Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η «μεγαλύτερη επιστημονική απάτη στην Ιστορία»


Δεν χαίρομαι να υπενθυμίζω ότι «σας τα έλεγα εγώ». Ωστόσο, εδώ και καιρό φωνάζω ότι η "διαφθορά" είναι πίσω από όλα τα σύγχρονα Ελληνικά προβλήματα (από το 1824 μέχρι σήμερα). Τώρα μας το είπαν και οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες, ότι το είπε ...Έλληνας πρωθυπουργός, για να έχουν τα κανάλια να ψάχνουν αν το είπε ο σημερινός Πρωθυπουργός ή ο προηγούμενος.

Για την κοροϊδία της «Κλιματικής Αλλαγής»: 12 μήνες τώρα γκρινιάζω, και ένας-ένας βγαίνουν επώνυμοι και καταγγέλλουν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Παραιτήθηκε προχτές διακεκριμένος Αμερικανός φυσικός από την Ένωση Αμερικανών Φυσικών καταγγέλλοντας ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι «η μεγαλύτερη επιστημονική απάτη της ιστορίας, μεγάλο ψέμα, και πηγή διαφθοράς πολλών «επιστημόνων». Αν δεν σας φτάνει το απόσπασμα της μετάφρασης, το πρωτότυπο κυκλοφορεί στον διεθνή τύπο.

Ποιος ακριβώς καλλιεργεί την απάτη είναι μυστήριο, αλλά θα σας πω ποιοι ωφελούνται και ποιοι βλάπτονται από αυτήν. Ωφελούνται όλοι όσοι προωθούν Παγκόσμιες Διακυβερνήσεις, αλλά αυτό είναι λίγο συνομωσιολογικό. Ωφελούνται οι εταιρίες που πουλάνε Πράσινη Ανάπτυξη και Α.Π.Ε., με πρώτη και καλύτερη την Siemens (που ποτέ της δεν λάδωσε σε παγκόσμιο επίπεδο για να πουλάει, και ποτέ στην Ελλάδα). Ααα… ωφελούνται και οι Κυβερνήσεις που χρησιμοποιούν την Πράσινη Ανάπτυξη για να βάλουν Πράσινα Τέλη Κυκλοφορίας και προσαυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος. Ποιοι βλάπτονται ; Μα εμείς, που πληρώνουμε τα φέσια.

Τι είπα; Φέσια και προσαυξήσεις στο ρεύμα της ΔΕΗ; Σας έχω προφητέψει από τις 2 Μαρτίου ότι θα μας διπλασιάσουν το ρεύμα. Ήδη πήραμε μια πρώτη γεύση. Θα το κάνουν σιγά-σιγά, για να μην τσούξει και ξεσηκωθούμε. Διπλασιάζουν το ρεύμα για να μπορούν να πληρώνουν τις Α.Π.Ε., που έχουν σαν ιδεολογική δικαιολογία, την Κλιματική Αλλαγή, την μεγαλύτερη επιστημονική απάτη στην ιστορία. Και για την απάτη της Κλιματικής Αλλαγής έχω γράψει εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Για να μην λέτε ότι δεν το ξέρατε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αρκούδες είναι όλα τα λεφτά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα λέτε εσείς αλλά ο κόσμος βλέπει Άλτερ και Μέγα και Σκάι και λένε άλλα

En' Tino είπε...

Οχι μόνο βλέπει ότι του σερβίρουν τα κανάλια, όπως λέει και ο φίλος λίγο πριν, αλλά το ποιό περίεργο είναι ότι γκρινιάζουν και τα χώνουν αλλά όταν φτάσουν μπροστά στην κάλπη τα ξεχνούν όλα....
Για να δούμε τί θα κάνουν σε ένα μήνα?

Ανώνυμος είπε...

Το 65,6% πιστεύει ότι η προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ ΔΕΝ ήταν αναγκαία ΟΥΤΕ μονόδρομος και θα μπορούσαμε να την είχαμε αποφύγει. Πριν από την προσφυγή της Ελλάδας στο μνημόνιο (Απρίλιο 2010) την ίδια απάντηση έδινε μόνο το 41,9%. Παράλληλα, η απόλυτη πλειοψηφία του 52% αντιλαμβάνεται σήμερα ότι η αλλαγή κυβέρνησης πριν από ένα χρόνο δεν έχει ωφελήσει σε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως τη χώρα

Ανώνυμος είπε...

οι κομματάρχες και οι παρατρεχάμενοι τι λένε αυτό το καιρό στο νησί? τα επιχειρήματα τους φαίνεται εξαντλούνται στο πόσα περισσότερα πανηγύρια και ξωκλήσια πήγε ο καθένας και πόσα σόγια έχει πιάσει με τον χ, ψ υποψήφιο για να τους ψηφίσουν. Αν δε, έχει και φωτογραφία τους η τηνιακή ακόμα καλύτερα!
είναι για γέλια και για κλάματα.


ο Τζίμης πανούσης και πάλι για της ΑΠΕ σήμερα η εκπομπή στης 12 τα μεσάνυχτα σε επανάληψη. 98,9.fm

Ανώνυμος είπε...

Οι κακόμοιροι πολιτικοί μας κάνουν τη χαρη και κυβερνουν μια διεφθαρμένη χώρα.......
Αυτή η ΧΩΡΑ πότε επιτέλους θα ζητήσει το λόγο από τους ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ??????

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΕΙΣΤΟΥ "ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ"

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε πως όλοι αυτοι που μας δουλεύουν τοσο άγρια σήμερα, δεν υπάρχουν στην πολιτική σκηνή από παρθενογένεση...........

Ανώνυμος είπε...

Πείτε μου ποια "δημοκρατική" χώρα, (εκτος ίσως απο κάποιες τριτοκοσμικές,αν και γι αυτό έχω αμφιβολίες) έχει δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς πολιτικούς με το ίδιο επίθετο.

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4112.html

Ανώνυμος είπε...

Πόσος κόσμος θα κρυώνει φέτος το χειμώνα? Πάνω πετρέλαιο ρεύμα και φόροι, κάτω μισθοί συντάξεις και δουλειές. Και ΠΡΑΣΙΝΗ ανάπτυξη. Θα ανακυκλώνουμε σκουπίδια όταν τα ψάχνουμε.