ όψη την εξαιρετική προσπάθεια για τα δικά σας μονοπάτια, ψάχνουμε να βρούμε τις σχετικές αναρτήσεις στο ophioussa.com & δεν βρίσκουμε τίποτα.Το σχετικό σαιτ έπαψε να υπάρχει?, υπάρχουν οι αναρτήσεις καπου αλλού ? Κάθε βοήθεια σχετικά δεκτή. Μπορείτε αν θέλετε να μας απαντήσετε στο georpas@gmail.com Ευχαριστούμε.

αμμοδύτης είπε...

ευχαριστώ. Όχι, δεν το έκλεισα το ophioussa.com, απλά ήθελα να κάνω κάτι αλλαγές μετά δεν τις έκανα, θα το ανοίξω σε 1-2 εβδομάδες.

Ανώνυμος είπε...

Χαμηλά πέσαμε τώρα πρέπει να δείχνεις παραλίες νοικιασμένες και ξενοίκιαστες

αμμοδύτης είπε...

Χαμηλά; Δεν λές τίποτα... Και ΔΕΝ φεύγει! Εχει προπωλήσει εισητήρια!

http://www.songkick.com/concerts/16621844-blend-mishkin-at-tinos-surf-lessons

Ανώνυμος είπε...

οι κατωκλεισματιανοι κυριευσανε την μικρη και μεγαλη αμμο.......??????

αμμοδύτης είπε...

μην άγχεσαι ανώνυμε... Η άμμος (τουλάχιστον η μεγάλη) ήταν και είναι ελεύθερη.