Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Δημοσκοπήσεις


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=134805&catid=9

Οι δημοσκοπήσεις είναι συχνά παραπλανητικές, και συχνά με σκοπιμότητα.  Μια δημοσκόπηση της ALCO στον παραπάνω σύνδεσμο δείχνει το Πασόκ με πάνω από 10% (προφανώς έχει ακόμα οπαδούς το Πασόκ), την ΝΔ κάτω από 20% (έχω δει και μεγαλύτερα ποσοστά, αλλά αυτή δείχνει 18,5%), το ΛΑΟΣ με 3% (αν είναι δυνατόν ο κωλοτούμπας υπάρχει ακόμα ελέω καναλιών) και οι Ανεξάρτητοι στο 8,3%.  Ο Κουβέλης είναι το μη πασοκικό Πασόκ.  Η Χρυσή Αυγή με ανησυχεί, και οι Οικολόγοι Πράσινοι πρέπει να είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία της νεοελληνικής πολιτικής μετά τον Καρατζαφέρη.

Μάθετε τι προτείνουν τα κόμματα στα θέματα που σας ενδιαφέρουν και ψηφίστε.  Και προς Θεού, μην πιστέψετε οποιονδήποτε σας τάζει καλύτερες ή ευκολότερες μέρες στα επόμενα 4-5 χρόνια (θα έλεγα 20 χρόνια, αλλά ντρέπομαι). Προτιμήσετε κάποιον με ολοκληρωμένες προτάσεις και όχι κάποιον που σας λέει μόνο πως να κόβετε τα νύχια σας.

Μην πιστεύετε παραμύθια του στυλ "δεν θα έχουμε πετρέλαιο και φάρμακα εάν βγούμε από την Ευρώπη". Πετρέλαιο και φάρμακα είχαμε και πριν μπούμε στην Ευρώπη, και κατά καιρούς ήταν πάντα είδη πολυτελείας.   Ούτε θα είμαστε πλουσιότεροι (ή φτωχότεροι) στην Ευρώπη.  Ούτε θα πληρώνουν οι Γερμανοί για να έχουμε πετρέλαιο και φάρμακα.  Η φτώχεια μας οφείλεται στο ότι καταναλώσαμε πολλά Ευρωπαϊκά προϊόντα με πολλά δανεικά που πήραμε από Ευρωπαϊκές τράπεζες, και ότι φάγαμε πολλές επιδοτήσεις για αν μην παράγουμε σχεδόν τίποτα.  Τα δε "Ευρωπαϊκά κονδύλια", τώρα πια, υπάρχουν για αυτούς, και όχι για εμάς.  Θα διορθωθεί αυτό αν παραμείνουμε στην Ευρώπη ή εάν φύγουμε;  Δεν έχει καν σημασία, αφού οι εξελίξεις τρέχουν, και όσο εμείς κουβεντιάζουμε, η υπόλοιπη Ευρώπη αναρωτιέται τι είναι η Ευρώπη, και η Ισπανία περνάει σοβαρά ζόρια.  Εμείς είμαστε μια κουτσουλιά σε σχέση με την Ισπανία (ή την Ιταλία).

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑΣ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

http://vimeo.com/40688404

Ανώνυμος είπε...

xριστος ανεστη οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στο κεντρο υγεας τηνου απο εμπειρια χθεσινη καταλαβα οτι ειμαστε μονο για γραβατα και να γυρισουμε τα πανυγηρια δημαρχε δεν θελουμε λογια ελικοπτερου τα αναγκης μονο δεν ειναι τοσο δυσκολο

Ελληνας Ναύτης είπε...

Μα όταν λες ότι θα έχουμε φάρμακα και πετρέλαιο αλλά θα γίνουν είδη πολυτελείας αυτο σημαίνει ότι ο απλός κόσμος ΔΕΝ θα έχει πετρέλαιο ούτε φάρμακα γιατί θα είναι ακριβά.

Η δεν κατάλαβα σωστά

αμμοδύτης είπε...

Πόσο πετρέλαιο ή φάρμακα είχαν ή δεν είχαν οι πολλοί το 1990 ή το 1970 ή το 1960; Αυτό είναι ένα ερώτημα.

