Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ποιοί έκαναν την βίζιτα επάγγελμα (1949-2010);


"Βαρεμένοι σοσιαλιστές, θείτσες, εμετικοί ακροδεξιοί και λοιποί πραγματευτάδες που πλούτισαν στις πλάτες μας, τώρα μας κατηγορούν. Λένε πως εμείς φταίμε για την κατάντια μας λόγω της σπατάλης μας. Ποιοι μιλάνε; Αυτοί που έκαναν την βίζιτα επάγγελμα. Αυτοί που γονάτισαν την χώρα μας, κάνοντας την χυδαιότητα και την απάτη, επιστήμες. Από την άλλη τα ζώα της παγκοσμιοποίησης μας περνάνε για τόσο μ@λ@κες που πιστεύουν πως θα περπατάμε γονυπετείς και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε (όχι να ζούμε) καταναλώνοντας. Το ξαναέγραψα: Από την στιγμή που όλοι έχουμε κάνει την διάγνωση του προβλήματος, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην δράσουμε. Αφού δεν αντιδρούμε σημαίνει πως είμαστε δειλοί, οπότε ή θα τους ανεχτούμε μιζεριάζοντας ή θα μας κάνουν ότι θέλουν κι εμείς θα σιωπούμε.

Υπάρχει λύση: Να ανακτήσουμε την ατομική και συλλογική ευθύνη. Πως; Να οργανωθούμε! Όλοι! Ανεξαρτήτως τι πιστεύουμε και που ανήκουμε. Να μην τους αφήσουμε να μας επιβάλουν μια νέα χούντα!

Καλώ όλους τους bloggers να αναδημοσιεύσουν το παρόν κείμενο και να οργανωθούμε όλοι σαν ελεύθεροι και απλοί πολίτες, έχοντας το πλεονέκτημα της επικοινωνίας μεταξύ μας που μας δίνει το ίντερνετ και να σαμποτάρουμε και να διώξουμε τους απατεώνες από την χώρα μας. Ας μην φοβόμαστε, δεν θα μας κάνουν τίποτα, ποντάρουν στην ανοχή μας και στο ότι δεν αντιδράμε. Να ανταλλάξουμε σχέδια και ιδέες αντίστασης. Χωρίς καπελώματα και σημαίες.
Μην αφήσουμε ο ένας τον άλλον μόνο του".


Σχόλιο από το http://www.antinews.gr/?p=41847#comment-429901. Η εικόνα είναι από εδώ.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει


Το γράφημα της σημερινής μέρας, εξακολουθεί και λέει ότι δεν πρέπει να διαβάζετε "Βήμα" -- ή να πιστεύετε το αντίθετο από ό,τι σας λέει. Ένα από τα άρρωστα φαινόμενα που μας έφεραν ως εδώ είναι ο διαπλεκόμενος, αγορασμένος (ή πουλημένος) Τύπος. Αυτό που δεν είχαμε επί Χούντας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/you-bastards-greece-never-dies.html

Ανώνυμος είπε...

Στην Κατοχή φτιάχτηκε μεγάλο κομάτι της μεταπολεμικής άρχουσας τάξης. Από δοσίλογους και μαυραγορίτες. Έτσι και τώρα. Ήδη βγήκαν οι γλύφτες να προσκυνήσουν.

Ανώνυμος είπε...

-Μια χώρα συνεχίζει να κυβερνάται απο τους ίδιους προδότες που την πτώχευσαν δεν εχει καμιά τύχη.........

Ζάχαρη είπε...

Εννοειται πως θα φαει κοσμος και κοσμακης.Εξουσια χωρις να μοιρασει χρημα δεν περπατα.

Διονύσιος είπε...

Με τα ρούχα αιματωμένα ξέρω ότι έβγαινες κρυφά να γυρεύεις εις τα ξένα άλλα χέρια δυνατά

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΩΛΕΣΘΗ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟ ΦΕΡΩΝ ΚΑΝΟ, ΚΟΥΠΙ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 22, ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210-3665000. ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΝΧΕΙ

ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΠΕΤΣΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΟ!

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/04/blog-post_7257.html#ixzz0lx4W6h8p

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ophioussa. Έψαχνα να βρω ένα mail σου αλλά δεν έβρισκα. Σου στέλνω το link http://www.agiosnikolaos.net/images/stories/web/EnMaleo/2009/enmaleo_autumn09.pdf ενός δημοσιεύματος στην εφημερίδα του συλλόγου μας στο οποίο κάνουμε αναφορά σε σένα. Είμαστε ένας σύλλογος ενός χωριού στη Ν.Λακωνία που πολεμάμε κατά των ανεμογεννητριών. Σε ποιό mail μπορούμε να επικοινωνήσουμε?

Ανώνυμος είπε...

Στη Νέα Μάκρη θελουν να βάλουν ανεμογεννήτριες στη θάλασσα και προμηνύεται μεγάλη ένταση.

Πλακώθηκαν άσχημα την περασμένη εβδομάδα.

αμμοδύτης είπε...

Ανώνυμε,

το email μου:

ammodytesgr@gmail.com

φαίνεται και αν δεις το «προφίλ» μου

Καλό κουράγιο!

από το «τρωκτικό» είπε...

Ενα νέο σκάνδαλο με εκατομομύρια ευρώ σε μίζες φαινεται οτι ακουμπά την Ελλάδα μετά απο έρευνες στη Γερμανία. Γερμανοί δημόσιοι κατήγοροι ξεκίνησαν έρευνα σε στελέχη της διεθνούς θυγατρικής του ...

γερμανικού σιδηροδρομικού οργανισμού Deutsche Bahn, DB International, σχετικά με το ενδεχόμενο δωροδοκίας στην Ελλάδα, την Αλγερία και τη Ρουάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις εισαγγελικές Αρχές της Γερμανίας, ξεκίνησαν έρευνες τόσο στα γραφεία, όσο και στις ιδιωτικές κατοικίες των στελεχών του οργανισμού στο Βερολίνο και τη Φρανκφούρτη, ωστόσο οι Αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα των ερευνών. Σημειώνεται ότι για την υπόθεση οι κατήγοροι είχαν ενημερωθεί από τον περασμένο