Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Auf Naxos


Λες και θέλουν να μας τσιγκλίζουν... Φίλος μου από την Νάξο μου έστειλε τον κυματοθραύστη τους ισχυριζόμενος ότι είναι πιο ωραίος από τον δικό μας...

Φίλε Νάξιε, ο δικός μας είναι όμως σε πιο βαθιά νερά!

4 σχόλια:

Μάριος Βουτσίνος είπε...

Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να αποκτήσει η Τήνος ένα πραγματικά ασφαλές λιμάνι γιατί το έχει μεγάλη ανάγκη.
Το λέω αυτό διότι έχουν ακουστεί πάρα πολλά για το έργο τη μελέτη και το σχεδιασμό του έργου του λιμανιού που βρίσκεται σε εξέλιξη

αμμοδύτης είπε...

γεια δου μάριε

δεν έχω (και δεν μου πέφτει λόγος να έχω) πρωτογενή πληροφόρηση. Τα έργα στο κυρίως λιμάνι που αφορούν στην καινούργιο μόλο και την επέκτασή του, έχουν σταματήσει εδώ και καιρό. Αυτά που έγραψα παλιότερα και πρόσφατα ξεκίνησαν σαν ραδιο αρβύλα, αλλά μοιάζει να παιρνουν χαρακτήρα «αποδεκτής πραγματικότητας».

Η περίληψη του τι ακούω είναι ότι το πρόβλημα είναι ότι στην εκτέλεση του έργου κάπως ο νέος μόλος είναι 16 μέτρα πιο μέσα από το σχέδιο (μάλλον λόγω υπερβολικού ή ασύμφορου βάθους στα αρχικά) με δύο αποτελέσματα: 1. Να γκρινιάζουν οι καπετάνιοι περί ασφάλειας και εγκλωβισμών και 2. Να ακούγεται ότι η ΕΕ διακόπτει χρηματοδότηση και (ω φρίκη) ζητά επιστροφή κονδυλίων.

Ίσως εσύ ακούσεις κάτι στην Σύρο γιατί νομίζω ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση κάνει κουμάντο.

Σε χαιρετώ

αμμοδύτης είπε...

συγνώμη, "γεια «σου»"

Ανώνυμος είπε...

κυριε βουτσινε με την ωραία σας φωτο καλοδεχούμενες οι ευχές σας, αλλα ως διμοσιογράφος δέν γνωρίζετε κατι περισσότερο μπας και μας διαφωτίσετε?