Πώς περνούσαν το 1990, 1970 ή 1960, είναι άλλο ερώτημα.

Το μείζον ερώτημα είναι εάν σήμερα είμαστε (α) πλουσιότεροι ή (β) φτωχότεροι από τις παραπάνω ημερομηνίες. Νομίζω φτωχότεροι.

Και το τελευταίο και πιο δύσκολο είναι εάν μέσα στο ευρώ ή έξω από το ευρώ θα επιβιώσουμε πιο εύκολα (ή πιο ελευθερα).

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ,ΧΑΡΑΤΣΙΑ P.S.I. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ;ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΒΑΡΕΛΙΑ!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ,ΖΗΤΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΖΗΤΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ 3 ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ!

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ Η' ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η' ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙA ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

http://tvxs.gr/news/ellada/ti-tha-kanoyn-oi-ellines-stis-ekloges-tis-6is-maioy

Ελληνας Ναύτης είπε...

Το θέμα παπαγαλάκι δεν είναι αν έχουμε πετρέλαια ή όχι. (Που και αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία)

Πετρέλαιο έχει και η Νορβηγία και το Ηνωμένο Βασίλειο και η Βενεζουέλα και η Νιγηρία.

Διάλεξε πού θέλεις να ζεις και γιατί.

Το στοίχημα για μένα δεν είναι αν θα μείνουμε στο Ευρώ ή στην Ευρώπη.

Το στοίχημα είναι αν αποτινάξουμε την λογική των αρματολών και των κλεφτών και αποφασίσουμε ότι ίσως θα είμαστε καλύτερα αν λειτουργούμε επιτέλους σαν κράτος παρά σαν χαλαρά συνδεώμενα τσιφλίκια.

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

http://tvxs.gr/news/omada-tvxs/aytoktoniste-toys-toy-stelioy-koylogloy

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

http://www.dailymotion.com/video/xibfz5_y-yyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyyyyyyyy_people#from=embed

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

http://tvxs.gr/news/kosmos/ksemenei-apo-symmaxoys-i-merkel-ektos-modas-i-eyropaiki-litotita

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

http://tvxs.gr/news/kosmos/ypo-tin-apeili-toy-moody-s-i-ollandia

ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ!!!Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Τι τραβάτε ρε μόνο

ΑΛΑΑΑΑΑΑΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑ

και ξερό ψωμί

Τώρα πρέπει να γράψω πολλά για να μπώ, αφαίρεσε τη μια λέξη να δουλέψει το πράμα, αλλιώς θα μείνς μοναχός σ΄

Ανώνυμος είπε...

Τα ρεμαλια οι πρασινοφρουροι τησ τηνου στον δικο τουσ κοσμο σινεχιζουν να φυγουραρουν με τα λαμογια τουσ πρασινουσ βουλευτεσ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ πωσ να σασ πιστεψουμε αν κρινουμε και απο τουσ αντιπρωσοπουσ που εχετε στο δημο τηνου ολα σασ τα λογια ειναι τα ιδια με τον δημαρχο τηνου πχ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ πχΛΙΜΑΝΙ ΜΠΑΖΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ποσα περνετε για καθε απευθειασ αναθεση πχ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΟΙ ΤΟ 20 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ Η ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟ 50 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ποσα περνετε για καθε απευθειασ αναθεση πχ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΟΙ ΤΟ 20 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ Η ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟ 50 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ποσα περνετε για καθε απευθειασ αναθεση πχ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΟΙ ΤΟ 20 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ Η ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟ 50 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

