Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η Πράσινη Απάτη (2)


Θα έχετε προσέξει πόσες φορές η τηλεόραση μιλάει για την Κλιματική Αλλαγή, και «πώς οι επιστήμονες προβλέπουν ότι θα υπερθερμανθεί ο Πλανήτης, και θα ανέβει οι θάλασσα επειδή λιώνουν οι πάγοι , και φταίει το διοξείδιο του άνθρακα από την καύση κάρβουνου για ηλεκτρικό ρεύμα, και φταίνε οι άνθρωποι, και θα καταστραφούμε από πλημμύρες ή πολλή ζέστη, και πεθαίνουν οι φώκιες ή οι αρκούδες»… και, γενικά, πολλή καταστροφή.

Η Πράσινη Απάτη ξεκινάει με την Προπαγάνδα της Κλιματολογίας. Και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τις Δημοτικές εκλογές. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που ξεκίνησε περίπου όταν οι Αμερικάνοι αποφάσισαν να εισβάλουν στο Ιράκ.

Η Προπαγάνδα της Κλιματολογίας, ή της Καταστροφολογίας με την Κλιματολογία, σε περίληψη λέει ότι το κλίμα αλλάζει, η Γη υπερθερμαίνεται, και πρέπει μέχρι το 2020 ή το 2050 να έχουμε κάνει πράγματα για να σωθούμε. Αυτοί που προωθούν αυτή την τρομοκρατία, είναι δυνατοί άνθρωποι, με λεφτά, και έχουν πληρώσει στρατιές από τηλεοράσεις, καθηγητές, ερευνητές για να προωθήσουν την θέση τους. Δεν ξέρω ακριβώς ποιοι είναι αυτοί, αλλά βλέπω ποιος κερδίζει από αυτό το παραμύθι, και θα πω τι νομίζω πάνω σε αυτό, στο τέλος.

Το κλίμα της Γης, πράγματι αλλάζει. Αλλάζει από τότε που φτιάχτηκε η Γη. Αλλάζει τα τελευταία 2.000, ή 20.000 χρόνια, που μαζεύουμε στοιχεία. Τα στοιχεία που μαζεύουμε είναι τα απολιθωμένα δέντρα, τα «ιζήματα» στα βάθη των ωκεανών, η σύνθεση του πάγου βαθιά στην Ανταρκτική. Τέτοια πράγματα. Επίσης ιστορικά στοιχεία. Παραδείγματος χάριν, ιστορικά στοιχεία για την Γροιλανδία: H Γροιλανδία ήταν καταπράσινο σχεδόν εύκρατο μέρος τον Μεσαίωνα, όταν πήγαν εκεί οι Βίκινγκς και την ονόμασαν Green Land, Γροιλανδία. Ή στοιχεία από πίνακες ζωγραφικής που δείχνουν την Ευρώπη παγωμένη από τον 16ο μέχρι τον 19ο αιώνα. Η περίοδος αυτή ονομάζεται «μίνι παγετώνας» και μοιάζει να έχουμε βγει από αυτόν τα τελευταία χρόνια, αν και είμαστε πάλι σε φάση ψύξης.

Ωστόσο, μία ομάδα επιστημόνων που δουλεύει με τα Ηνωμένα Έθνη, απέδειξε το αντίθετο. Ότι ο Πλανήτης ψήνεται. Και θα το είχαμε πιστέψει, αν δεν είχαν γίνει τσακωτοί αυτοί οι άνθρωποι να προσαρμόζουν τα στοιχεία τους, για να αποδείξουν αυτό που προφανώς τους έχει ζητηθεί: Να φτιάξουν την θεωρία της καταστροφής μας (μάλλον για να μας τα πάρουν χωρίς να πούμε κιχ).

