Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Εκλογές;

Τις μέρες που πέρασαν υπήρξε λίγη καλλιεργημένη φημολογία για εκλογές. Ίσως το παλιό δίλημμα «ή εγώ ή το χάος». Δεν συγκινήθηκα καθόλου, ούτε πιστεύω ότι θέλει κανείς εκλογές. Σίγουρα όχι οι ψηφοφόροι και οι επιχειρηματίες. Μάλλον όχι τα κόμματα, αφού οι δημοσκοπήσεις, όσο φαύλες και ανέντιμες και να είναι δεν δείχνουν «κάτι».

Τα παλαιομοδίτικα και φθαρμένα «πολιτικά» της Ελλάδας έχουν αρχίσει να γίνονται ανούσια μπροστά στην χρηματοοικονομική κρίση που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη. Δεν πολυπιστεύω τον προτεινόμενο προϋπολογισμό, ούτε έχω καμία εμπιστοσύνη στους πολιτικούς να διαχειριστούν κατάσταση που, ούτως ή άλλως, δεν ξέρουν και δεν μπορούν.

Ο κόσμος έχει πια την πεποίθηση ότι οι πολιτικοί μας, είτε είναι κυβέρνηση είτε αντιπολίτευση, θέλουν τον θρόνο για την δόξα και την μάσα, αλλά προσφέρουν αμφίβολες υπηρεσίες.

Αναγνώστης του blog μου έστειλε την φωτογραφία αυτή, προφανώς σε ετοιμότητα για τις εκλογές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό! Μου αρέσει και το μπλουζάκι που λέει «Ου κλέψεις, το Κράτος δεν θέλει ανταγωνισμό»

Ανώνυμος είπε...

"η κεντρική τράπεζα της Ισλανδίας ήρθε σε συμφωνία με την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας για τη λήψη δανείου ύψους 4 δισ. ευρώ, έτσι ώστε να μπορεί να διαθέσει ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα της χώρας"

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι και οι πολιτικοί την ίδια άποψη έχουν. Φαϊ, χρήμα, σωφέρ, κανένας _ώλος και καλά να' μαστε.