όλο το ΠΑΣΟΚ φτιάχτηκε από κλεψια και κοροϊδία και τώρα ψάχνουν να τσιμπήσουν οτι προλάβουν πριν ξεκουμπιστούν. Κρίμα στα κορόιδα που τους ψήφιζαν τόσο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Τι να προλαβουν το τελοσ τουσ ερχετε αλλα διστηχωσ γιαυτουσ ειναι οτι το τελοσ ερχετε αργα αργα ετσι για να ποναει και να τσουζει ευτηχοσ που θα μπουν στη θεση τουσ Που ειναι οι β ουλευτεσ του νομου μασ
που ειναι οταν αντιμετωπηζουμε προβληματα που ηταν την μεγαλη τριτη που ηταν την μεγαλη τεταρτη οταν δεν εμπαινε πλοιο στα λιμανια των νησιων μασ,που ειναι οταν καπιοσ συνανθρωποσ μασ αντιμετωπιζει προβλημα υγειασ και χδρειαζετε μεταφορα σε μεγαλιτερο νοσοκομειο που ειναι οταν πηγενεισ στο κυ τηνου πχ και δεν εχουν γαζα και σε στελνουν να αγορασεισ γαζεσ απο το φαρμακειο που ειναι οταν πηγενεισ σε εφοριεσ και σε γραφουν αν δεν βαλεισ το χερι σου στην τσεπη και καλα να εχεισ αν δεν εχεισ τι γινετε΄που ειναι λοταν πηγενεισ στην πολεοδομια και αν δεν λαδωσεισ δεν κανεισ κατι που ειναι οταν σε βομβαρδιζουν καθημερινα οι εισπρακτικεσ εταιρειεσ απο τισ τραπεζεσ και σε πιεζουν να πληρωσεισ οταν εσυ δεν εχεισ Δηλαδη ολα για τα τομαρια τουσ ολα για τισ κοιλιεσ τουσ αλιμονο στουσ ελληνε που θα ψηφισουν παλι τα ιδια ρεμαλια με τα θα ειναι ολοι αξιοι τησ τιχησ τουσ.

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

Λεφτά δεν υπάρχουν. Η "Ευρώπη" έχει τα δικά της προβλήματα, και ό,τι λεφτά μας δώσει, είτε είναι ΕΣΠΑ είτε είναι ΞΕΣΠΑ θα είναι για ικανοποίηση των δικών της μερκαντιλιστικών αναγκών. Και κακώς, κάκιστα παραμυθιαζόμαστε με το ΕΣΠΑ. Αν είναι να μου δώσουν λεφτά για να βάλω αιολικά, να βάλουν και τα λεφτά και τα αιολικά εκεί που ξέρουν. Λεφτά (από "Ευρώπη") δεν υπάρχουν ούτε για κοινωνικές παροχές, παρά μόνο για συμμόρφωση με γερμανικές υποδείξεις, είτε αφορά στο τι τρώμε ή πώς αναπνέουμε. Επομένως, κατά την γνώμη μου, τα "Ευρωπαϊκά" λεφτά είναι άκρως ανεπιθύμητα και βλαπτικά. Άμεσα, απροκάλυπτα και πιο χυδαία από ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα. Αν, τώρα, ποσοστό από αυτά τα λεφτά πάει στους μετόχους του Μέγκα, του ΔΟΛ, ή του Σκάϊ, θα προσπαθούν να μάς πείσουν για το αντίθετο, αλλά να πάνε να απαυτωθούνε.

Τα περί αλλαγών στην "Ευρωπαϊκή" προσέγγιση που ευαγγελίζονται με χαρά οι σοσιαληστές τα ακούω βερεσέ. Τα λεφτά ή μεταβιβάζονται από έχοντες σε μη έχοντες, ή τυπώνονται και πληθωρίζουν (φορολογούν) τους πάντες, ή στην περίπτωση της "Ευρώπης", στα χνάρια του Β' ΠΠ, θα τυπωθούν λεφτά μαϊμούδες για τους φτωχούς, και η Γερμανοπαρέα θα εστιαστεί σε εξαγωγές σε Ασία, ΗΠΑ, Αφρική και Αυστραλία. Την "Ευρώπη" την τέλειωσε, αλλά ευχαρίστως θα πάρει λίγα πάγια και τα δίκτυα.

