Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Προς τα απανταχού αιολικά λαμόγια: Σας έχουμε πάρει χαμπάρι


"...Κατά την άποψή μου έχουν μηδενική υποκατάσταση συμβατικής ηλεκτροπαραγωγής και αμφιλεγόμενη εξοικονόμηση σε καύσιμα. Σημειώνω ακόμα, πως ο υπουργός, κ. Μανιάτης, αγνόησε επιδεικτικά όλες τις έγγραφες αιτιολογημένες αντιρρήσεις από φορείς όπως το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, Δήμοι Άνδρου, Τήνου, Πάρου, Νάξου κλπ. Αφήστε δε, που η Μ.Π.Ε. είναι ίδια και για τα τέσσερα νησιά. Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία.

Το πλέον χαριτωμένο ακόμα είναι, πως για την Άνδρο εγκρίθηκε η εγκατάσταση τριών γιγαντιαίων αιολικών βιομηχανικών εγκαταστάσεων, που όλες ανήκουν σε διαφορετικές Α.Ε. των ιδίων επιχειρηματιών… Οι δε τοποθεσίες που θα τοποθετηθούν είναι άγνωστες στους ίδιους τους Ανδριώτες, αλλά μάλλον γνωστές από το Google Earth, για όλους όσοι έλαβαν τις αποφάσεις..."

Όσο για το ποιοί ξέρουν τις τοποθεσίες, φίλοι της Άνδρου ή της Πάρου, για ρωτήστε κανέναν Δημοτικό Σύμβουλo με κανένα φίλο με PC και χάρτες της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού... Αυτοί θα ξέρουν... Εγώ, για την Τήνο, ξέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: