Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Η δήθεν "εναλλακτικές" ενέργειες είναι η εναλλακτική λύση, της μη ενέργειας…Το μεταβλητό ρεύμα, 9-5 ή 10-3, 200 μέρες τον χρόνο δεν αποθηκεύεται. Όχι για ζωή όπως την ξέρουμε.  Τα φ/β βγάζουν μεταβλητό ρεύμα.  Τα αιολικά βγάζουν μεταβλητό ΚΑΙ τυχαίο ρεύμα. Πόσο θα φυσάει στις 30 του άλλου μήνα; Δεν σας νοιάζει… Αυτό λέει και ΑΔΜΗΕ… Μην σας νοιάζει.

Από τον Σεπτέμβρη, όλα τα Γερμανικά Στιφτούνγκ (από την λέξη “στίφη”?), όλα, χωρίς εξαίρεση, πράσινα, κόκκινα, μπλε, ροζ, κίτρινα, όλα! Θα σας φλομώσουν στην παπαριά, παρέα με νεόκοπους οικωλόγους, επαγγελματίες πράσινους, πάσης φύσεως κατουρλήδες, άνεργους, περίεργους, λαμόγια, γραβατωμένους, αναρχικούς, φιλελεύθερους...

Θα το κάνουν για να χρεωθούν ΚΑΙ οι Δήμοι. Εξ άλλου αυτή είναι αποστολή του Φούχτελ. Χρεωμένη η χώρα, χρεωμένες οι επιχειρήσεις, χρεωμένοι οι ιδιώτες, στα κάγκελα οι Τράπεζες, να χρεωθούν και οι Δήμοι.

Το ΜΟΝΟ που νοιάζει τους Γερμανούς είναι να μην χάσουν δεκάρα από τα δάνειά μας. Θα μας απομυζήσουν μέχρι τέλους.  Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο καλύτερα, αν και δεν βλέπω φως.

Στους "Έλληνες" συνεργάτες της λαίλαπας, εύχομαι το τέλος που είχαν οι δοσίλογοι στην Δυτική Ευρώπη...   Στην Ελλάδα τους δοσίλογους τους έσωσαν οι γκομμουνιστοσυμμορίται και το κυνήγι της ρευστότητας με δικαιολογία την ανικανότητα και τον σοσιαλισμό.  Στημένο παιχνίδι από το 1824.

Φυσικά και θα σας μάθουν πως να γίνετε καλοί πλασιέ κι άλλων Γερμανικών πραγμάτων. Με πρόσθετα δανεικά.  Όλα αυτά τα "οικολογικά" είναι με πρόσθετα δανεικά, αποπληρωτέα από φουσκωμένους λογαριασμούς ΔΕΗ.  Βρείτε κάτι άλλο να κάνετε, λιγότερο γλειώδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: