Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Να αγοράσουν οι αιολικοί κρατικοδίαιτοι αιολικοί «επιχειρηματίες» γη, να βάλουν αιολικά, και μετά να την πουλήσουν την γη που αγόρασαν, για να δούνε εάν τα αιολικά ρίχνουν ή όχι την αξία της


"(6) Η χωροθέτηση αιολικών είναι βασικά όπου τις θέλουν οι «επενδυτές» και απειλεί το φυσικό και πολιτιστικό κεφάλαιο της χώρας, πλήττει τον τουρισμό, και ρίχνει τις όποιες αξίες γης.

Σαφώς και δεν θα μπουν όλα τα αιολικά που δείχνει ο χάρτης της ΡΑΕ, εν τω μεταξύ ο χάρτης της ΡΑΕ είναι σαν ρώσικη ρουλέτα σε βάρος όλου του Ελληνικού πληθυσμού. Τα μόνα καλά αιολικά είναι αυτά που θα μπουν εκτός Ελλάδος, και θα επιδοτηθούν από …άλλους.

Δεν υπάρχει σωστή χωροθέτηση. Για εμάς τους Έλληνες, η καλύτερη χωροθέτηση είναι στην Τουρκία, για να πληρώνουν αυτοί, για την υποβάθμισή τους. Ο ιδανικός αριθμός αιολικών είναι «ΜΗΔΕΝ». Τα λίγα αιολικά είναι προτιμότερα από τα πολλά επειδή κάνουν μικρότερη ζημιά στο δίκτυο και την τσέπη μας.

Το ότι τα αιολικά καταστρέφουν αξίες γης είναι αυταπόδεικτο. Εάν οι αιολικοί κρατικοδίαιτοι «επιχειρηματίες» διαφωνούν ας αγοράσουν γη, ας βάλουν αιολικά, και ας την πουλήσουν την γη που αγόρασαν να …κερδίσουν. Σαν δεν ντρεπόμαστε. Και αν οι ξενοδόχοι πιστεύουν ότι θα προσελκύουν τουρίστες,, …καλή τύχη".

http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6839.html (Αξίζει να το διαβάσετε όλο.  Και την αρχική διακήρυξη του Δικτύου Αιγαίου:  http://stopaiolika-gr.blogspot.gr/2011/10/blog-post.htmlΌσο για την χωροθέτηση των αιολικών, όσο πιο μακριά από τις μεζονέτες των ημετέρων... Έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: