Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Σβήστε όλοι τα φώτα για 30 λεπτά, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, 8:00-8:30 μ.μ.


Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου από τις 8:00 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ. σε όλη την Ελλάδα, κλείστε τα φώτα σας, τον γενικό διακόπτη. Το μήνυμα έχει σταλεί σε εκατοντάδες πολίτες που κατοικούν στις Κυκλάδες.

Στο μήνυμα αναφέρεται:

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Το "απαγόν" ή σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας. Έσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα! Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση!

Κυκλάδες 24 gr

Σε όσους από εσάς δεν το ξέρετε, η ΔΕΗ έχει φτιαχτεί με δικά μας χρήματα και την πάνε για διάλυση, επειδή έτσι θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ονομάζουν αυτό "απελευθέρωση". Η "απελευθέρωση" υποτίθεται ότι φτηναίνει το ρεύμα. Από τότε που ανέλαβε ο Παπανδρέου το ρεύμα έχει ανέβει και μεθοδεύουν την ΔΕΗ για φαλιμέντο για να έρθουν 2-3 Έλληνες κρατικοδιάιτοι,και 2-3 ξένα αφεντικά των δικών μας, να διπλασιάσουν και να τριπλασιάσουν το ρεύμα, σαν "απελευθέρωση". Την κλοπή αυτή την στηρίζει και η Νέα Δημοκρατία. Έχει και στην Τήνο κάτι φρούτα που τα στηρίζουν αυτά, αλλά ντρέπονται να σας το παραδεχτούν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν νομοιζω οτι με το να σβύσουμε τα φωτα για μιση ωρα θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα.εξάλου νομοίζω οτι εσυ πρίν καιρό κορόιδευες τέτοιες κηνήσεις (και ορθώς κατα τη γνώμη μου)
που τότε γινόταν για να σώσουμε τη γη απο την υπερθέρμανση.

αμμοδύτης είπε...

η αποτελεσματικότηα των κινήσεων είναι ένα θέμα: Αν κλείσεις τα φώτα επειδή σου λέει η WWF ότι θα σώσεις τον πλανήτη, ο πλανήτης δεν θα πάρει χαμπάρι.

Αν κλείσεις τα φώτα επειδή δεν έχεις άλλο τρόπο να διαμαρτυρηθείς (εκτός εάν ελπίζεις σε εκλογές) για τα της ΔΕΗ, και εάν τα κλείσουν υποθετικά άλλα 2.000.000 νοικοκυριά (απίθανο), μπορεί και να γίνει ...μπλακάουτ.

Η υπερθέρμανση (μέρες που είναι) είναι μάλλον απάτη ή κοροϊδία. ΟΙ φόροι και τα χαράτσι και τα πολτικά αδιέξοδα δεν είναι κοροϊδία, είναι πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

εξαντλούμε την επαναστατικοτιτα μας σβυνοντας φωτα και πατώντας κουμπάκια στο πληκτρολόγιο.

πολύ φοβάμε οτι είμαστε πολύ κατωτεροι των περιστασεων. σα τους ντανάδες που εκτρεφουμε στα ντάμια μας πάνε στη σφαγη.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις τι παρατήρησα και με εντυπωσίασε ;;;;;;;;;;;

Την πασαρέλα !!!!!!!!!!!!

Θαυμάστε πρωινές, απογευματινές και βραδινές κουστουμιές, κασκόλ, καπέλα, ομπρέλες κλπ αξεσουάρ !!!!!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ

Η

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΈΝΟΙ ;;;

ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά τα κασκόλ άλλο πράγμα.......

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

http://attikanea.blogspot.com/2012/01/blog-post_6095.html