Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πράσινη Απάτη (3)


Μέχρι και ο Πρωθυπουργός μας σήμερα είχε συνέδριο με την …Παλαιστινιακή Αρχή, την Μάλτα, και τέτοιους, να λύσουν το πρόβλημα της Κλιματικής Αλλαγής στην Μεσόγειο, που ή θα ξεραθεί, ή θα πλημμυρίσει... Και θα κάνουμε πράγματα με τους Παλαιστίνιους και τους Μαλτέζους, να το …προλάβουμε. Πολύ σοβαρά πράγματα… Τώρα που μάθαμε από επενδύσεις με το Κατάρ στον Αστακό, θα κάνουμε και με Παλαιστίνιους... Το συνέδριο είχε κόσμο και παλμό, αλλά κατ' ιδίαν άκουσα ότι "δεν υπάρχουν λεφτά". Περιμένουν το ΕΣΠΑ για τις υποδομές. Οι ξένοι είπαν ότι θα δώσουν λεφτά για το ΕΣΠΑ, για την Πράσινη Ανάπτυξη, (αλλά οι ξένοι μας πουλάνε και τα μηχανήματα...)

Το ρεύμα ακριβαίνει, γιατί αν δεν ακριβύνει, δεν θα μπορούν οι «επιχειρηματίες» να βάλουν αιολικά στις Πατέλλες, ή στην Άνδρο. Για αυτό εξ άλλου έκανε ο Δήμος τον «αγροτικό» δρόμο 10 μέτρων φάρδους προς την Β’ Εύρεση. Θα φυτέψουν αιολικά. Θα τα πληρώνετε εσείς. Τον δρόμο, επίσης εσείς τον πληρώνετε (στα δάνεια που χρωστάμε).

Μίλησε η κυρία Μπιρμπίλη για χιλιάδες θέσεις εργασίας από την Πράσινη Ανάπτυξη. Κοιταχτείτε μεταξύ σας, και ρωτήστε τριγύρω σας, και θα δείτε ότι ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Οι δουλειές της Πράσινης Ανάπτυξης, είναι τα αιολικά (πληρώνετε εσείς για να εισπράττει κάποιος άσχετος – και ο τοπικός του αντιπρόσωπος, ΕΜΜΕΣΑ ή ΑΜΕΣΑ). Θα σας τάξουν έκπτωση 5% στο ρεύμα, που θα αυξηθεί 50%. Θα δουλέψουν λίγο τα χωματουργικά, και λίγο τα τσιμέντα, και μετά θα πάρουμε πράσινη μπογιά και θα ψάχνουμε για «ανάπτυξη» για να την βάψουμε. Εδώ είστε, εδώ είμαι, και θα δούμε εάν έχω άδικο.

Όλα αυτά, τα λέει καλύτερα από εμένα, στο www.komitinos.com
. Αυτά που σας δείχνει, είναι αιτήσεις από το 2001, με το φαύλο Προεδρικό Διάταγμα το 2003, τον νόμο της κυρίας Μπιρμπίλη, που τον είχε έτοιμο το 2009, πριν καν πάει στο Υπουργείο και να’ τα… Η Τήνος θα ήταν γεμάτη αιολικά από το 2000-2002 (τότε είχε και γενναίες επιδοτήσεις), αλλά τους τα χαλάσατε με τους πυλώνες. Τώρα αυτοί που δεν ήθελαν πυλώνες …άλλαξαν γνώμη, προφανώς. Ρωτήστε τους «γιατί»; – θα σας πουν «για την Κλιματική Αλλαγή» . Οι Δήμοι, άλλος φανερά, άλλος κρυφά, ήθελαν πυλώνες, και ας με διαψεύσουν… υπάρχουν κρυφοί εταίροι και υποστηρικτές αυτών των πραγμάτων. Τώρα, η επιδότηση, και η αμοιβή των κρυφών εταίρων, είναι το ακριβό ρεύμα. Θα δείτε τι κάνει το ακριβό ρεύμα στην τσέπη σας, και στην βιομηχανία, και την απασχόληση. Θα καταλάβετε στην πορεία, αν σας αρέσει ή όχι.

Θα πάψω να γράφω για το θέμα... έχει γίνει βαρετό.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τα λές αυτά. Εδώ όλοι ξερογλείφονται να βάλουν καμια φτερωτή να βγάλουν χρήμα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ .
ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
Γ. ΜΙΧΑΣ + Γ . ΔΗΜΑΡΑΣ = ΠΑΣΟΚ .
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (Δ.Ν.Τ.)
ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
1 – 1 – 2011
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ τους λαοπλάνους – λαμόγια ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ , που ο Γιάννης Δημαράς είναι στημένος από το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τους ψήφους που θα χάσει ο Γ . Μίχας και να μην πάνε στην Ν.Δ . και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
Και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ από 10%εως 30% ανάλογα με την επιχείρηση αυτή θα κρίνει πόσο θα είναι η μύωσης των μισθών των εργαζομένων που έχει .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .
ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .

Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

Τηθύς είπε...

Πλήρη αποχαύνωση.
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία όσοι στηρίζουν τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά και τους τοπικούς προύχοντες το κάνουν με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ σκοπό το προσωπικό τους όφελος.
Αυτό πια είναι κοινό μυστικό, αλλά είναι ταμπού να το λες δημόσια .
Οι ελαχιστότατες εξαιρέσεις που πιστεύουν ότι κάτι θα καταφέρουν πολεμώντας από μέσα αυτό το συρφετό, απλά ονειρεύονται. Το πράγματα έχουν αγριέψει σε βαθμό που δεν αντιλαμβάνονται, αλλά ας είναι καλά το χαζοκούτι της αποβλάκωσης που τους κρατά καλά κοιμισμένους: Ότι δήθεν τα δυο μεγάλα κόμματα είναι διαφορετικά, ότι δήθεν έχουμε δημοκρατία, ότι δήθεν έχουν σφάλει και λυπούνται για τα λάθη τους οι εξουσιαστές….
Ο πολύς κόσμος λουφάζει ελπίζοντας ότι θα τη βγάλει καθαρή. Πηγαίνετε να τους ψηφίσετε για να βγάλετε την υποχρέωση στο ξάδερφο, πηγαίνετε μη λάς και βγει ο αντίπαλος. Και μετά να περιμένετε έλεος….

Προσοχή μην τους αμφισβητείτε και μη θορυβείτε. Πρασινομπλέ ομοιομορφία παντού!
Σιγά η πατρίδα κοιμάται…..

Ανώνυμος είπε...

Μήπως άλλαξαν γνώμη για τα ευρουλάκια. Άσε τον φίλο σου το πρωτο Δήμαρχο αυτος είναι ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ.

ΤΗΘΥΣ καλά τα λες.

Ανώνυμος είπε...

H νιφικιακη, φωνη όλων των νιφικιακών κανει οτι μπορει ξερουν ότι δεν τους βγαινουν τα κουκια και εχουν παρει φωτια τα μπατζακια τους

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 1:18 Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΙΧΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η πολλή αλληλογαφία χάνει. Το τοπικά προβλήματα μας νοιάζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 1,18 ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ,ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΛΠ.ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΗΜΕΝΟ STAGE ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕΣ 2/9/2009;