Το κλίμα της Γης αλλάζει, αλλά για τις αλλαγές φταίει ο Ήλιος, η τροχιά της Γης, και τέτοια πράγματα. Όχι αναγκαστικά εμείς οι άνθρωποι. Τώρα υπάρχει ένα γεγονός που βάζει και εμένα σε αμφιβολίες για αυτό που λέω. Από το 1800 μέχρι σήμερα, ο πληθυσμός μας έχει ανέβει από 1 δισεκατομμύριο σε 7 δισεκατομμύρια. Η αύξηση αυτή του πληθυσμού οφείλεται 1) στον καλό ήπιο καιρό (βγήκαμε από τον μίνι παγετώνα) και την αγροτική παραγωγή, 2) στην χρήση ενέργειας (κάρβουνου και πετρελαίου) για άνεση, αγροτική παραγωγή, και βιομηχανία, και 3) στα φάρμακα που έχουν ελαττώσει την παιδική θνησιμότητα. Μα στα χωριά μας, μέχρι το 1950, πέθαιναν ένα σωρό μωρά από κρυολογήματα και άλλες αρρώστιες. Η άνοδος αυτή του πληθυσμού και οι ανάγκες της σε πρώτες ύλες και ενέργεια είναι πίσω από την Κλιματολογική Καταστροφολογία και είναι λίγο μακάβριο αυτό που θα πω: Προσπαθούνε μερικοί, πολύ συγκροτημένα και σοβαρά, να μας πείσουν ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω, μερικές δεκαετίες σε τρόπο ζωής. Έχουν βρει τρόπους να βγάλουν λεφτά από εμάς, αν τους πιστέψουμε.


Αυτή είναι η βάση της Πράσινης Απάτης. Αντί να μας πούνε «κάντε οικονομία» ή «σβήνετε τα φώτα», ή «μη σπαταλάτε νερό», μας έχουν κατακλύσει με ιστορίες τρόμου, για να μας πουλάνε περισσότερα, όχι λιγότερα αυτοκίνητα, να μας βάλουν νέους φόρους, χωρίς να διαμαρτυρηθούμε, και να μας βάλουν να ζούμε όπως το 1950, ή το 1850, χωρίς να ξεσηκωθούμε. Αυτό, και μόνο αυτό. Κάτι σαν νέα Θρησκεία, μόνο που δεν έχει να κάνει με την Σωτηρία της Ψυχής, αλλά με την Σωτηρία του Πλανήτη (και της τσέπης αυτών που μας τα τσαμπουνάνε). Και μας παίρνουν για ηλίθιους! Όχι μόνο τους Έλληνες... Δείτε τα εξώφυλλα στο δημοφιλές περιοδικό: Τα τελευταία 30 χρόνια! Πότε μας παγώνουν, πότε μας ψήνουν!


Θα την βλέπετε πολύ αυτήν την Κλιματική Αλλαγή στην Ελλάδα, ωστόσο, αυτές τις μέρες. Είναι συνεννοημένοι, Κυβέρνηση, ΔΝΤ, Γερμανοί, και μια μικρά στρατιά από επιχειρηματίες, να μας το λένε από το πρωί ως το βράδυ, μέχρι να το πιστέψουμε. Το πρώτο αποτέλεσμα το είδαμε πριν 12 μήνες: «Πράσινα Τέλη Κυκλοφορίας». Το δεύτερο, ίσως το πήρατε χαμπάρι: Ακρίβυνε λίγο (η πρώτη δόση) το ρεύμα της ΔΕΗ. Έρχονται πολλοί φόροι, καπέλα, πρόστιμα και τέλη που θα είναι όλα για να σώσουμε τον Πλανήτη

Έχω ήδη γράψει για την Κλιματική Αλλαγή πέρυσι που έγιναν οι απατεώνες ψευτοεπιστήμονες τσακωτοί να μαγειρεύουν τα πειράματά τους και τα συμπεράσματά τους για να αποδείξουν αυτό που τους είχε ζητηθεί. Από τότε ο ένας μετά τον άλλο βγαίνουν και καταγγέλλουν ότι πρόκειται για εξαπάτηση, για την μεγαλύτερη επιστημονικά απάτη.

