Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Από # 44, σε # 57




Ο Ιθαγενής Says: September 24th, 2008 at 11:43 pm

"Προσωπικά αν είχαμε εκλογές, όπως είναι τώρα η πολιτική κατάσταση δεν θα ψήφιζα κανένα από τα 5 κοινοβουλευτικά κόμματα (όπως έχω ξαναγράψει):

η ΝΔ είναι η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ Β

το ΠΑΣΟΚ είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ Α με Υπουργούς του καταλληλότερου Α

το ΚΚΕ ασχολείται με το 1920

ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται να γίνει ΠΑΣΟΚ

ο ΛΑΟΣ να τρουπώσει σε καμία κυβέρνηση συνεργασίας.

Ορίστε ο πολιτικός μας κόσμος:

Ήταν κάποτε ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος κατακεραύνωνε την κυβέρνηση κουνώντας επιδεικτικά τις εκθέσεις της Διεθνούς Διαφάνειας μέσα στη Βουλή, λέγοντας:

«Εδώ μιλούμε, λοιπόν, για την «Transparency International».Ακούστε, λοιπόν, τα αποτελέσματα της δικής σας πολιτικής, κύριε Σημίτη, των δικών σας κυβερνήσεων και θαυμάστε τα. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 44η θέση!» (Κ. Καραμανλής, ομιλία στη Βουλή, 4 Φεβρουαρίου 2003).

Χθες ανακοινώθηκε η νέα ετήσια έκθεση του οργανισμού «Διεθνής Διαφάνεια».Η Ελλάδα βρίσκεται στην 57η θέση.Και ο Υπουργός Εσωτερικών, μετά από τη σημερινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, έχει το θράσος να μιλάει για βελτίωση στον τομέα της διαφάνειας…

από το Ελληνικό καφενείο"

6 σχόλια:

zavodiniakia είπε...

Οι εικονιζόμενοι είχαν μεγαλύτερη και αξιολογότερη συμβολή στην κοινωνία μας από τους πολιτικούς μας

Ανώνυμος είπε...

"Ο υπουργός χαρακτήρισε «καλοπληρωμένο» κλάδο τους τελωνειακούς υπαλλήλους και επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν να προσπαθούν να κρατούν «όμηρο» την ελληνική κοινωνία, μόνο και μόνο επειδή οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποί τους θέλουν να διατηρούν στα χέρια τους τον ειδικό λογαριασμό του επιδόματος που εισπράττουν." (Nαυτεμπορική)

Tα αλητάκια δεν απεργούν μόνο για το επίδομα, κάποιος θα γκρινιάζει και για τα μάυρα τους

Ανώνυμος είπε...

kai pws tha zoume re hwris baxisia?

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί ότι γιος υπουργού (Και δευτερανηψιός πρωθυπουργού) πήρε απολυτήριο μαϊμού το καλοκαίρι του 2008. ΚΙ αυτό σεμνά και ταπεινά?

Ανώνυμος είπε...

H Nεα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι δεν έχει ούτε τις ικανότητες ούτε το ήθος. Το Πασοκ δεν έχει αποδείξει ότι έχει κάποια πρόταση. Οι άλλοι είναι λίγο για γέλια.

Η αγορά είναι αγκυλωμένη, ο κόσμος θέλει παροχές, κανεις δεν τολμάει να κόψει έξοδα, η παραγωγική οικονομία έχει τα ζόρια της, μιλάμε για μια κατάσταση που δεν έιναι ευχαριστη ούτε καθ' εαυτή, ούτε στις προοπτικές που δεν φαίνονται

Ανώνυμος είπε...

To Πασοκ ομως απεδειξε οτι αν έχει τις ικανότητες σίγουρε δεν έχει το ηθος

Ετσι διαλέγουμε τους ανήθικους ικανούς απο τους ανηθικους ανικανους. Κάτι δεν παει καλά