Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Καμένη Σπηλιά (3)

Αφού φτάσεις πάνω από την σπηλιά (πάνω δεξιά) κατεβαίνεις ένα μάλλον επικίνδυνο «μονοπάτι» φτάνεις σε ένα προαύλιο, και από εκεί, μπουσουλώντας, μπαίνεις μέσα, όπου μπορείς να σταθείς όρθιος, παρέα με μύγες που μένουν εκεί λόγω δροσιάς, υποθέτω, και νυχτερίδες που τρώνε τις ...μύγες. Παλαιότερα, εύρισκες κανένα ανθρώπινο κόκκαλο στο χώμα που έχει σκεπάσει το πάτωμα, τώρα θέλει ψάξιμο αφού έχουν ή πεταχτεί, από κάτω, στη θάλασσα, ή μαζευτεί από επισκέπτες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μονοπάτι για την Καμένη Σπηλιά?

αμμοδύτης είπε...

Δεν υπάρχει "μονοπάτι" για την Καμμένη Σπηλιά, ο τρόπος να πας είναι από τον δρόμο Αετοφωλιά-Πλατιά, στρίβεις κάτω (ανατολικά) προς "Αγίους Αναργύρους - Αγιο Παντελεήμονα", το αυτοκίνητο φτάνει μέχρι Αγιο Παντελεήμονα και από εκεί υπάρχει κεντρικό μονοπάτι για "Αφλαρέντ" και εκεί μονοπάτι που συνεχίζει προς την θάλασσα...Δεν μπορώ να το περιγράψω, αλλά τώρα που έμαθα πως δουλεύει το GPS, θα πάω και θα το αναρτήσω.

Ανώνυμος είπε...

Ασε τη σπηλια στην ησυχία της αμμοδύτη. Δε χρειάζεται να τα δείχνουμε όλα σε όλους. Τι θες να βλέπεις αργότερα εκεί μέσα απο κοκακόλες μέχρι προφυλακτικά?

Ανώνυμος είπε...

Aν κάποιος νεοέλληνας περπατήσει μέχρι την Καμένη Σπηλιά, χαλάλι του. Την κοκακόλα θα την έχει πιεί στον δρόμο, σίγουρα, όσο για το άλλο αμφιβάλλω ότι θα αντέχει μετά δυο ώρες περπάτημα!

Ανώνυμος είπε...

Καλα,οταν δείτε καμιά μπουλτόζα να ανοίγει δρόμο μέχρι εκεί,ίσως για να εμπλουτιστούν οι πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου σας, ελάτε να μου σφυρίξετε κλέφτικα

Ανώνυμος είπε...

να φοβάσαι μπουλνόζες που πάνε για πέτρες ή μάρμαρο, όχι αυτές που πάνε για δρόμους...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην πάνε στην Καμένη Σπηλιά! Εδώ "στ' Αφλαρέντ" δεν μπορούνε ναπάνε!