Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Φαντασίωση


Η φαντασίωσή μου ότι σήμερα θα φυσούσε 12 μποφόρ, με χαλάζι, ανεμοστρόβιλους και τέτοια, δεν υλοποιήθηκε, έτσι για άλλη μια φορά είχαμε την εθνικοθρησκευτική οπερέτα με την φουκαριάρα την Παναγία αφ' ενός και με ένα σωρό άχρηστους, αργόσχολους κοιλαράδες, δήθεν επίσημους, που, με λεφτά φορολογουμένων, ήρθαν στο νησί για να βγουν στην τηλεόραση. Σίγουρα η παρέλαση αυτή είναι πιο ευχάριστη για αυτούς από το DVD του Ζαχόπουλου, και το σκάνδαλο με τα κλεμμένα λεφτά από τα ασφαλιστικά ταμεία μέσω ομολόγων, και τους Ινδούς του Μαγγίνα, και τα δωράκια της Siemens. A!, και μην ξεχνάμε και τις υποκλοπές. Το «σκύψε ευλογημένη» τουλάχιστον δεν ακουμπά το γκουβέρνο.

Πληρώσαμε είλωτες, δούλοι και λοιποί φορολογούμενοι, περίπου 900.000 ευρώ για να έρθουν εδώ τα κλιμάκια, δήθεν να προσκυνήσουν, με πολεμικά, ελικόπτερα, μάσες και καλή χαρά.

Η νέα μου φαντασίωση είναι ότι όλοι αυτοί, μπήκαν προσκαλεσμένοι σε ένα πολυτελές ιστιοπλοϊκό και έφυγαν ταξίδι χωρίς επιστροφή προς Τασμανία, καλό κατευόδιο!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φταίνε οι επίσημοι ή τα πολεμικά που έχουν αράξει; ή είναι σύμπτωση; Μεγάλο τμήμα του νησιού είναι χωρίς δίχτυο vodafone.

Ανώνυμος είπε...

Στο ιστιοπλοϊκό μπήκαν με ή χωρίς την Μεγαλόχαρη? Τί λέει η φαντασίωση?

Ανώνυμος είπε...

Πήραν τα κοσμήματα μαζί τους. Την εικόνα τι να την κάνουν; Ασε να πουλήσουμε΄καμιά λαμπάδα!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια γιατί τόσα πολλά κοσμήματα πάνω στην εικόνα? Λειτουργούν ως κράχτης? Πας προσκυνάς και σε πιάνει απελπσία που μαζί με τα κεφτεδάκια και το φραπέ στο πλαστικό για το ταξίδι ξέχασες να πάρεις μαζί και τη διαμαντένια τιάρα ????

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαγγίνας το ταξίδι και οι Ινδοί.

Underwater είπε...

Δυστυχώς η γη είναι στρογγυλή. Με τη γκαντεμιά που μας κυνηγάει αυτοί θα ξαναγύριζαν σε 80 ημέρες πάλι στο ίδιο σημείο απ'όπου ξεκίνησαν... με νέες μεγαλόπνοες ιδέες και σχέδια για το "μέλλον" μας.

Ανώνυμος είπε...

ε, ντρεπόταν να πει ότι το ιστιοπλοϊκό θα βούλιαζε κάπου κοντά στα στενά της Μαλάγκας σε νερά με καρχαρίες...

Ανώνυμος είπε...

Μη ξεχνάς και τα 800.000 που πήρε ο βοηθός (χα χα χα χα!!!) του Παυλίδη για την άγονη γραμμή του ημέτερου.