Σάββατο 26 Απριλίου 2008

Ένας μήνας

Μεγάλο Σάββατο δεν είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά έχει κοινά στοιχεία, και, σύμπτωση, έκλεισε μήνας από τότε που ξεκίνησα να βγάζω μνήμες και εντυπώσεις προς τα έξω. Δεν έχω ιδέα αν θα σταματήσω αύριο ή σε ένα χρόνο (ή τι θα γίνει όταν ξεπεράσω τα 1000 ΜΒ που δίνει η Google).

Σίγουρα αλλιώς το φανταζόμουν από ότι προκύπτει. Δεν περίμενα ποτέ να μπω σε πολλές κουβέντες με τρίτους ή σε «ζωντανές αναμεταδόσεις». Δεν φανταζόμουν την κάθαρση που συνοδεύει τις εξομολογήσεις είτε για μένα είτε για πρόσωπα που ξέρω χρόνια, και που,σε τελευταία ανάλυση, είναι κομμάτι του «βιώματός» μου.

Το έναυσμα ήταν το βιβλίο Luminous Encounters του Καναδού αρχιτέκτονα από τον Αρνάδο. Η έμπνευση ήταν το ερώτημα σχολιαστή «μήπως μας ενώνει η Καρδιανή». Το απρόσμενο αποκορύφωμα ήταν, μέχρι τώρα, η συζήτηση που κατέληξε στα όρια των νόμων της θερμοδυναμικής σε ενεργειακές εφαρμογές.

Παραμονή Πάσχα, ο καιρός περίεργος, και να, ένα ποιητικό, ή χρωματικό, παράδειγμα του δεύτερου νόμου της θερμοδυναμικής. Περίπου 20 κλικς για την πάνω εικόνα, άπειρα για την κάτω.

Καλό Πάσχα!

2 σχόλια:

Ιάσων είπε...

μ' αρέσουν τα χρώματα. Οι φωτογραφίες είναι δικές σου ή τις έχεις από το internet?

αμμοδύτης είπε...

Η κάτω φωτογραφία είναι φίλου. Τα 20 κλικς από πάνω δικά μου...Καρδιανή στι 18-18:30