Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

www.cyclades-tour.gr


Λοιπόν να μια καλή προσπάθεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων. Φιλόδοξο, και καλαίσθητο site που αρχίζει να καλύπτει όλες τις Κυκλάδες. Λέω «φιλόδοξο» γιατί όπως σε όλες τις ιστοσελίδες, ακόμη και σε ένα μοναχικό blog, το δυσκολότερο είναι η πρώτη ύλη, δηλαδή η εικόνα, η πληροφορία και το κείμενο.

Η πληρότητα μιας τέτοιας ιστοσελίδας χρειάζεται συνεργάτες σε κάθε νησί, που να τροφοδοτούν την ιστοσελίδα με υλικό, που πρέπει να είναι «ζωντανό» και επίκαιρο. Δύσκολο εγχείρημα όπως γνωρίζει κάθε επίδοξος εκδότης e-περιοδικού. Από όσο ξέρω ο μόνος που έχει καταφέρει τέτοιο εγχείρημα είναι ο webmaster του http://eyploia.aigaio-net.gr

Ένας τρόπος να πετύχετε είναι να έχετε συνεργάτες σε κάθε νησί που να τροφοδοτούν με τα αντικειμενικά στοιχεία, αλλά και άλλους συνεργάτες για ελεύθερο πρωτογενές υλικό. Θέλει σκέψη, δεν θα πρέπει να φανεί σαν ανατύπωση των καταχωρήσεων των Δήμων στις «εφημερίδες» τους.

Το site έχει και μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα που μπορεί οποιοσδήποτε (επώνυμα και με email) να ζητήσει οποιαδήποτε πληροφορία! Μα θα μπω στον πειρασμό να ρωτήσω επίσημες λεπτομέρειες για την πρόοδο (ή μη) των εργασιών του λιμανιού της Τήνου…

http://www.cyclades-tour.gr/page/default.asp?id=1109&la=1

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι φίλε, αλλά στην περιγραφή του νησιού, η Παναγία, και η ορθοδοξία και τα αποτέτοια του τάδε (να μην λέμε πολλά και λογοκρίνεις.

Η Παναγία στην Χώρα έχει αρχίσει και με κουράζει. Εφεύρεση του 1824 για να μην ψοφολογούν οι Χωραϊτες. Ανεξίθρησκος είμαι αλλά έχει αρχίσει να γίνεται σκοταδιστικό.

Προτείνω 2 Χώρες. Μία για τους προσκυνητές και μια για τους απλούς. Κυβερνητικοί, αυτδιοικητικοί, λιμενικοι και αστυνομικοί στην Παναγία. Τα τεκνά με τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Ο προσκυνηματικός τουρισμός είναι πραγματικότητα και αφήνει καλά, εύκολα, λεφτά χωρίς πολλά πολλά. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην είναι «η Παναγία» σε βάρος ενός νησιού που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν αυτάρκες. Στο κάτω κάτω, «η Παναγία» προστατέυει την ενδοχώρα απο τους κανίβαλους (αλλά όχι και από τις μπουλντόζες και τα γεωτρύπανα)

Ιάσων είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κοτζάμπαση ο μόνος τρόπος να τραβήξεις εσύ τουρίστες είναι να βγάλεις στο ιντερνετ γυμνή ολόσωμη φωτογραφία σου.

αμμοδύτης είπε...

kotzambasi θα σε σβήσω. Άλλαξε φωτογραφία.

Ιάσων είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το γάμο των ομοφυλοφίλων τον καπάρωσε ο Δήμαρχος Τήλου, τον ξυλοδαρμό έως θανάτου οι Μυκονιάτες, το splatter οι Σαντορινιοί.
Ας σκεφτούμε κι εμείς τίποτα δημιουργικό βρε παιδιά!

αμμοδύτης είπε...

να αλλάξεις φωτογραφία

Ιάσων είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άνώνυμε 10:18 σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνίστριες θεούσες σου κάνει?

Ανώνυμος είπε...

εγω λέω να γυρίσουμε όλο το μπλογκ σε σεξουαλικό με φωτογραφίες και να το κάνουμε και γραφείο ηλεκτρονικών συνοικεσιών

Ανώνυμος είπε...

Καλή ιδέα αλλά να κάνουμε εισαγωγή και κανένα τεκνό από Μύκονο.

Ανώνυμος είπε...

να δουλειά για την Τοπικλη Αυτοδιοίκηση: γραφείο ταξειδιών και συνοικέσια!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη

Θάνος Παπαδόπουλος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 4 Αυγούστου 2008
ΘΕΛΩ ΝΑ ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους του άτυχου νέου από την Αυστραλία. Του θύματος της χώρας των ανθρωποφάγων. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου και όχι για λογαριασμό της χώρας μου και της κοινωνίας μας. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και να πω πόσο βαθιά λυπάμαι για το αποτρόπαιο έγκλημα. Ζω σε μια χώρα όπου οι φουσκωτοί, οι τραμπούκοι, τα καθάρματα της νύχτας μπορούν να προσβάλλουν και στο τέλος να στέλνουν στον άλλο κόσμο τα παιδιά που έρχονται στην Ελλάδα να γνωρίσουν τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τις Σποράδες, το Αιγαίο και τον ήλιο του. Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη που η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη, το ελληνικό κράτος, η ελληνική κοινωνία επιτρέπουν στους υπανθρώπους να ελέγχουν τις παραλίες, τα νησιά, τους δρόμους, επί ποινή θανάτου. Μας συγκλόνισε η τραγωδία που σας χτύπησε και περισσότερο ακόμη μάς συγκλόνισε ότι αυτή έγινε δυνατό να συμβεί εξαιτίας μας. Γιατί εμείς επιτρέπουμε στους πιθηκανθρώπους και στις ύαινες, στους κροκοδείλους που ζουν στον βάλτο της κοινωνίας μας να δείχνουν το ειδεχθές πρόσωπο του δολοφόνου.

Αλίμονο, εκεί έχουμε καταντήσει!

Από «Τα Νέα»

Τουλάχιστον στην Τήνο δεν έχουμε μπράβους να σκοτώνουνε ανεπιθύμητους θαμώνε!