Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Και μετά...

Η Εορτή του Δεκαπενταύγουστου ήρθε κι έφυγε.


Οι επίσημοι επίσης, ενώ τα πολεμικά πλοία είχαν ήδη εξαφανιστεί.


Ο κόσμος αραίωσε στους δρόμους και άρχισαν να γεμίζουν οι καφετέριες και οι ταβέρνες.




Είχε φτάσει πια απομεσήμερο.






Και άρχισε το μεροκάματο για τους τροβαδούρους του δρόμου.


Με ποικιλία για όλα τα γούστα.


Κιθάρα ή ακορντεόν. Εσείς διαλέγετε.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΔΟΕ πως και δεν πάει στην Κολυμπήθρα να πάρει κανένα ποτό?

Ανώνυμος είπε...

Η Κολυμπήθρα έχει άλλο ενδιαφέρον. Ο Σύλογος οργανώνει μπητς βόλλεϋ, όλα καλά, ποιός δίνει δικαίωμα σε ποιόν να κλείσει τον Δημόσιο χώρο για "πολιτιστικές εκδηλώσεις", αλκοόλ, και τέτοια. Ο Δήμος; Στο Σύλογο; Στον εαυτό του; Μαφιόζικα τερτίπια με πολιτισμό Αθηναικών νυχτερινών κέντρων. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει και όλα μαύρα και πολιτιστικά.

Παράξενος είπε...

Και οι δύο ανώνυμοι βλέπω είσαστε καλοπροαίρετοι.
Δεν έχω καταλάβει τι σας ενοχλεί απο την συγκεκριμένη εκδήλωση.
Μηπως ζηλεύετε που εσείς και οι σύλλογοι σας το περισότερο που μπορείτε να κάνετε(σε επίπεδο διασκέδασεις) είναι χώρό με τον Ντάγκα, η τον Μπουσετίλ.
364 βράδια η άμμος της Κολυμπήθρας είναι εκεί και τις περισότερες φορές με κανένα άνθρωπο,το βράδυ που γίνετε το πάρτυ σας πείραξε.

Επισκέπτρια είπε...

Η κολυμπήθρα είναι μια καταπληκτική παραλία, τόσο που αφότου την επισκέφθηκα διστάζω να μιλάω γι' αυτήν από φόβο μήπως την ανακαλύψει ο όχλος.
Η ιδιαίτερη πρόσβαση και ο υδροβιότοπος ίσως βοηθήσουν να αποτραπεί αυτό.
Την πρώτη μέρα των διακοπών μου (τον περασμένο Ιούλιο) έβλεπα κέφαλους να πηδάνε έξω από το νερό και να κάνουν παιχνίδι.
Τις υπόλοιπες μέρες είδα δυστυχώς πολύ σκουπίδι να επιπλέει στο νερό σε σημείο που να μην θέλω να μπω στη θάλασσα. Πλαστικές σακούλες, λεμονόκουπες, όλα τα καλά. Αυτό νομίζω είναι πραγματικό πρόβλημα.

m@sk@r@s είπε...

eleos re me tis zilies sas den afinete ton topo na paei mprosta gt na min dwsei o dimos dwrean tin paralia gia mia mera??? popopo ti kompex einai afto??? alla kati tetoioi anwnimoi pate ton topo poli pisw oust re koproskila

aerial είπε...

Μήπως να ρίχναμε λίγο τους τόνους?
Μπορείτε να διαφωνείτε όσο θέλετε, αλλά οι χαρακτηρισμοί καλό είναι να λείπουν.

Φίλε αντικειμενικέ, σκέφτομαι πολύ αν θα αφήσω το σχόλιό σου στην ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Έχω απολαύσει την Κολυμπήθρα και το ξενοδοχειάκι της με την περίεργη αρχιτεκτονική σκάλας αρκετές φορές, πριν γίνει της μόδας. Το σταμάτησα όταν είδα ότι μία νύχτα τον Αύγουστο έπρεπε να βρω ξενοδοχείο αλλού. Αν ενδιαφέρει. Τώρα μόνο στο εστιατόριο. Η Βικτόρια κρατάει καλό επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

gia ton paraxeno:

"eyxaristoume gia tis 364 meres eleytherias...!"

ammodytes είπε...

Κοίτα καντεμιά... 2 μέρες χωρίς pc και άρχισε λακιρντί για την Κολυμπήθρα. Και έχω και εγώ ιστορίες... Παράλληλες με τον Άγιο Φωκά, αλλά μην προτρέχω.

48 ώρες στην Τήνο, πέρασα περίπου μία ώρα σε καφενεία και δρόμους, και έμαθα πολλά. Από το πολιτικό κλίμα, μέχρι σε ποιούς ανήκει η Γκάγκαρη. Ναι, η Γκάγκαρη, που κατά τον Τοπικό "Κτηματολόγο" ανήκει στον Δήμο, αλλά να που εμφανίστηκαν όχι 1 ή 2, αλλά 5 ίσως 6, ιδιώτες, ντόπιοι, με συνηγορούντες τους ηλικιωμένους που είναι ακόμα μαζί μας.

Αλλά κάπως χάθηκε ή άλλαξε ο κωδικός μου, και δεν μπορώ να μπω να γράψω... χαχαχά.. Θα λυθεί, υπάρχει διαδικασία επανάκτησης, αλλά θέλει 1-2 ωρίτσες...

Για το beach party. Άσχετο με την ανάρτηση, αλλά δεν βαριέσαι. Αφού αρέσει στα πιτσιρίκια να τα ακουμπάνε, και τα 2-3 μαγαζιά της περιοχής δεν έχουν αντίρρηση, γιατί όχι; Φαντάσου αν όλοι οι Σύλλογοι το έκαναν, και δεν ήταν μία μέρα τον χρόνο, αλλά 15. Φαντάσου αν ο Σύλλογος των Γύφτων Προσκυνητών υπέβαλε αντίστοιχο αίτημα. Ποιός θα τολμούσε να τους πει όχι;

Δεν θα πω καλό χειμώνα, παρ' όλο ότι τα σταφύλια "καμώθηκαν" και θέλουν μάζεμα...

Ελληνας Ναύτης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ελληνας Ναύτης είπε...

Συλλογός Ρωμά προσκυνητών

Παράξενος είπε...

Φίλε ανώνυμε των 7,59
Ευχομαι να απολαμβάνεις έστω και μερικές απο τις 364 μέρες, νύκτες ελευθερίας στην κολυμπήθρα η και σε άλλες παραλίες του νησιού.
Αλλα μάλλον και εσύ Αυγουστιάτικο μπουρούκι είσαι(στο λέω Τηνιακά δεν είναι βρισιά)
Αναμένω τον Αγιο Οκτώβριο.

m@sk@r@s είπε...

aerial me apeileis??? kane oti thes svise ta sxolia mou ... alla gia pes mou pion simferei na svinontai ta sxolia mou ???? mipws kai esena sou kleinoun to stoma ston vomo tou xrimatos???? mipws eisai san kai tous ipoloipous zavotiniakoys pou gia ta xrimata kai mono tha psifisoyn stin ekloges tou noemvriou??? alla vevea den vlepoume ton aniparkto ipopsifio dimarxo pou katevainei gia dimarxos kai oi xwraites san ta provata stin stani tha ton psifisoun kai exei kai pithanotites na vgei akouw dld exei katastrpsei ana dimo prepei na katastrafei olo to nisi ELEOS ........ twra vevea kanei vitrinas erga o kirios katw stin poli vazei marmara sta pezodromia kai tetoia adi na kanei kanena ergo girw apo tin igeia mas...... alla ola afta den mas noiazoun emas ...mas noiazei mono oti sto beach party paei kathe xrono 2.500 kosmos kai diaskedazei are xaivania

Ανώνυμος είπε...

αμμοδυτη, τουρίστας στο μπλογκ σου, πλάκα έχει, τι έγινε το pc, παρ'το και ξεκίνα να γράφεις, μας έλειψες.
Κι έπειτα, τώρα άρχισες διακοπές εσύ που τελειώνουν οι δικές μας; Ζηλεύω.

aerial είπε...

Το κακό με την Κολυμπήθρα είναι ότι άλλαξε πολύ τα τελευταία 15-20 χρόνια. Κάποτε για να πας ήθελες "καλό" αμάξι, να αντέχει στις λακούβες.
Κάποτε μείναμε στη μέση του δρόμου (πολύ πριν εφευρεθούν τα κινητά) μεταξύ των 2 εκκλησιών στη διαδρομή προς Κολυμπήθρα.

Κάποτε και οι άνθρωποι δεν μετρούσαν τους άλλους γύρω τους από το πορτοφόλι τους, αλλά από την αξιοπρέπειά τους ως άνθρωποι.

Κάποτε...

aerial είπε...

Αγαπητέ αντικειμενικέ, δεν νομίζω ότι απειλώ κανένα, όταν λέω ότι σκέφτομαι να αποσύρω το σχόλιό σου.

Ο λόγος που το αναφέρω είναι ότι δεν επιτρέπονται οι βρισιές κανενός είδους μέσα σε αυτό το blog. Και η φράση σου στο τέλος του σχολίου σου είναι βρισιά όσο και light μπορεί κάποιος να την χαρακτηρίσει.

Από κει και πέρα ότι πρεσβεύεις ως γνώμη είναι σεβαστή από όλους και δεν σε αμφισβητώ.

Ούτε παίρνω το μέρος κανενός. Απλώς είμαι η διαχειρίστρια της συγκεκριμένης ανάρτησης και δεν θέλω να παρεκτρέπονται τα γραφόμενα κάτω από την υπογραφή μου.

Ανώνυμος είπε...

Αέριαλ μάλλον με τον Κροντηρά είσαι

aerial είπε...

Ανώνυμε 11:39,
τώρα είναι αυτό σχόλιο για να απαντήσω; Μάλλον όχι...οπότε θα μείνεις με την απορία!

Τα πάντα για σας είναι προεκλογική εκστρατεία απ'ότι βλέπω.

Δεν πειράζει. Εγώ θα σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον. Μπορεί να σας κάνω και ανάρτηση. Μου δίνετε τροφή για σκέψη!
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Να βγει το προεκλογικό. Πολύ με το γάντι τα λέτε ο κόσμος βράζει και φοβάται. Οι παλιότεροι συγκρίνουν την κατάσταση με δικτατορία

Ανώνυμος είπε...

άλλο Ρομά, άλλο Γύφτοι και αλλο γύφτοι. Απ ολα έχουμε.