Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Το ΜΕΝΓΚΑ και οι φήμες


"ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕNΓΚΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΛΟΓΚ

Το Mega καλεί τους πολίτες να δείξουν σοβαρότητα και να μην διαβάζουν και πιστεύουν τα μπλογκ! Καλεί τον κόσμο να μην κανιβαλίζει και να μη θέλει να βλέπει "αίμα", πολιτικών και βουλευτών. Βρε, βρε, να τους πάει! Εεε, ψιτ, ακόμα να το καταλάβετε! Είστε παρελθόν! Ποιον να πιστέψει ο λαός;...

...Τον Πρετεντέρη; Ή τη Διαμαντοπούλου; Ή τον κάθε κρατικοδίαιτο;

Άντε, "πληροφορείστε" το λαό...

Πείτε του για τα διόδια, πείτε του για τις χρηματοδοτήσεις, πείτε του ονόματα, πείτε του, πείτε του για τις χορηγίες, πείτε του για την Ολυμπιάδα, πείτε του πόσο κόσμο είχε στις 5 Μάη στο δρόμο, πείτε του ότι δεν του λέτε κάθε βράδυ!

Πείτε στο κόσμο εκεί στο Μεγκα, ότι δεν είπατε 20 χρόνια τώρα ( και τώρα σαν τις χήρες στο κρεβάτι φωνάζετε), αλλά ονόματα δε λέτε, και ας ξέρατε 20 χρόνια".


http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_9602.html

Αν υπάρχει Ελλάδα και Έλληνες μετά 200 χρόνια, και γράψει κάποιος, τότε, την Ιστορία μας από το 1974 μέχρι σήμερα, θα πει ότι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λεγόμενη "Αλλαγή", που περιλάμβανε μεταξύ άλλων, την "ελεύθερη" ενημέρωση, το "πάρσιμο" πολλών εταιριών του ιδιωτικού τομέα (επάρατο δεξιά, τον έλεγαν τότε) και το μοίρασμα του στον ...λαό, δηλαδή σε Νέα Τζάκια, εγκεκριμένα από τον ΔΟΛ, ή που είχαν προσκυνήσει τον ΔΟΛ, με το έμμεσο ή άμμεσο ξήσιμο πλάτης σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα ο ΔΟΛ έκανε κολλεγιές με κάθε επιχείρηση που μπορούσε, κατασκευές, αλλά και ταξίδια, και ψυχαγωγία και ...πάντα "ενημέρωση" χαχαχαχα!... Ο ΔΟΛ αναλάμβανε εργολαβικά να φτιάχνει και να ρίχνει κυβερνήσεις με κριτήρια άγνωστα τότε στον πολύ κόσμο, αλλά με ένα βασικό κριτήριο: Την διατήρηση της δικιάς του εξουσίας. Η προπαγάνδα, ήταν ένα καθημερινό εργαλείο. Ο ΔΟΛ έγινε περίπου τσακωτός να μας δουλεύει με την υπόθεση του ροζ DVD, στήριξε αρχικά τον αντίπαλο του Γ. Παπανδρέου (μεθοδεύοντας αρχικά την πλήρη αποδόμηση του τότε αντιπολιτευόμενου ΓΑΠ), αλλά αργότερα, μαγικά τον στήριξε και τον έκανε Πρωθυπουργό.

Την συνέχεια δεν την ξέρω για να σας πω τι έγινε μετά το 2010, αλλά ακούγεται στην Αθήνα, ότι οι υπουργοί και οι βουλευτές έχουν πρόβλημα να εμφανιστούν δημόσια -- λεμονόκουπες -- και θα αρχίσουν λίγη εσωτερική αντιπολίτευση, για να μας πείσουν ότι είναι ...καλοί. Το ΜΕΝΓΚΑ σας λέει να μην βλέπετε blogs. Εγώ δεν αντέχω τόση ειλικρίνεια, δεν βλέπω ΜΕΝΓΚΑ και το ίδιο συνιστώ και σε εσάς.

