Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

«Επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων…»

http://nikosvafiadis.files.wordpress.com/2010/09/t382-reportaz_sti_vouli.pdf



Δείτε τι πληρώνονται
Δείτε τι ξοδεύουν
Άκούστε πώς περνάνε
Μάθετε τι στοιχίζει το ...Κανάλι της Βουλής!

Τι κάνουνε; Τίποτα. Ψηφίζουν ότι τους πούνε
Τι λένε; Κούφια λόγια
Τι ψηφίζουν; Ανάθεμα κι αν ξέρουν
Έχουν άποψη; (Έχει σημασία;)


Ελπίζω να παρακολουθείτε το θέατρο με το υβρεολόγιο του Πάγκαλου...

Ζητήστε από τον Βουλευτή σας να διαψεύσει αυτά που λέει το βίντεο.

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/01/no-comments.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Η συμμετοχή του κ. Παπανδρέου σε μία αμιγώς εσωτερικού χαρακτήρα σύσκεψη των Τούρκων πρεσβευτών στην Τουρκία υπό τον κ. Ερντογάν, δεν μας γεμίζει απλώς ανησυχίες. Επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση έχει ήδη κάνει το μεγάλο, το επικίνδυνο βήμα για όλο τον ελληνικό λαό που σημαίνει συμφωνία συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου»

Ανώνυμος είπε...

ας ξυπνησουμε επιτέλους από τον λήθαργο πριν είναι αργά
αν δεν το κάνουμε είμαστε υπόλογοι στα παιδιά μας και στις γενιές που έρχονται
θα είμαστε η πιό μαύρη σελίδα της ιστορίας, κομφορμιστές του καναπέ , απενεργοποιημένα ρομπότ, άβουλα πιόνια των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης

Ανώνυμος είπε...

Από pitsirikos.net :

"Από την ημέρα που η Ελλάδα βρέθηκε υπό κατοχή, οι Έλληνες πολιτικοί δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Βέβαια, ο Θόδωρος Πάγκαλος κάνει ό,τι μπορεί –με τις «καυστικές» δηλώσεις του- για να δικαιολογήσει την παρουσία του και το μισθό του. Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Θόδωρος Πάγκαλος τραβάει επίτηδες πάνω του τα πυρά, ώστε να προφυλάξει τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ άλλοι πιστεύουν πως, απλώς, στον κ. Πάγκαλο αρέσει πολύ το παιχνίδι της πρόκλησης. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Χτες έγινε γνωστή μια παλιότερη δήλωση του κ. Πάγκαλου. Ο κ. Πάγκαλος, τον Μάιο του 2010 στην Οξφόρδη, είχε δηλώσει πως «κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν».

Αν η δήλωση του κ. Πάγκαλου δεν είχε γίνει τον περασμένο Μάιο αλλά σήμερα, υποθέτω πως θα ήταν κάπως διαφορετική: «Κανένας Έλληνας πολιτικός δεν είναι τόσο ηλίθιος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Ξέρει ότι μπορεί να φάει το ξύλο της ζωής του, οπότε κάθεται στο γραφείο του και κάνει τον σταυρό του να μην μπουν μέσα και τον σαπίσουν στο ξύλο ή τον τινάξουν στον αέρα με καμιά βόμβα».

Ο κ. Πάγκαλος –όπως και οι υπόλοιποι πολιτικοί- ξέρει πολύ καλά πως, αν βρεθεί μόνος του στον δρόμο, θα περάσει αξέχαστες στιγμές. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες αυτές οι πολύ «γενναίες» και «ειλικρινείς» δηλώσεις του γίνονται σε τηλεοπτικά στούντιο, στο εξωτερικό ή σε άλλους «ασφαλείς» χώρους.

Είναι ολοφάνερο πως ο κ. Πάγκαλος φοβάται. Αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που χαρακτήρισε τους επαναστάτες του 1821 ως «ένα μάτσο αγράμματους και αδαείς χωριάτες, οι οποίοι μετά βίας μιλούσαν ελληνικά και ακριβώς γι’ αυτό το λόγο (επειδή ήταν αγράμματοι και αδαείς) αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία». Γνωρίζει πολύ καλά πως ένας από εκείνους τους αγράμματους και αδαείς χωριάτες, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, είχε πει «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» - ο κ. Πάγκαλος γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι σήμερα οι προσκυνημένοι και ξέρει, επίσης, πως οι ραγιάδες κάποτε ξεσηκώνονται."

Η συνέχεια στο "pitsirikos.net"

Ανώνυμος είπε...

Tourette syndrome έπαθε ο Πάγκαλος; Τι λέει; Ψάχνω στο youtube και δεν βρίσκω τίποτα.

sakalos είπε...

oi ellhnes epafiontai ston vathy toy ypno akomh dystyxws ammodyth... Kalh xronia kai kalh dynamh gia synexeia!!!