Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Αλλαγές στο format του blog, και όχι μόνο

 
Άλλαξα λιγάκι το format στο blog για να χωράει μεγαλύτερες εικόνες (δεν θα είναι "καλλιτεχνικές", θα είναι έγγραφα, αντίγραφα, χάρτες, άντε και καμμία φωτό).


Λέω να γράψω για τις αγορές μου στο βουνό πάνω από την Αετοφωλιά (Βαθειά Λίμνο, κλπ), τις διάφορες κόντρες με ντόπιους (τον εξής ένα,  και τα παρακλάδια του), το ενδιαφέρον των Κοπελούζου-Σαμαρά-ENEL για αιολικά σε αυτά τα βουνά και όχι μόνο (τον ένα τον "γνώρισα" όταν παρίστανα τον Διοικητή μια επενδυτικής τράπεζας), τον περίεργο ρόλο του Δήμου Εξωμβούργου (που δεν υπάρχει πια), την εμπειρία μου με κάτι άτομα που παριστάνουν τους Δημόσιους Υπαλλήλους στην Σύρο και στον Πειραιά, την "Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας" (μια Αρχή που υπάρχει μόνο κατ' όνομα, και που, όπως τα περισσότερα παραρτήματα του φαλιρισμένου αλλά απέθαντου Βαθέως Ελληνικού Κράτους,  υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί λαμογιές, εικάζω με το αζημίωτο),  και ό,τι άλλο μου καπνίσει σχετικά.

Και λέω να τα γράψω, κυρίως για να ταξινομήσω τις πληροφορίες που έχω, για όποια αξία έχει αυτό, και σίγουρα θα εκθέσω άτομα και καταστάσεις, αλλά δεν βαριέσαι, θα προσέχω να γράφω μόνο τεκμηριωμένες αλήθειες και όποιος ενοχληθεί, ας πρόσεχε...

Τα blogs έχουν το εξής ενδιαφέρον χαρακτηριστικό:  Είναι σε δημόσια θέα. Και μπορεί να γίνουν πάρα πολύ δημόσια, ιδίως εάν το θέμα έχει λίγη πλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: