Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πορτοκαλιά


Νομίζω, ότι υποσυνείδητα, ή συνειδητά, προσπαθώ να πω σε όλους εσάς που έχετε κάποια σχέση με το νησί, και που, κάπου, έχετε από κανένα παππού κάποιο περιβόλι, ότι ωραία τα πλούτη και τα μεγαλεία της πόλης (χα χα χα), αλλά θα υπάρχουν μέρες που η πορτοκαλιά, πίσω από μια πόρτα φτιαγμένη από ξύλα από την θάλασσα, και μια απλή ξερολιθιά, εκτός από έργο τέχνης, θα είναι όλα τα λεφτά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο. Συστατικό ευτυχίας.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μαζί με την Τρόϊκα, ήδη έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν ένα δεύτερο μνημόνιο για άλλα τρία χρόνια μετά το 2013, χρόνο που υποτίθεται ότι θα τελείωνε το πρώτο μνημόνιο. Δηλαδή το νέο μνημόνιο θα ισχύσει μέχρι το 2016.

Εμείς έχουμε πει ήδη ότι, μνημόνιο θα έχουμε τουλάχιστον μέχρι τι 2020, αλλά μας το δίνουν με δόσεις, προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Αλήθεια πίστεψε ποτέ κανένας ότι η παρασιτική άρχουσα τάξη, που....
ελέγχει και τα ΜΜΕ, θα εγκατέλειπε την διαχείριση του δημοσίου χρήματος τόσο εύκολα; Δεν το νομίζουμε. Όπως δεν νομίζουμε ότι υπάρχει και κανείς αφελής που να πιστεύει ότι αυτή η κρατικοδίαιτη άρχουσα τάξη θα επιτρέψει ποτέ να γίνει λαϊκή οικονομική ανάπτυξη. Δηλαδή θα άφηνε ποτέ το δημόσιο χρήμα, το οποίο η ίδια ελέγχει, να πέσει στα λαϊκά στρώματα για να γίνουν ελεύθερες ιδιωτικές επενδύσεις.

Δυστυχώς όμως ο κ. Παπανδρέου, προσκολλημένος στη διατήρηση της εξουσίας, δεν μας είπε για μια ακόμα φορά την αλήθεια για τη νέα τριετή σκλαβιά της χώρας, αλλά την απέκρυψε προκειμένου να υφαρπάξει για μια ακόμα φορά την ψήφο των οπαδών του.

Και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι υπάρχουν πολίτες που ακολουθούν την πολιτική οικογένεια Παπανδρέου με κάθε κόστος. Όπως φυσικά υπάρχουν κι’ άλλοι που ακολουθούν άλλες πολιτικές οικογένειες.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/11/2016.html