Χήρες στο κρεβάτι!... Χαχαχαχά, καλόοο...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας μπορεί να λέει στον λαό τι να κάνει, δημοκρατία έχουμε. Αντίστοιχα ο λαός μπορεί να κάνει κι αυτός, ό,τι θέλει χωρίς να υπακούει σαν κοπάδι στα προστάγματα του καθενός.
Το έχει πει και ο Έκο: το κοινό επιλέγει, δεν είναι πια παθητικό, όπως στις αρχές του 20 αι., τότε που οι ναζιστές χρησιμοποιούσαν την προπαγάνδα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ασχοληθήκαμε...

Όφιος... είπε...

Ναι, γιατί αν ο πάτερ-Πρετεντέρης και η Πάπισσα Τρέμη πουν για το τί έγινε στην ΜΑΡΦΙΝ , δεν θα βάλει διαφήμιση η ΜΑΡΦΙΝ και το ίδιο ισχύει για τις άλλες εταιρείες που ψιλο-κρυφο-χοντρο-συνεργαζόμαστε, γιατί και άμα δηλαδή κι΄επειδής κόψει το τσιτσί θα το κόψει και στο ραδιόφωνο, όπου βρεθήκαμε με "χρεωκοπημένο" ραδιοφωνικό σταθμό ίδίων, μα εντελως ιδίων αποχρώσεων από ΟΛΟΥΣ τους παραγωγούς (χαχαχαχα) και τότες πώς θα γίνει , κύριε σοσιαλιστά μου ο σοσιαλιστικός σοσιαλισμένος σοσιαλισμός....;;

Ανώνυμος είπε...

Το πρωί να τους έβλεπες. "Τώρα που έχουμε δύσκολα πρέπει να είμαστε πιο ανεκτικοί σε καλπουζανιές" και "αν με καλούσε για τουρισμό η Γκερέκου θα ερχόμουν" Ο Χοντρός και ο Φαιδρός σε νέες περιπέτειες. Τους έχουμε πάρει χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

Tι είπε ο Γ.Πεταλωτής;

Άκουσαν καλά τα αυτιά μας;

Απειλεί και είπε: "Θα πάρουν την απάντηση τους τα blogs";

Ζούμε σε καθεστώς χούντας και δεν το ξέρουμε;

κ.Πεταλωτή απειλείτε με φίμωση και λογοκρισία των blogs επειδή σας πονάνε; Θα το πιείτε όλο το ποτήρι γιατί αυτά είναι του κόσμου και δεν τα αγγίζει κανένας.

Και να τα κλείσετε θα ξεφτιλιστεί η κυβέρνηση στο εξωτερικό και σύμφωνα με την διεθνή νομοθεσία δεν μπορείτε να βάλετε εσείς τα καλούπια. Στην χειρότερη για εσάς , θα μετατραπούμε όλοι όσοι θέλουμε σε portal.
Και εκεί σε θέλω κάβουρα να βράζεις στο ζουμί σου.

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blogs-blogs.html

Ανώνυμος είπε...

Είπε οτι δηλητηριάζουν το κλίμα! Το Πασόκ δεν θυμάται τι είδους αντιπολίτευση έχει κάνει

Ο κόσμος έρχεται πάνω και φταίνε τα μπλοκς. ΄Κούνια που σας κούναγε!

t είπε...

Την καλημέρα μου. Δεν είναι μονο η προπαγάνδα των ειδήσεων, ειναι και τα τηλεπαιχνίδια όπου συμμετέχουν φοιτητές ανωτάτων σχολών και απαντούν σε γελοίες ερωτήσεις στις οποίες για να απαντήσεις πρέπει να βλεπεις τηλεόραση 24 ώρες το 24ωρο, π.χ. τι μάρκα φίμωτρο φορούσε η lady gaga στο βιντεοκλιπ και άλλα
@αλλενάκι