Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Διαπομπεύσεις, χαμόγελα και χορηγίες



Η είδηση της ημέρας, δεν είναι ο Μαντέλης. Ο Μαντέλης είναι μάλλον γνωστός σαν θέμα εδώ και 5-6 χρόνια, στο βαθύ Πασόκ ίσως από το 1981, και στους αναγνώστες των blogs τουλάχιστον 2 χρόνια τώρα.

Ο Μαντέλης βγήκε στην φόρα τώρα 1) γιατί με τον Νόμο περί Ατιμωρησίας (ή Ευθύνης) Υπουργών μάλλον έχει παραγραφεί (εκτός αν τον κυνηγήσουν για φοροδιαφυγή χαχαχα), 2) για να μας πείσουν ότι κάνουν αυτοκάθαρση (ο κλέφτης αυτοτιμωρείται...) και 3) για να βρίζουμε τον Μαντέλη και να μην κοιτάμε τι γίνεται, εν τω μεταξύ, στο ασφαλιστικό, με το ΔΝΤ, και με την λαίλαπα που έρχεται και που ΔΕΝ θα αντέξουν να την κουκουλώνουν μέχρι τις Δημοτικές εκλογές που πιστεύω είναι ο στόχος τους.


Ο Μαντέλης, σαν την Γκερέκου, είναι προσωρινοί, αναλώσιμοι, αποδιοπομπαίοι τράγοι. Η δημόσια διαπόμπευση "πεθαμένων", "παροπλισμένων" (ή γυναικών που, πως να το κάνουμε έχουν και τολμηρές φωτογραφίες) είναι γκαιμπελική, φασιστική τακτική παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού. Και εγώ τον έδειξα τον Μαντέλη, αλλά να σας δείξω και άλλες δύο φωτογραφίες.


Η μία (από εδώ) είναι ο Γιωργάκης να χαριεντίζεται με τους Συνδικάλες του (αυτούς που τρώνε γιαούρτια τώρα) διαδηλώνοντας κατά των μέτρων που ήθελε να φέρει για το ασφαλιστικό η ΝΔ. Τι λες τώρα Γιωργάκη; Ξέρω, δεν φταις εσύ, σε αναγκάζουν... και σε πίστεψα.



Η δεύτερη (από εδώ) είναι ο τυπάκος που τρέχει την "οικολογική" ελληνική Greenpeace με ένα βουλευτή και μία βουλευτίνα του Πασόκ, και τον "Πρόεδρο" της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό, και όλοι κοιτάνε στα χείλη τον Έλληνα προϊστάμενο της Vestas στην Ελλάδα. Η Vestas έχει πράσινες θέσεις εργασίας στην Δανία και κατασκευάζει αιολικά, και ψάχνει για κορόϊδα να τα αγοράσουν. Για να πληρώνετε εσείς και εγώ 100% πάνω το ρεύμα (αν προλάβουν να κάνουν τις μακακίες τους, και δεν τους πάρει κανένα ποτάμι στα γρήγορα). Καπέλο, χωρίς λόγο και αιτία. Πράσινος φόρος, για να το εμπεδώσετε ότι είστε και ανασφάλιστοι (αυτό βασικά μας κρύβουν, και ότι πολλοί από εμάς δεν θα έχουμε δουλειά σε ένα χρόνο από τώρα)


Το γεύμα είναι σύμπτωση; Ή είναι μέρος της "χορηγίας". Έτσι θα λέγεται η μίζα από εδώ και μπρός. Η γελιογραφία είναι του Ιωάννου, από εδώ.

7 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

Αφου γνωριζεις την απαντηση που θα δωσει...Η ΝΔ φταιει ή αντιστροφωα το Πασοκ.
Ζουμε στην εικονικη πραγματικοτητα που κανουν τα λογια.Και τα μηντια.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η Ελλάδα!
Ζήτω η θρησκεία!
Ζήτω η νέα μπιρμπιλοκρατία!

Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Από Göbels στη ζωή μας άλλο τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Η Άντζελα ήξερε τι έκανε, τα λυγούρια αφθονούν, διαφήμιση της κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

βρε βρε Οι οικολόγοι της Τίνας και η Βέστας... βρε βρε. Η κοπέλα το έχει χάσει. Τύφλα ναχει ο Σουφλιάς και ο Λαλιώτης!

Ανώνυμος είπε...

Οι γυναίκες δεν είναι αδύναμη ομάδα ούτε χρειάζονται μεγαλύτερη προστασία από άλλους στα δύσκολα.
Η διαπόμπευση της κυρίας ήταν για τη φοροδιαφυγή του συζύγου και της δικής της συνέργειας. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλεις να αποτελείς πρότυπο αυτά παθαίνεις.
Στον δήμο της έχουν κι άλλα ράμματα.