Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Αν ξεπουλάτε τον τόπο σας για μεροκαματάκια και αρπαχτές...


Δύο-τρία χρόνια μετά το Λεφτά Υπάρχουν και την Πράσινη Απάτη του ΓΑΠ και της Υπουργού του που τώρα τρώει αργομισθίες στο Παρίσι (πληρωμένες από εμάς), έχουμε μάθει 3-4 πραγματάκια που δεν ξέραμε.

1. Η Πράσινη Απάτη είναι διακομματική. Την στηρίζουν όλα τα μνημονιακά κόμματα, και ο Σύριζα είναι λίγο και έτσι και λίγο αλλιώς, να έχετε τον νου σας.

2. Η Πράσινη Απάτη ξεκίνησε επί Σημίτη. Από το 2001, τουλάχιστον. Μάλλον από τον καιρό που πήγαν να βάλουν πυλώνες. Για τα αιολικά ήταν οι πυλώνες, και όσοι της Τ.Α. πήγαν να τους στηρίξουν... εεε... τι να λέμε... Τότε (θα θυμούνται κάτι δικά μας παιδιά) μαγειρεύτηκε το Τηνιακό Βατοπέδι, όπου το 100% των ιδιοκτησιών του 100% των κατοίκων 4 χωριών μηδενίστηκαν, για να ζήσουν τα επιχειρηματικά και οικοδομικά τους όνειρα μερικά ντόπια φρούτα, και να πάρουν και κάποια άδεια οι Κοπελούζος-Σαμαράς που θα την πουλήσουν στην ΕΝEL. Αν βρεθούν λεφτά. Αν...


3. Τα δικά μας παιδιά πήραν και μερικά ελπίζουν να πάρουν ανταλλάγματα για αυτήν την δουλειά. Δεν ήμουν εκεί, αλλά μάτια έχω και αυτιά έχω και πάω και στα καφενεία... Η Ροδούλα Ζήση δεν ξέρω αν, και τι, έβγαλε από την υπόθεση, αλλά για το Πασόκ θα ξέρετε... Η Μπιρμπίλη αποκαταστάθηκε, ο Παπακωνσταντίνου δεν είχε ανάγκη, έκανε από αλλού, και τώρα την κοπανάει.  Ο Σιούφας δεν ξέρω που είναι... Και αυτός στο κόλπο.


4. H ENEL θα κερδίζει επειδή θα πληρώνεται για ρεύμα που είναι άχρηστο, ή 90% άχρηστο, αλλά θα το πληρώνεται 3 φορές πάνω από όσο κάνει το ρεύμα. Από εμάς θα το πληρώνεται.  Θα πληρώνεται και από μία πατέντα που λέγεται "δικαιώματα ρύπων" που είναι 100% απάτη, αλλά είναι κάτι σαν φόρος υπέρ της Τρόϊκας.

5.  Ο Δήμος φαντάζεται ότι κάποιο ποσοστό θα εισπράττει. Μην βιαστείτε να τα ξοδέψετε καλοί μου άνθρωποι, θα τους κόψουν τις ταρίφες, τις κόβουν σε όλη την Ευρώπη, και θα είστε οι ΠΡΩΤΟΙ που θα γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια, αφού και εάν έχουν κάνει την δουλειά τους.

6. Το ρεύμα έχει ακριβύνει και θα ακριβύνει κι άλλο, και όταν δεν θα έχουμε να το πληρώσουμε θα σας λένε ότι σώσατε και τον Πλανήτη. Τα αιολικά ακριβαίνουν το ρεύμα χωρίς να παράγουν ρεύμα, αλλά για κάποιον ακαταλαβίστικο λόγο, οι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας τα ...θέλουνε. Και ανάθεμά με εάν ξέρουν στην Τ.Α. ή την Περιφέρεια τι διαφορά έχουν 20 αιολικά μεγαβάτ από 20 λιγνιτικά μεγαβάτ (να σας το πω στα γρήγορα... Τα αιολικά είναι 90% άχρηστα, τα λιγνιτικά είναι 90% χρήσιμα).

7. Εν τω μεταξύ φαλιρίσαμε και είμαστε στην ζητιανιά να πάρουμε δόσεις. Και δεν θα μας τις δίνουν εάν δεν κάνουμε αυτά που λένε. Αυτό θα το ξέρουν τα καλά παιδιά. Άσε που η Τρόϊκα τους κυνηγάει να μαζέψουν τις επιδοτήσεις, αφού πρώτα ανεβάσουν το τέλος υπέρ ΑΠΕ για να κλείσουν κάτι χρεωστούμενα. Μην τσιμπάτε, δεν σώζουμε κανέναν Πλανήτη. Φόρο πληρώνουμε.

Την φωτό την πήρα από το http://konstantinosdavanelos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_16.html. Ο τύπος είναι πολύ πιο θυμωμένος από μένα, για την ώρα.  Διαβάστε τον, διαβάστε και τα λινκς του, θα μάθετε πολλά για την αιολική απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: