Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Πραξικόπημα ή Εσχάτη Προδοσία;




Ο Γεώργιος Ι. Κασιμάτης δεν είναι κανένα κομματικός της ΝΔ, ή κομματικός κανενός κόμματος, ή σεσημασμένος εθνικοπατριώτης (ρε που φτάσαμε...πρέπει να προσέχουμε μην χαρακτηριστούμε "εθνικοπατριώτες"). Ο Γεώργιος Κασιμάτης είναι Συνταγματολόγος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 1981 έως το 1988 ήταν Νομικός Σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ακούστε τι λέει:

"...να σας πω για την Τρόικα, επειδή ακριβώς οι συμβάσεις αυτές είναι ανυπόστατες, και οι όροι είναι όλοι αντίθετοι με την διεθνή νομιμότητα και με το Σύνταγμά μας, η εξουσία που ασκείται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα ως προς τις υποχρεώσεις των δανειακών συμβάσεων και του Μνημονίου είναι εξουσία εκτός Συντάγματος, είναι δηλαδή πραξικοπηματική εξουσία, είναι de facto εξουσία, όπως λέγαμε στα θρανία της Νομικής Σχολής, όπως μας διδάσκανε. Αυτό σημαίνει ότι και η Τρόικα αυτή την στιγμή, εάν υπήρχε ένα Δικαστήριο να προσφύγουμε, θα ήταν παράνομη η παρουσία της.

Εάν αυτό γινόταν στην Γερμανία, εάν είχε υπογράψει η Γερμανία τέτοια σύμβαση, όπως η Ελλάδα, και πήγαινε η Τρόικα, θα παρενέβαινε ο Εισαγγελέας. Είμαστε εκτός δικαίου."


Όλοι τρελοί και εθνικοπατριώτες είμαστε;

Η Κυβέρνησή μας, λαοπρόβλητη κλπ, μας έχει υποδουλώσει από τον περασμένο Απρίλιο, ένα χρόνο τώρα, με ποια δικαιολογία; Να διασφαλίσει μία δόση δανείου; Να δώσει 6 μήνες μισθούς και συντάξεις με πρόσθετα δανεικά; Που ούτως ή άλλως δεν αντέχονται; Ειλικρινά περιμένουμε να πουληθεί, τι ακριβώς, για άλλους 3 μήνες παροχών;

Mα πόσο βαθειά είναι το κεφάλι μας στην άμμο;

Την αδράνεια και την αδυναμία της Κυβέρνησης Καραμανλή, την πλήρωσε ο Καραμανλής στις εκλογές. Ενάμιση χρόνο τώρα, δεν επιδεικνύουμε αδράνεια και αδυναμία, επιδεικνύουμε κάτι πολύ χειρότερο.

5 σχόλια:

Εξάκτινος είπε...

όλους αυτούς της γενιά του 114 όπως τον Κασιμάτη το Φίλια και τους συν αυτώ τους έχω σιχαθεί. Είναι υπεύθυνοι για τη δικτατορία και για την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα διότι σιτίστηκαν στο Πρυτανείο και στήριξαν to ΠΑΣΟΚ με νύχια και με δόντια.
Τώρα που είναι με το ένα πόδι στον τάφο κλαίνε.
Μου θυμίζουν τις πουτάνες που μόλις γεράσουν γίνονται καλόγριες.

Ανώνυμος είπε...

Ας υποθέσουμε οτι έχει δίκιο, γιατί δεν κάνει μιά προσφυγή στο Δικαστήριο, που πάλεψε για να συσταθεί όταν ήταν στα πάνω του ;
Τότε, που τίποτε άλλο δεν σκεφτόνταν παρά πώς θα εδραιωθεί η έννομη τάξη, θα διασφαλισθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα !!!!
Ότι δίδαξε και έπραξε απολαμβάνει .
Αν δεν μπορούσε να τα προβλέψει είναι συνυπεύθυνος της κατάντιας !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ακούς το βίντεο. Έχειγίνει προσφυγή

Ανώνυμος είπε...

Καλά περίμενε. Για δόξα ψάχνουν πολλοί.

Ας μας πεί από που την έχει την αρμοδιότητα το ΣτΕ !!!!!

Ένας ήταν και λεγόνταν Αριστόβουλος Μάνεσης.
Γνώριζε και δεν συνεργάστηκε ποτέ και συνειδητά με κανένα.
Όλοι οι άλλοι ......

Ανώνυμος είπε...

το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ .........