Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

25ος μεσημβρινός


Το είχα δει κάπου σε ψιλά γράμματα, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Θα έχετε χωνέψει ότι οι Τούρκοι κάνουν βόλτες ανοιχτά της Τήνου, και δήθεν τους αναχαιτίζουμε, και τέτοια πατριωτικά. Τώρα, φαίνεται, δεχτήκαμε ότι εμείς ΔΕΝ πετάμε (στρατιωτικά αεροπλάνα) ανατολικά του 25ου μεσημβρινού, και όταν το κάνουμε, διαμαρτύρεται η Τουρκία ότι παραβιάζουμε τον χώρο της. Βλέπω και Τούρκικες σημαίες στα βουνά...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_5652.html


Έχουμε καταλάβει τι γίνεται;

Η χώρα είναι χρεοκοπημένη (και ας μην παίζουμε με λέξεις). Η οικονομία είναι πα-γω-μέ-νη. Οι "Ευρωπαίοι" (δηλαδή οι Γερμανοί) αποφασίζουν για τα οικονομικά. Από αυτούς περιμένουμε σαν λιγούρια το ΕΣΠΑ και το ΞΕΣΠΑ. Αυτοί θα αποφασίουν πως θα διατεθεί (αφού κλέβουν μερικοί μερικοί από το 1981 και μετά).

Ταυτόχρονα, η Τουρκία, με τις ευλογίες ή την ανοχή του ΝΑΤΟ, παίρνει αυτά που θέλει. Χτες τις "γκρίζες ζώνες". Σήμερα, το Αιγαίο ανατολικά από τον ...Πάνορμο. Αύριο, θα είναι Κόσοβο η Θράκη.

Να μάθουμε ζεϊμπέκικο, να χορεύουμε στα πανηγύρια, γιατί απαισιόδοξος όσο και αν ακούγομαι, νομίζω ότι έχουμε κλείσει σαν χώρα, αλλά μας το κρύβουν επιμελώς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας έκανες τη καρδιά περιβόλι
Εντάξει με όλη αυτή τη μαυρίλα, ας το πάρουμε απόφαση ότι κλείσαμε σαν χώρα. Αλλά αυτό πως έγινε; Από μόνο του; Δηλαδή όσοι μας κυβερνάνε τόσα χρόνια δεν έβλεπαν που πάει η χώρα; Δεν έβλεπαν ότι βάζουμε μόνοι μας τη θηλιά στο λαιμό μας με τόσα δάνεια; Και το κυριότερο δεν έβλεπε κανείς την πνευματική αποβλάκωση ενός ολόκληρου λαού;
Και επειδή αποκλείεται κάποιοι να μην το έβλεπαν, μήπως τότε θα πρέπει να μιλάμε για καθαρή εθνική προδοσία;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΤΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΜΑΣΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Οι μασερ στις ομπρέλλες οι χανούμ στην άμμο

ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΩΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟς ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες στιγμές αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερα με τον Τούρκο ή όχι...
28η Οκτωβρίου συμπτωματικά και πρέπει να απαντήσουμε στο: Δ' Ράιχ ή Τουρκιά;
Ο Καρατζαφύρερ το έθεσε (δεν κλέβω ιδέες)!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