Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Εκπρόσωποι Τύπου


Όλα αυτά τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι τμήματα δημοσίων σχέσεων επιχειρήσεων και εκπρόσωποι τύπου τους. Σου λένε προκειμένου να πηγαίνουμε να τα στάζουμε δεξιά και αριστερά, φτιάχνουμε μια εφημερίδα κι ένα κανάλι για να:

1) Περνάμε τη γραμμή μας
2) Προασπίζουμε τα συμφέροντά μας
3) Εκβιάζουμε
4) Αμυνόμαστε όταν μας εκβιάζουν
5) Κλέβουμε το κρατικό χρήμα και να μη μπορεί να πει κανείς τίποτε.

Τους χάλασαν τη σούπα μερικά blogs αν κι εκεί έχει περάσει αυτή η παθολογία, με κλασσικό παράδειγμα το φίμωτρο και το nonews.

Τελικά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι παρόλες περί δημοκρατίας ήταν και είναι ο μανδύας για να κλέβουν συνεταιρικά το κρατικό χρήμα. Παλιότερα το έτρωγε μόνος ο Βασιλιάς και οι αυλικοί του. Τώρα το τρώνε άλλες κατσαρίδες. Αλίμονο σε αυτόν που όχι απλά είναι στην απέξω αλλά που η μοίρα τον έταξε να τους πληρώνει και να τους υπηρετεί.

Εξάκτινος

Αν βλέπετε ειδήσεις στην τηλεόραση, να τα θυμάστε αυτά... Να μην πω ότι η ΕΤ2 (η παλιά ΥΕΝΕΔ) είναι και πιο αξιόπιστη... Είναι. Τουλάχιστον ξέρεις ποιόν εκπροσωπεί... Οι εικονιζόμενοι δεν έχουν καμία σχέση με την ανάρτηση. Τους έβαλα εδώ γιατί είναι ...όμορφοι, και δεν είχα άλλη εικόνα.

5 σχόλια:

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

http://www.istorikathemata.com/2011/01/blog-post_14.html#more Η ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ,ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ........ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ"ΚΑΘΑΡΟΣ"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΒΡΙΣΚΩ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΠΙΟ ΚΑΛΑ "ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ"!!ΑΝ ΜΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΛΕΙΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ......

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_19/01/2011_429241

Παλιό μεν αλλά χαριτωμένο.

Ανώνυμος είπε...

δείξε μας λίγο το νησί, το καλοκαίρι.

αμμοδύτης είπε...

θα βάλω καμιά φωτό της προκοπής, γιατί μεταξύ Πάγκαλου και Πρετεντέρη, φοβάμαι εγώ να μπω εδώ...

greentinos είπε...

ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ.ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ TV.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΜΟΔΥΤΗ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ TVΦΑΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΦΙΟΥΣΣΑ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΗ,ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΑΙΔΑΡΑΚΟ.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ.