Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Δημοψήφισμα;


Να κάτι για να μην σκέφτομαι τα δημοσιονομικά, το ασφαλιστικό, τα φορολογικά και άλλα...



Strange Attractor says:
22/12/2009 at 11:58 pm
Η Ελλάδα όπως τη ξέραμε τελειώνει. Τα κεφάλια μέσα. Είναι σχέδιο που έχει μπει προ πολλού σε εφαρμογή και είναι πολύ μεγαλύτερο του ΓΑΠ, του Σαμαρά η δε ξέρω ποιου άλλου. Θέλουν αρχικά απόσχιση δυτικής Θράκης, μετά συνεκμετάλλευση αιγαίου, και λίγο αργότερα αυτόνομη ελέυθερη οικονομική ζώνη με μορφή προτεκτοράτου, εκτεινόμενη από Κατερίνη έως και ΦΥΡΟΜ, με επίκεντρο το λιμάνι της θεσσαλονίκης ως κατ εξοχήν βασική πύλη τροφοδότησης της βαλκανικής ενδοχώρας και όχι μόνο. Η παραδοσιακή Ελλάδα θα περιοριστεί στα παλιά θεωρητικά της συνοριακά πλαίσια, λίγη στερεά και πελοπόννησος. Η δε πληθυσμιακή σύνθεση του προτεκτοράτου θα είναι πανσπερμία. Και όποιος θεωρεί τα παραπάνω φαντασία και απραγματοποίητα , ας αναλογιστεί πως μόλις πριν 95 χρόνια, η Θεσσαλονίκη ήταν Οθωμανική και την αποκαλούσαν άπαντες ως τη νέα “Ιερουσαλήμ”.

http://www.antinews.gr/?p=28847

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

fwnazei o Selim giati 8a valoun anemogenitries sto tzami!

Ανώνυμος είπε...

Nα γίνει δημοψήφισμα και συμφωνώ και με την υπηκοότητα σε παιδιά που έχουν βγάλει την υποχρεωτική εκπαίδευση και έχουν δεκαπέντε χρόνια παραμονής στη χώρα.

Πάντως γιαυτό το φέρανε στο προσκήνιο για να μη σκεφτόμαστε τα άλλα και μπίνγκοοο.

Ανώνυμος είπε...

Πωπώ πάνω που γλυτώσαμε από το εθνικιστικό παραλήρημα με το Σαμαρά μας ήρθε τώρα αυτή η ρουκέτα.

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη κι αν είναι να πάρει η πόλη τα πάνω της είμαι μέσα. Και τα κροκοδείλια δάκρυα για τη Θράκη να σταματήσουν. Το 1998 που πήγαινα στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής έσφυζε από ζωή και είχε 20.000 εργαζόμενους όλοι νεολαία και τώρα έχουν μείνει 2.000. Οι πύργοι ήταν χάρτινοι και κατέρρευσαν. Αθηναίοι, Κύπριοι, Θεσσαλονικείς, όλοι στο φαϊ. Ποιος χάραζε πολιτική; Ποιος μοίραζε τις άστοχες επιδοτήσεις; Ποιος έκανε τα παιχνίδια στο χρηματιστήριο; H Θράκη;

Για τα παιδιά μου αν χρειαστεί θα βρω άλλη πατρίδα. O Lovelock είπε ότι η Νορβηγία είναι μία χώρα που θα έχει ευχάριστο κλίμα όταν ανέβει η θερμοκρασία.

Ανώνυμος είπε...

"χιόνι και παγετός συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα σε πολλές περιοχές της βόρειας και νότιας Ευρώπης με αποτέλεσμα να ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών"

Side21 είπε...

Σωστά τα λέει ...
καθήστε καλά γιατί θα ...
σας βάλουμε μπούργκες & τουρμπάνια !!!
Ο φόβος φυλάει τα έρμα ...
Καλά Ραμαζ... έεε Χριστούγεννα !!!

Ανώνυμος είπε...

Και για τους μουσουλμάνους της Θράκης μου έλεγε φίλος Έλληνας που μένει στον Έβρο από πράγματα που έχει ζήσει. Κάθε φορά που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την Τουρκία κινητοποιείται η εθνοφρουρά και συγκεντρώνουν όλους τους μουσουλμάνους άντρες από 14 χρονών και πάνω σε σχολεία, γυμναστήρια. Εσύ αν ήσουν παιδί, έφηβος πώς θα σου φαινότανε αυτό; Αν νομίζετε ότι αυτά δεν γίνονται πλέον είστε γελασμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι φτωχοί μετράμε τους αλβανούς που είναι μόνιμοι κάτοικοι στα χωριά μας. όταν τους δούμε και στο ΚΕΠ του Δήμου, τώτε θα ξέρουμε ότι φτάσαμε. Το μεγάλο σουβλατζίδικο της Xώρας το έχει αλβανός.

Ανώνυμος είπε...

Πριν από χρόνια είχε επενδύσει ο UCK λεφτά σε σουβλατζίδικα κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών αναμένεται να σημειωθεί αύριο Πέμπτη στην Σιβηρία, όπου σε μία περιοχή της το θερμόμετρο αναμένεται να πέσει στους μείον 58 βαθμούς

Το φαινόμενο του θερμοκηπίου μας έχει κουράσει