http://ophioussa.blogspot.com/2010/03/blog-post_1454.html
http://ophioussa.blogspot.com/2010/01/blog-post_21.html
http://ophioussa.blogspot.com/2009/12/4.html
http://ophioussa.blogspot.com/2010/01/blog-post_04.html
http://ophioussa.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html
http://ophioussa.blogspot.com/2010/01/blog-post_29.html

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πιστέψετε εμένα, όταν ΟΛΕΣ οι τηλεοράσεις σας λένε το αντίθετο, αλλά 5 τηλεοράσεις είναι 5 αφεντικά, που έχουν συνεννοηθεί, και που δίνουν αντίστοιχες διαταγές στους υπαλλήλους τους. 5 προς ένα. Έχουμε δει και χειρότερα στην Ελληνική Ιστορία.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

10% πάνω τα ασφάλιστρα

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβάστε τώρα η Δ.Ε.Η. Α.Ε. αγοράζει αγριοαγγινάρες και γαιδουράγγαθα για να εμπλουτίζει τον λιγνίτη.Αυαξάνουν απόδοση μειώνουν τους ρύπους.
Αντε πάλι σας έφεξε κατωμερίτες, βιομηχανική ζώνη έχετε για εργοστάσιο,αγριοαγγινάρες επίσης, όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...

και οι γαβαλίνες πράσινες είναι

Ανώνυμος είπε...

Οι Τούρκοι ζητάνε να γίνει ουδέτερη ζώνη το Αιγαίο!!!. Η Θράκη θα έχει συνέχεια. Θα την γλυτώσετε την Ου ΒΟυ Ζου, αν γίνει παραμεθόριος η Βόρεια Τήνος! Χος γκελτιν ινς Αλλαχ!

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη 27.10.2010: "Πουλώντας αέρα" εκπομπή "ΕΞΑΝΤΑΣ" 10 το βράδυ στη ΝΕΤ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 2΄41 ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕΡΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΣΕΝΑ Γ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΖΙΝ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΔΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΝΑ ΔΕΜΑ ΤΙΑΖΕΙΣ ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΓΑΘΑ,,,, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανώνυμε των 6,52
Ήξερα οτι οι κατωμερίτες γενικά είναι πολύ δουλευταράδες,γλεντζέδες,φιλόξενοι,με ιδιαίτερο χιούμορ,και στην εκλησία καθόνται πάντα πίσο πίσο.
Τώρα εσύ πως βγάζεις τέτοια κακία περίεργο μου φαίνετε.
Μάλλον θα είσαι απ΄αυτούς που διασκεδάζουν με τα στημένα χοιροσφάγια.
Και για να μην ζορίζεσε που θα με στείλεις, καλύτερα στο λιβάδι να δεματιάζω γαιδουράγγαθα να θυμηθώ τότε, την εποχή που θερίζαμε και κουβαλούσαμε δεμάτια βίκο και κριθάρι γεμάτα αλωνίδες ,όταν δεν ήταν καλή η χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα θα έπρεπε να απαγορευθούν οι άσκοπες μετακινήσεις για αναψυχή που έχει πάει η κάθε θεία στο Ντουμπάι, να μην κουβαλάμε σκόρδα από τη Κίνα και ντομάτες από το Βέλγιο, να βάλουμε όλοι ηλιακούς και μετά αν δεν αποδώσουν αυτά να σκεφούμε πως θα βάλουμε χέρι στο περιβάλλον. Γιατί όλα τα εισαγόμενα προϊόντα που μπορούν να παραχθούν εδώ δεν έχουν ένα φόρο για τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει; Γιατί δεν συμφέρει αυτούς που μας τα πουλάνε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 9΄27 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΩΜΕΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΗ Κ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...... ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΝ ΗΡΩΝΙΑ ΤΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ...