Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Σύμβουλοι και κορόϊδα


"Ο ασκός του Αιόλου επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις, για ένα σκάνδαλο που φαίνεται να λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές της κλασικής ελληνικής ρεμούλας. Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στο σκάνδαλο, αλλάζει απάντηση μέσα σε λίγα 24ωρα, την ώρα που όλοι οι επίσημοι φορείς επιβεβαιώνουν τις «καραμπινάτες» παρανομίες του αιολικού πάρκου της Ρόδου..."

Η συνέχεια εδώ αλλά δείτε και αυτό.

"Αυτή την εποχή με το νέο νομοσχέδιο: «Επιτάχυνση της ανάπτυξης των Α.Π.Ε. για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής» γίνεται για την ελληνική ύπαιθρο και για το φυσικό περιβάλλον ό,τι είχε γίνει από τον Καραμανλή με την τσιμεντοποίηση της Αθήνας πριν από 50 χρόνια όταν η Αθήνα από μια από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο πήρε τη σημερινή της αισχρή μορφή. Η παρούσα κατάσταση αρχίζει επίσης να θυμίζει σκάνδαλα έργων της Ολυμπιάδας ή τον προπολεμικό Μεταλλευτικό Κώδικα. Και τα ποσά είναι τόσο μεγάλα για κάποιους γνωστούς επιχειρηματίες που δεν παραξενεύομαι που τα μεγάλα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με το θέμα..." Η συνέχεια εδώ

Από τότε που είδα επιχειρηματικά σχέδια για αιολικά πάρκα (από αυτούς που τα προωθούν) κατάλαβα, πέρα από οποιαδήποτε αμφιβολία, ότι είναι απάτη. Εγγυημένες ζημιές που ψάχνουν για κορόϊδα και ιθαγενείς. Μην το ψάχνετε... Βασίζονται σε έξτρα λεφτά που θέλουν να κλέψουν είτε από ξένους φορολογούμενους είτε από δικούς μας. Και να διπλασιάσουν και να τριπλασιάσουν το κόστος του ρεύματος. Όποιος σας τα προωθεί, είναι είτε απατεώνας, είτε αφελής (ή κατ' επάγγελμα κρατικοδίαιτος -- αυτούς εγώ τους θεωρώ, με το συμπάθειο, απατεώνες).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε και στα δικά μας