Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

€50

Τόσα πληρώνει ο άγνωστος Χ, για να κλαπεί, ή να καταστραφεί ή να απομακρυνθεί ένα φέρετρο από την εκκλησία ενός νεκροταφείου στην Τήνο.

Ένα άτομο στο Μουντάδο έχει αναφέρει ότι του προσεφέρθησαν €50 για να καταστρέψει το φέρετρο του χωριού. Στην Κώμη συνελήφθη ή ενετοπίσθη άτομο που εμπλέκεται σε κλοπές ή καταστροφές φερέτρων σε άλλα 4-5 χωριά. Το ομολόγησε, νομίζω και έχει πει στους δικούς του και την μισή Τήνο ποιος του προσέφερε €50, το κομμάτι, για την ίδια δουλειά.

Άγνωστε που δίνεις €50 για δικούς σου λόγους, δεν τα μαζεύεις, όσο δεν έχει απαγορευτικό, να πας εκεί από όπου ήρθες; Ο χειμώνας στο νησί είναι δύσκολος. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι Ζαβοντηνιακοί και να τρώγονται μεταξύ τους για τα πιο ανόητα θέματα, αλλά κράτησαν πειρατές, Τούρκους και κλέφτες μακριά για πολλούς αιώνες, με βοήθεια από γελούδες, συνήθως τη νύχτα...

Γελούδα, για όσους δεν ξέρετε είναι η Αελλώ, κόρη του Θαύμαντα και της Ωκεανίδας Ηλέκτρας, μία από τις τρεις Άρπυιες. Αδερφές της ήταν η Ωκυπέτη και η Κελαινώ. Δεν παίζεις μαζί της...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεταλλαγμένος Vampir!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα, το διαβασα, διαβασα και τα προηγουμενα «φερετρα»...Γινονται τετοια πραγματα; Απιστευτο

Ανώνυμος είπε...

Η αρχή έγινε στο δημοτικό νεκροταφείο της χώρας , για όσους δεν το ξέρουν. Εκεί πήγε πρώτα και έσπασε αρκετά .
Αφού υπάρχουν μάρτυρες γιατί δεν επεμβαίνει η αστυνομία. Οι Δήμαρχοι τί κάνουν., Τί στο διάολο γίνεται σ αυτόν το τόπο. Ο κάθε νταβατζής έρχεται με το έτσι το θέλω και μας κάθεται στο σβέρκο?
Δεν έχει αγελούδες οφι . Μέρα μεσημέρι θα πάω και θα του βάλω φωτιά

Ανώνυμος είπε...

μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να τα κονομάει, και μάλιστα απο πεθαμένους.

ακούγετε οτι έχει κάνει και καταγγελία σε παπά που μετέφερε το φέρετρο με το αυτοκίνητο του, επειδή η οικογένεια δέν μπορούσε να πληρώσει της 3000 ευρώ που ζητάει το ξεφτιλισμένο κοράκι! αίσχος!!

να φύγει απο τη τηνο! η αστυνομία τι κάνει? τον καμαρώνει?

Ανώνυμος είπε...

Επιασε η Αστυνομία έναν που έκανε το ...Ράμπο !!! Δούλευε σ αυτόν και το εκανε για να μη χάσει λέει τη δουλειά του . Τώρα πάει εισαγγελέα , αλλα το κοράκι βγήκε λάδι αφού τα φορτώθηκε ο άλλος ηλίθιος.
Λαϊκό δικαστήριο θέλει το καθίκι για να μάθει