Τα μόνα λεφτά που υπάρχουν, είναι ό,τι έχει απομείνει από τα δικά μας λεφτά μετά δύο ακόμα χρόνια πασοκοανωμαλίας. Λεφτά που ξέμειναν εντός συνόρων, λεφτά που πρόλαβαν και έφυγαν εκτός, και λεφτά δεσμευμένα στην παγίδα του κεραμιδιού πάνω από το κεφάλι μας. Τα λεφτά αυτά τα θέλουν οι πιστωτές (που ελέω Πασόκ και ΝΔ είναι τώρα κράτη ή κρατικοί οργανισμοί, και όχι τράπεζες -- και ο νοών νοείτω), τα θέλουν οι πασοκοβρυκόλακες, και τώρα τα έχει βάλει στο μάτι και ο Τσίπρας είτε για να συντηρούν ημέτερους, είτε για κοινωνική πολιτική. Έτσι, αντί να δώσουμε τα Καγιέν στους πιστωτές, θα τα φορολογήσουμε για παροχές. Μια άποψη είναι και αυτή.

Για όσους πρόλαβαν την Ελλάδα του '60 ή του '70, εκτιμώ ότι σήμερα η Ελλάδα είναι φτωχότερη από τότε, όχι επειδή δεν έχουμε αυτοκίνητα ή τηλεοράσεις ή ξανθιές, αλλά γιατί αυτά που έχουμε τα αποκτήσαμε βασικά με δανεικά (και κλεμμένα), και ενώ τότε υπήρχε (α) κάποια παραγωγή, (β) μετανάστες που έστελναν κατιτίς, (γ) ψυχροπολεμικά λεφτά και (δ) ελληνόκτητη ναυτιλία με πολλούς Έλληνες ναυτικούς, σήμερα αυτά τα τέσσερα είναι σοβαρά μειωμένα.

Προσωπικά πιστεύω εδώ και καιρό, ότι μόνο από τα ελληνόκτητα λεφτά θα βγάλουμε άκρη σαν χώρα, αλλά αυτό προϋποθέτει πολλά δύσπεπτα πράγματα: 1) Εμπιστοσύνη μεταξύ αυτών που τα έχουν -- άσχετα από πού τα βρήκαν -- και του όποιου μασκαρά παριστάνει το Κράτος. 2) Κατανόηση ότι χωρίς λεφτά δεν κουνιέται τίποτα. 3) Κατανόηση ότι δεν υπάρχει φιλανθρωπία. 4) Κατανόηση ότι με πεθαμένους στην πείνα πολίτες επίσης δεν κουνιέται τίποτα. 5) Κατανόηση ότι άλλο στοιχειωδώς ταϊσμένος και άλλο χοντροκώλα που σφραγίζει χαρτιά στον τοπικό Δήμο επειδή γυάλισε του Δημάρχου πριν 10 χρόνια.

Αντέχει ο τίμιος φτωχός να ανεχτεί την επιβολή κανόνων από τον κρατικοδίαιτο μαυραγορίτη που έβγαλε τα λεφτά του στις Σεϋχέλλες τα τελευταία 20 χρόνια; Αντέχει ο τίμιος πλούσιος να επιδοτεί αργόσχολους που έμαθαν το σύστημα Πασόκ και τώρα έχουν κεκτημένα; Αυτή είναι κατ' εμέ, η μετεκλογική πρόκληση. Και εάν δεν την αντιμετωπίσουμε μόνοι μας, απλά θα μάς το επιβάλουν οι Γερμανοί. Ακριβώς όπως το λέω, αλλά θα πάρουν αυτοί, κατά προτεραιότητα. τα ποσοστά τους. Προτιμώ να την αντιμετωπίσουμε μόνοι μας. Θα είμαστε πάμφτωχοι, αλλά λιγότερο φτωχοί από όσο με τους Γερμανούς.ΑΠΟ http://archaeopteryxgr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να εστιαστουμε σε οτι μασ ενωνει και να βαλουμε στην ακρη τισ διαφορεσ χρειαζεται το χρημα αλλα σημασια εχει ο ανθρωποσ επιβαλλουν οι καιροι να ταυτισουμε το συμφερον μασ με το κοινο καλλο κακκη πρωτομαγια και καλλη συνειδηση στην καλπη

Ανώνυμος είπε...

δαιμων του τυπογραφιου το κακκη πρωτομαγια ολοψυχα καλλη εργατικη πρωτομαγια να βγειτε εξω να ποιασετε τον μαη τωρα που μπορειτε γιατι μετα μπορει να φορολογηθει και αυτο το νου σασσσσσσσσσσ