Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

"Big Business στις παραλίες της Τήνου"

http://www.pireasnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=365973%3Abig-business----&catid=43%3A2010-12-21-08-59-45&Itemid=147

"...Για όσους απεχθάνονται τις ομπρέλες, τις chaise longues, και τα beach bar σύντομα θα δημιουργηθεί σάιτ που θα υποδεικνύει παραλίες σε απόκρημνες πλευρές του νησιού. Βέβαια, μετά την κατασκευή μιας γιγαντιαίας καφετέριας στην περιοχή Natura στην Παχιά Άμμο, οι ερημικές παραλίες θα δημοπρατηθούν το 2014, μαζί με τα ομόλογα του κ. Στουρνάρα..."

Περί ορέξεως και χρωμάτων, δεν μπορώ να πω τίποτα. Σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, το θέαμα στις "οργανωμένες" παραλίες της Τήνου, είναι ...σουρεαλιστικό, και από ότι βλέπετε δεν είμαι ο μόνος...

Όχι, δεν το έστειλα εγώ το άρθρο. Εγώ θα έβαζα ρεαλιστικές, πραγματικές, φωτογραφίες...  Και από τις ερημικές παραλίες (αυτές "πουλάνε") και από τις "αναπτυσσόμενες".


Η Τήνος έγινε δημοφιλής την δεκαετία του '90 επειδή κρατούσε την αυθεντικότητα του παρελθόντος της (και επειδή βρέθηκαν πολλά λεφτά που τώρα χρωστάμε σαν Κράτος και χρωστάμε σαν άτομα)... To 1971 ή 1972, η Κολυμπήθρα είχε μόνο τους φρερ, και το κτίσμα στην άκρη της "Κωμ'τιανής" άμμου (που έχω ακούσει ότι ήταν ...αποδυτήρια των Ουρσουλίνων, από τον καιρό που αυτές είχαν το κτίριο των φρερ).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Στουρνάρας στο τέλος θα πουλήσει και εμάς, ευτυχώς είμαι κάποιας ηλικίας οπότε δεν μπορώ να του φέρω αρκετό κέρδος, άρα εγώ δεν φοβάμαι.