Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Οι δίδυμοι πύργοι της συμφοράς και οι μαϊμούδες. Μακριά από μαϊμούδες


Για την ...μεγάλη εικόνα (εδώ και στην ...ζωή) χρειάζεται προσπάθεια... Ή με κλικ ή δεν ξέρω με ποιο κόλπο...

Αλλά για να βοηθήσω:

Έχουμε δύο πύργους:  Τον μεσοακροκεντροδεξιό και τον μεσοακροκεντροαριστερό, με διάφορες μαϊμούδες γύρω γύρω. Οι μαϊμούδες είναι εύκολες γιατί φαίνονται από τις μπανάνες που τρων και τις μπανανόφλουδες που σας πετάνε:

 
Ο Καρατζαφέρης και ο Κουβέλης είναι η ίδια μαϊμού. Ο Καρατζαφέρης με το "δεξιό" περιτύλιγμα, ο Κουβέλης με το "αριστερό".  Κατασκευασμένες τσόντες πολλαπλών χρήσεων και σκοπών.
 
 
Ο Θεοδωράκης (το ...Ποτάμι)είναι η ίδια μαϊμού αλλά πιο επικίνδυνη (εξ ου και καμπα-"λέρα") γιατί έχει πλέον την άμεση, αμέριστη, ακάθεκτη υποστήριξη του εργοστασίου μαϊμούδων, που δεν είναι άλλο από τους 2-3-4 ντόπιους εργολάβους που παριστάνουν τους επιχειρηματίες.  Ναι, τους έχω βαρεθεί, αλλά αυτοί έχουν κανάλια, αυτοί ελέγχουν την Δημόσια Διοίκηση, αυτοί εκπροσωπούν και παίρνουν ποσοστά από τα ξένα συμφέροντα, όποια κι αν είναι αυτά, δεν τους νοιάζει, ποσοστό να παίρνουν κι αλλάχου ακμπάρ.  Το μόνο που μπορώ να σας παρακαλέσω είναι:  Μακριά από τις μαϊμούδες!


Ο Μεσοακροκεντροδεξιός Πύργος είναι απροκάλυπτα προσκυνημένος (σήμερα στους Γερμανούς).  Ο Μεσοακροκεντροαριστερός παριστάνει ότι δεν είναι -- αλλά δεν κοιτάει αριστερά προς τους Ρώσους. Οι Ρώσοι δεν είναι πια αριστεροί. Οι Ρώσοι κρύβονται πίσω από ορθόδοξους και ίσως εθνικιστές.  Οι Μεσοακροκεντροδεξιοί είναι ομολογουμένως βαρετοί με συλλογή από κληρονομικά τσογλάνια. Οι άλλοι είναι λιγότερο βαρετοί, ανακυκλώνουν πολύ "λαϊκό" υλικό, και το πρόβλημα είναι ότι είναι πιο ...πεινασμένοι και επομένως εύκολα καταλήγουν σε μια από τα ίδια -- αλλά ίσως με χρονοκαθυστέρηση.

Εάν οι μαϊμούδες είναι μαϊμούδες και συνιστώ να μείνετε μακριά γιατί πετάνε μαπανανόφλουδες, στους Πύργους υπάρχουν άνθρωποι με ...σοβαρή άποψη, αλλά:  1) Δεν τους ξέρω και 2) Μεταλλάσσονται συνέχεια με κωλοτούμπες και δεν βγάζω άκρη.  Σήμερα, 22/1/2015 π.χ. μ' αρέσει ο Δραγασάκης (και το εννοώ -- ο λόγος του προχτές για το εξωτερικό χρέος με εκφράζει σχεδόν 100%). Δυστυχώς, εάν μεθαύριο γίνει υπουργός, μπορεί να θέλω να ...αυτοκτονήσω.  Έχω ...απογοητευτεί από όλους όσους κατά καιρούς μου άρεσαν, και απλά το θυμάμαι, ενώ φαίνεται ότι η πλειοψηφία ξεχνάει.

Πιο κοντά σε εμάς, ο Συρμαλένιος είναι από τους λίγους που έχουν ταχθεί κατά των αιολικών. Θα το ...θυμάται, μεθαύριο, εάν γίνει Κυβέρνηση;  Ή θα υπερισχύσουν αυτοί που πίνουν στην υγεία των κορόϊδων;

Καλά κουράγια!  Ούτε θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας όπως μας τρομοκρατεί ο Δεξιός πύργος, ούτε θα σωθούμε όπως θέλετε να πιστεύετε για τον Αριστερό Πύργο.  Μόνο μακριά από μαϊμούδες.
Η εικόνα, που νομίζω ότι είναι καταπληκτική περίληψη της κατάστασης, είναι από το http://xilapetres.blogspot.gr/2015/01/blog-post.html

2 σχόλια:

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...


Επιτέλους!Έπρεπε να γίνουν εκλογές για να ξαναγράψεις; Πάντα εύστοχος και σταθερά "αγωνιστικός"!!!Εύχομαι η νέα κυβέρνηση να μην σπαταλήσει χρήμα για ανεμογεννήτριες!! Και ο Δραγασάκης να μην αλλάξει απόψεις!

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...


Επιτέλους!Έπρεπε να γίνουν εκλογές για να ξαναγράψεις; Πάντα εύστοχος και σταθερά "αγωνιστικός"!!!Εύχομαι η νέα κυβέρνηση να μην σπαταλήσει χρήμα για ανεμογεννήτριες!! Και ο Δραγασάκης να μην αλλάξει απόψεις!