Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

από δουλοπρεπείς ανθρώπους...



Στην Βουλή οι Υπουργοί θα παρουσιάσουν τον οικονομικό προϋπολογισμό που θα έχουν ετοιμάσει οι ξένοι!


Τέτοια ντροπή για τον Ελληνικό Λαό, δεν την περίμενα να δω στη ζωή μου. Μέχρι που έλεγα καλύτερα να με έβρισκε ένα βόλι να πήγαινα... να χανόμουνα είτε στην Κατοχή... είτε μετά Παρά να δω αυτήν την κατάντια... το λαό που λευτέρωσε την πατρίδα να δω να υποφέρει ξανά από ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ και το λέω καθαρά ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ανθρώπους που υποκλίνονται μπροστά στους ξένους.

Και αν υπάρχει αντίρρηση για το πως θα βρίσκαμε τα λεφτά, είμαι έτοιμος εδώ να σας πω, πώς θα βρίσκαμε τα λεφτά χωρίς να είχαμε ανάγκη τους ξένους

Μανώλης Γλέζος, 22/10 στην Πλατεία Αντιπάρου. http://kepparou.blogspot.com/2010/10/o-om.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το «Ποντικι» αποκαλύπτει ότι παίρνουν ψήφο λαθρομετανάστες οι οποίοι δηλώνουν διευθύνσεις μόνιμης κατοικίας, σε άδεια οικόπεδα, σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης, σε χαμόσπιτα και ερειπωμένα κτίσματα… Με ντοκουμέντα και φωτογραφικό υλικό το «Π» αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές και θέτει το ερώτημα… Ποιοι παίζουν με το θέμα αυτό ; Ποιοι έχουν συμφέρον από παράνομες εγγραφές στους τηλεφωνικούς καταλόγους… Κάποιοι, το προσπάθησαν εκμεταλλευόμενοι τις «τρύπες» του Καλλικράτη και έγραψαν στους εκλογικούς καταλόγους εκατοντάδες μετανάστες που δεν μπορεί να βρει κανείς στις αναγραφόμενες διευθύνσεις!!

Αυτο ηταν και ειναι το ΠΑΣΟΚ!
ΝΟΘΕΙΑ!

Οπως το 2000 επι Σημιτη-σαυρα που κουβαλησαν εδω στρατιες "ρωσοποντιων" και αλλων, τους "ελληνοποιουσαν" σε μια νυχτα και με ενα εισητηριο ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ.
Το εισητηριο δεν ειχε και επιστροφη και πολλοι απο αυτους πηγαιναν σε αστυνομια και αλλες δημοσιες υπηρεσιες και απαιτουσαν φαγητο και επιστροφη στην πατριδα τους διοτι τηρησαν τη συμφωνια, ψηφισαν ΠΑΣΟΚ!!!

Οπως τοτε που το εκδοτικο-επιχειρηματικο κατεστημενο εδωσε το "δαχτυλιδι" στον ηλιθιο Jeffrey και επρεπε να τον ψηφισει και ο λαος... μονο του, χωρις αντιπαλο... τοτε επιστρατευτηκαν στρατιες Πακιστανων, ειδικα στην Πατρα, που με ενα σαντουιτς και πεντε ευρω αποτελεσαν το μεγαλο κομματι απο "φιλες και φιλους του ΠΑΣΟΚ"....

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΜΑΥΡΟ!
ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

m' aresei poy o neodhmokraths anwnymos epimenei na mas peisei me sxolia-keimena edw kai kati anarthseis poy myrizoyn foyrno onned...!!!

Fantazomai to midiama-monalizas poy emfanizetai sto proswpo soy otan ta diavazeis ("tous thn eipa!")

EISTE MIA APO TA IDIA - PAR'TO XAMPARI... provata sthn idia stanh....